Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Komuna Kutalli (0202) All All 104,016,240.00 250 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Komuna Kutalli (0202) ALPHA BANK -- ALBANIA Berat 375,000 2014-12-30 2014-12-31 30323030012014 Grant per femije te lindur Komuna kutalli shpernlim lindje 2303001
  Komuna Kutalli (0202) ALPHA BANK -- ALBANIA Berat 1,119,100 2014-12-30 2014-12-31 29923030012014 Ndihme ekonomike Komuna Kutalli per ndihmat ekonomike nentor dhjetor 2014 2303001
  Komuna Kutalli (0202) ALPHA BANK -- ALBANIA Berat 5,000 2014-12-31 2014-12-31 27023030012014 Te tjera transferta tek individet Komuna kutalli per ripursim libri 2303001
  Komuna Kutalli (0202) ARDIANA GJOKA Berat 4,000 2014-12-30 2014-12-31 30123030012014 Pagese paaftesie Komuna Kutalli per ndales vendimi ardiana gjoka 2303001
  Komuna Kutalli (0202) ALPHA BANK -- ALBANIA Berat 3,716,900 2014-12-30 2014-12-31 30023030012014 Pagese paaftesie Komuna Kutalli per ndihmat invalidet dhjetor 2014 2303001
  Komuna Kutalli (0202) SHEHU BERAT Berat 758,400 2014-12-29 2014-12-30 28823030012014 Karburant dhe vaj Komuna kutalli per Shehun karburant 2303001
  Komuna Kutalli (0202) KREYZA & DM Berat 105,000 2014-12-26 2014-12-29 27623030012014 Sherbim per ngrohje komuna kutalli per kryeza blerje 2303001
  Komuna Kutalli (0202) PETREF DOBRONIKU Berat 252,000 2014-12-26 2014-12-29 28323030012014 Shpenzime per mirembajtjen e mjeteve te transportit komuna kutalli per petrefin droboniku fat 193 2303001
  Komuna Kutalli (0202) BELLIU SHPK Berat 456,000 2014-12-26 2014-12-29 28423030012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve komuna kutalli per Belliu rikonstruksion 2303001
  Komuna Kutalli (0202) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Berat 41,940 2014-12-26 2014-12-26 28023030012014 Elektricitet 2303001 Komuna Kutalli 2303001,likujdim fature nr 140.dt.19.12.2014 lidhje e re
  Komuna Kutalli (0202) EAGLE MOBILE Berat 6,628 2014-12-26 2014-12-26 28123030012014 Sherbime telefonike Komuna Kutalli 2303001,likujdim fature dt.01.12.2014,klienti c 1008692
  Komuna Kutalli (0202) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Berat 16,485 2014-12-26 2014-12-26 27823030012014 Elektricitet 2303001 Komuna Kutalli 2303001,likujdim kontrate 41160.41156.41161.41151.41158.41648.89633 ,fature dt.30.11.2014
  Komuna Kutalli (0202) BELLIU SHPK Berat 1,054,295 2014-12-24 2014-12-26 27523030012014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) Komuna Kutalli per Belliu kontratat 26.11.2014 2303001
  Komuna Kutalli (0202) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Berat 212,239 2014-12-26 2014-12-26 27923030012014 Elektricitet 2303001 Komuna Kutalli 2303001,likujdim kontrate 41649.42014.42792.42710.41155.88449,fature dt.10.12.2014
  Komuna Kutalli (0202) BEJKO Berat 73,800 2014-12-23 2014-12-24 27323030012014 Karburant dhe vaj Komuna kutalli Bejko vajra 2303001
  Komuna Kutalli (0202) SARK Berat 144,000 2014-12-23 2014-12-24 27423030012014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve ndertimore Komuna kutalli Sark fatura 53 2303001
  Komuna Kutalli (0202) BEJKO Berat 188,760 2014-12-23 2014-12-24 27223030012014 Pjese kembimi, goma dhe bateri Komuna kutalli Bejko pjes kembimi 2303001
  Komuna Kutalli (0202) RAIFFEISEN BANK SH.A Berat 239,813 2014-12-19 2014-12-23 26623030012014 Paga baze Komuna kutalli pagat 2303001
  Komuna Kutalli (0202) RAIFFEISEN BANK SH.A Berat 5,000 2014-12-19 2014-12-23 27023030012014 Sherbime te tjera Komuna kutalli sherbime per Luan 2303001
  Komuna Kutalli (0202) RAIFFEISEN BANK SH.A Berat 30,000 2014-12-19 2014-12-23 26923030012014 Shpenzime per situata te veshtira dhe per fatekeqesi Komuna kutalli ndihme menjeehershme vendim nr 35 2303001