Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Bashkia Selenice (3737) All All 111,511,945.00 160 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Bashkia Selenice (3737) POSTA SHQIPTARE SH.A Vlore 390,000 2014-12-29 2014-12-30 23321590012014 Ndihme ekonomike BASHKIA SELENICE 2159001 SHPERBLIMET E FUNDVITIT 2014 PER NDIHMAT EKONOMIKE
  Bashkia Selenice (3737) POSTA SHQIPTARE SH.A Vlore 154,500 2014-12-29 2014-12-30 23221590012014 Pagese paaftesie BASHKIA SELENICE 2159001 SHPERBLIMET E FUNDVITIT 2014 PER INVALIDET
  Bashkia Selenice (3737) BANKA KOMBETARE TREGTARE Vlore 81,200 2014-12-26 2014-12-29 22521590012014 Udhetim i brendshem BASHKIA SELENICE 2159001 DIETA
  Bashkia Selenice (3737) POSTA SHQIPTARE SH.A Vlore 446,633 2014-12-26 2014-12-29 22921590012014 Ndihme ekonomike BASHKIA SELENICE 2159001 NDIHME EKONOMIKE DHJETOR 2014
  Bashkia Selenice (3737) FLAMUR SHAHAJ Vlore 84,000 2014-12-26 2014-12-29 23021590012014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje qe sigurojne energji BLERJE AUTOMAT KOMPLET BASHKIA SELENICE 2159001 FATURA NR.60 DT.26.12.2014
  Bashkia Selenice (3737) BANKA KOMBETARE TREGTARE Vlore 103,740 2014-12-26 2014-12-29 21321590012014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur BASHKIA SELENICE 2159001 KESHILLTARET GUSHT 2014
  Bashkia Selenice (3737) POSTA SHQIPTARE SH.A Vlore 1,031,000 2014-12-26 2014-12-29 22721590012014 Pagese paaftesie BASHKIA SELENICE 2159001 INVALIDE DHJETOR 2014
  Bashkia Selenice (3737) FLAMUR SHAHAJ Vlore 201,600 2014-12-26 2014-12-29 23121590012014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj RIPARIM KANALI I UJRAVE TE ZEZA BASHKIA SELENICE 2159001 FATURA NR.61 DT.26.12.2014
  Bashkia Selenice (3737) BAHAS Vlore 15,005,651 2014-12-26 2014-12-26 22321590012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve BASHKIA SELENICE 2159001 RIKONCEPTIMI I QENDRES SE QYTETIT SELENICE FATURA NR.44 DT.02.12.2014 SERIA 71928988
  Bashkia Selenice (3737) ANA 2001. Vlore 56,400 2014-12-24 2014-12-26 22621590012014 Kancelari BLERJE KANCELARI BASHKIA SELENICE 2159001 FATURA NR.262 DT.22.12.2014
  Bashkia Selenice (3737) ELVIRA GOGA Vlore 154,200 2014-12-24 2014-12-26 20621590012014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative MATERIALE TE TJERA BASHKIA SELENICE 2159001 FATURA DT.11.12.2014 SERIA 19208811
  Bashkia Selenice (3737) FLAMUR SHAHAJ Vlore 54,000 2014-12-24 2014-12-26 20721590012014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje dhe makineri per kopshtarine BLERJE PAISJE BASHKIA SELENICE 2159001 FATURA NR.702 DT.08.12.2014 SERIA 19151702
  Bashkia Selenice (3737) FJORTES Vlore 130,981 2014-12-24 2014-12-26 21521590012014 Karburant dhe vaj BASHKIA SELENICE 2159001 BLERJE KARBURANTI FATURA NR.357 DT.16.12.2014
  Bashkia Selenice (3737) ELVIRA GOGA Vlore 30,300 2014-12-24 2014-12-26 21421590012014 Shpenz. per rritjen e AQT - orendi zyre MATERIALE TE TJERA BASHKIA SELENICE 2159001 FATURA NR.282 DT.17.12.2014 SERIA 19208825
  Bashkia Selenice (3737) MARIJA KOVI Vlore 456,000 2014-12-24 2014-12-26 20921590012014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera ndertimore MATERIALE TE TJERA BASHKIA SELENICE 2159001 FATURA NR.772 DT.15.12.2014 SERIA 18140772
  Bashkia Selenice (3737) FLAMUR SHAHAJ Vlore 21,600 2014-12-24 2014-12-26 20821590012014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale MATERIALE TE TJERA BASHKIA SELENICE 2159001 FATURA NR.701 DT.08.12.2014
  Bashkia Selenice (3737) ELVIRA GOGA Vlore 94,500 2014-12-24 2014-12-26 214/21590012014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim MATERIALE TE TJERA BASHKIA SELENICE 2159001 FATURA NR.282 DT.17.12.2014 SERIA 19208825
  Bashkia Selenice (3737) S A R D O Vlore 684,000 2014-12-24 2014-12-24 21721590012014 Sherbime te tjera BASHKIA SELENICE 2159001 LYERJE E FASADAVE TE QENDRES FATURA NR.146 DT.15.12.2014
  Bashkia Selenice (3737) "UJESJELLESI " SH.A SELENICE Vlore 92,160 2014-12-19 2014-12-22 21621590012014 Uje BASHKIA SELENICE 2159001 PAGESE UJI I PIJSHEM TETOR-NENTOR 2014 FATURA NR.SERIE 16069428 DHE 16069436
  Bashkia Selenice (3737) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Vlore 133,567 2014-12-18 2014-12-19 20521590012014 Elektricitet 2159001 PAGESE ENERGJIE TETOR-NENTOR 2014 BASHKIA SELENICE 2159001 SIPAS AKT-RAKORDIMIT ME OSHEE DT.10.12.2014