treasuryHeader

treasuryBranch:

budgetInst:

beneficiary:

payment_reason:

transact_val:

treasuryDesc:

 • treasuryDes1
 • treasuryDes2
 • treasuryDes3
 • treasuryDes4
 • treasuryDes5
 • treasuryDes6

 • instList
 • supplierList
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  summaryRes

  budgetInst beneficiary treasuryBranch transact_val_tot transact_count valueInterval intervalByRegDate intervalByExecDate
  Komuna Kutalli (0202) All All 104,016,240.00 250 All => =>

  transactions

  budgetInst beneficiary treasuryBranch val regDate execDate receiptNo payment_reason receiptDesc
  Komuna Kutalli (0202) ALPHA BANK -- ALBANIA Berat 375,000 2014-12-30 2014-12-31 30323030012014 Grant per femije te lindur Komuna kutalli shpernlim lindje 2303001
  Komuna Kutalli (0202) ALPHA BANK -- ALBANIA Berat 1,119,100 2014-12-30 2014-12-31 29923030012014 Ndihme ekonomike Komuna Kutalli per ndihmat ekonomike nentor dhjetor 2014 2303001
  Komuna Kutalli (0202) ALPHA BANK -- ALBANIA Berat 5,000 2014-12-31 2014-12-31 27023030012014 Te tjera transferta tek individet Komuna kutalli per ripursim libri 2303001
  Komuna Kutalli (0202) ARDIANA GJOKA Berat 4,000 2014-12-30 2014-12-31 30123030012014 Pagese paaftesie Komuna Kutalli per ndales vendimi ardiana gjoka 2303001
  Komuna Kutalli (0202) ALPHA BANK -- ALBANIA Berat 3,716,900 2014-12-30 2014-12-31 30023030012014 Pagese paaftesie Komuna Kutalli per ndihmat invalidet dhjetor 2014 2303001
  Komuna Kutalli (0202) SHEHU BERAT Berat 758,400 2014-12-29 2014-12-30 28823030012014 Karburant dhe vaj Komuna kutalli per Shehun karburant 2303001
  Komuna Kutalli (0202) KREYZA & DM Berat 105,000 2014-12-26 2014-12-29 27623030012014 Sherbim per ngrohje komuna kutalli per kryeza blerje 2303001
  Komuna Kutalli (0202) PETREF DOBRONIKU Berat 252,000 2014-12-26 2014-12-29 28323030012014 Shpenzime per mirembajtjen e mjeteve te transportit komuna kutalli per petrefin droboniku fat 193 2303001
  Komuna Kutalli (0202) BELLIU SHPK Berat 456,000 2014-12-26 2014-12-29 28423030012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve komuna kutalli per Belliu rikonstruksion 2303001
  Komuna Kutalli (0202) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Berat 41,940 2014-12-26 2014-12-26 28023030012014 Elektricitet 2303001 Komuna Kutalli 2303001,likujdim fature nr 140.dt.19.12.2014 lidhje e re
  Komuna Kutalli (0202) EAGLE MOBILE Berat 6,628 2014-12-26 2014-12-26 28123030012014 Sherbime telefonike Komuna Kutalli 2303001,likujdim fature dt.01.12.2014,klienti c 1008692
  Komuna Kutalli (0202) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Berat 16,485 2014-12-26 2014-12-26 27823030012014 Elektricitet 2303001 Komuna Kutalli 2303001,likujdim kontrate 41160.41156.41161.41151.41158.41648.89633 ,fature dt.30.11.2014
  Komuna Kutalli (0202) BELLIU SHPK Berat 1,054,295 2014-12-24 2014-12-26 27523030012014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) Komuna Kutalli per Belliu kontratat 26.11.2014 2303001
  Komuna Kutalli (0202) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Berat 212,239 2014-12-26 2014-12-26 27923030012014 Elektricitet 2303001 Komuna Kutalli 2303001,likujdim kontrate 41649.42014.42792.42710.41155.88449,fature dt.10.12.2014
  Komuna Kutalli (0202) BEJKO Berat 73,800 2014-12-23 2014-12-24 27323030012014 Karburant dhe vaj Komuna kutalli Bejko vajra 2303001
  Komuna Kutalli (0202) SARK Berat 144,000 2014-12-23 2014-12-24 27423030012014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve ndertimore Komuna kutalli Sark fatura 53 2303001
  Komuna Kutalli (0202) BEJKO Berat 188,760 2014-12-23 2014-12-24 27223030012014 Pjese kembimi, goma dhe bateri Komuna kutalli Bejko pjes kembimi 2303001
  Komuna Kutalli (0202) RAIFFEISEN BANK SH.A Berat 239,813 2014-12-19 2014-12-23 26623030012014 Paga baze Komuna kutalli pagat 2303001
  Komuna Kutalli (0202) RAIFFEISEN BANK SH.A Berat 5,000 2014-12-19 2014-12-23 27023030012014 Sherbime te tjera Komuna kutalli sherbime per Luan 2303001
  Komuna Kutalli (0202) RAIFFEISEN BANK SH.A Berat 30,000 2014-12-19 2014-12-23 26923030012014 Shpenzime per situata te veshtira dhe per fatekeqesi Komuna kutalli ndihme menjeehershme vendim nr 35 2303001