treasuryHeader

treasuryBranch:

budgetInst:

beneficiary:

payment_reason:

transact_val:

treasuryDesc:

 • treasuryDes1
 • treasuryDes2
 • treasuryDes3
 • treasuryDes4
 • treasuryDes5
 • treasuryDes6

 • instList
 • supplierList
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  summaryRes

  budgetInst beneficiary treasuryBranch transact_val_tot transact_count valueInterval intervalByRegDate intervalByExecDate
  Komuna Fushe Bulqize (0603) All All 71,528,502.00 152 All => =>

  transactions

  budgetInst beneficiary treasuryBranch val regDate execDate receiptNo payment_reason receiptDesc
  Komuna Fushe Bulqize (0603) ARSON ISLAMI Bulqize 28,000 2014-12-26 2014-12-30 16023150012014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim KOMUNA FUSHE BULQIZE (2315001) likujdim furnitorin Arson Islami per PO nr.4060.
  Komuna Fushe Bulqize (0603) ZENEL DERVISHI Bulqize 40,000 2014-12-26 2014-12-29 16523150012014 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme KOMUNA FUSHE BULQIZE (2315001) likujdim furnitorin Zenel Dervishi per PO nr.4056.
  Komuna Fushe Bulqize (0603) XHAFA OIL Bulqize 60,000 2014-12-26 2014-12-29 16123150012014 Sherbim per ngrohje KOMUNA FUSHE BULQIZE (2315001) likujdim furnitorin XHAFA OIL per PO nr.4057.
  Komuna Fushe Bulqize (0603) NAIM BACI Bulqize 6,000 2014-12-26 2014-12-29 16723150012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve KOMUNA FUSHE BULQIZE (2315001) likujdim furnitorin Naim Barci per PO nr.4055.
  Komuna Fushe Bulqize (0603) ARSON ISLAMI Bulqize 16,550 2014-12-26 2014-12-29 16023150012014/ Kancelari KOMUNA FUSHE BULQIZE (2315001) likujdim furnitorin Arson Islami per PO nr.4061.
  Komuna Fushe Bulqize (0603) REAN 95 Bulqize 60,000 2014-12-26 2014-12-29 16623150012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve KOMUNA FUSHE BULQIZE (2315001) likujdim furnitorin Rean-95 per PO nr.4053.
  Komuna Fushe Bulqize (0603) RAIFFEISEN BANK SH.A Bulqize 4 2014-12-26 2014-12-26 16223150012014 Shpenzime per kompensime te tjera te papaguara KOMUNA FUSHE BULQIZE (2315001) likujdim detyrimi per kthim pagese bankes Raiffeisen .
  Komuna Fushe Bulqize (0603) POSTA SHQIPTARE SH.A Bulqize 30,000 2014-12-26 2014-12-26 16423150012014/ Shpenzime te tjera qiraje KOMUNA FUSHE BULQIZE (2315001) likujdim ndihme emergjence per djegie banese.
  Komuna Fushe Bulqize (0603) POSTA SHQIPTARE SH.A Bulqize 132,500 2014-12-26 2014-12-26 16423150012014 Kompensime speciale te tjera KOMUNA FUSHE BULQIZE (2315001) likujdim kompesime te tjera.
  Komuna Fushe Bulqize (0603) POSTA SHQIPTARE SH.A Bulqize 3,509,010 2014-12-26 2014-12-26 15923150012014 Ndihme ekonomike KOMUNA FUSHE BULQIZE (2315001) likujdim ndihme ekonomike dhe paaftesi Dhjetor 2014 dhe shperblim i fund vitit.
  Komuna Fushe Bulqize (0603) RAIFFEISEN BANK SH.A Bulqize 30,500 2014-12-26 2014-12-26 16323150012014 Udhetim i brendshem KOMUNA FUSHE BULQIZE (2315001) likujdim dieta aparati Dhjetor2014.
  Komuna Fushe Bulqize (0603) ALB-LEAA Bulqize 700,011 2014-12-18 2014-12-19 15823150012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve KOMUNA FUSHE BULQIZE (2315001) likujdim furnitorin ALB-LEAA per PO nr.3993.
  Komuna Fushe Bulqize (0603) "RUÇI" Bulqize 469,368 2014-12-15 2014-12-15 15723150012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve KOMUNA FUSHE BULQIZE (2315001) likujdim furnitorin "RUÇI" per PO nr.3973.
  Komuna Fushe Bulqize (0603) "RUÇI" Bulqize 454,336 2014-12-15 2014-12-15 15623150012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te urave KOMUNA FUSHE BULQIZE (2315001) likujdim furnitorin "RUÇI" per PO nr.3972.
  Komuna Fushe Bulqize (0603) BESIM TOTA Bulqize 11,880 2014-12-11 2014-12-12 15223150012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve KOMUNA FUSHE BULQIZE (2315001) likujdim furnitorin BESIM TOTA per PO nr.3965.
  Komuna Fushe Bulqize (0603) REAN 95 Bulqize 81,600 2014-12-10 2014-12-11 14923150012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve KOMUNA FUSHE BULQIZE (2315001) likujdim furnitorin Rean-95 per PO nr.3946.
  Komuna Fushe Bulqize (0603) NAIM BACI Bulqize 23,520 2014-12-10 2014-12-11 15123150012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve KOMUNA FUSHE BULQIZE (2315001) likujdim furnitorin NAIM BAÇI per PO nr.3948.
  Komuna Fushe Bulqize (0603) REAN 95 Bulqize 74,400 2014-12-10 2014-12-11 14823150012014/1 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve KOMUNA FUSHE BULQIZE (2315001) likujdim furnitorin Rean-95 per PO nr.3945.
  Komuna Fushe Bulqize (0603) ALB-LEAA Bulqize 3,989,171 2014-12-10 2014-12-11 15323150012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve KOMUNA FUSHE BULQIZE (2315001) likujdim furnitorin ALB-LEAA per PO nr.3949.
  Komuna Fushe Bulqize (0603) NAIM BACI Bulqize 13,080 2014-12-10 2014-12-11 15023150012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve KOMUNA FUSHE BULQIZE (2315001) likujdim furnitorin NAIM BAÇI per PO nr.3947.