Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Nd-ja Komunale Banesa (1529) All All 8,745,905.00 38 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Nd-ja Komunale Banesa (1529) SHPETIM SPAHO Pogradec 7,000 2014-12-29 2014-12-30 9921360052014 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme LIK ND,E. MIRMBAJTJES SE INFRASTRUKTURES POGRADEC 2136005 FT NR 13 DT 29.12.2014
  Nd-ja Komunale Banesa (1529) HALIL DERVISHI Pogradec 22,970 2014-12-29 2014-12-29 9621360052014 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme LIK.ND,E. MIRMBAJTJES SE INFRASTRUKTURES POGRADECFT NR 2 DT 04.07.2011
  Nd-ja Komunale Banesa (1529) ARTAN SPAHO Pogradec 8,850 2014-12-29 2014-12-29 9821360052014 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme LIK.ND,E. MIRMBAJTJES SE INFRASTRUKTURES POGRADECFT NR 42 DT 28.01.2013
  Nd-ja Komunale Banesa (1529) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Pogradec 340 2014-12-29 2014-12-29 9721360052014 Elektricitet 2136005 LIK. ENERGJI ND,E. MIRMBAJTJES SE INFRASTRUKTURES POGRADEC KONTRATE NR A-1831 DT 26.11.2014
  Nd-ja Komunale Banesa (1529) MUHAMER HOXHALLARI(L34010601B) Pogradec 43,200 2014-12-29 2014-12-29 9521360052014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim LIK.ND,E. MIRMBAJTJES SE INFRASTRUKTURES POGRADECFT NR 16 DT 01.09.2010
  Nd-ja Komunale Banesa (1529) ZEUS-AL Pogradec 311,399 2014-09-29 2014-12-24 6921360052014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale 2136005 ND. PUNEVE PUBLIKE POGRADEC FATURA 10349133 DATE 17.03.2014
  Nd-ja Komunale Banesa (1529) NEKI KREKU Pogradec 10,000 2014-12-23 2014-12-24 9321360052014 Materiale per funksionimin e pajisjeve te zyres LIK. ND,E. MIRMBAJTJES SE INFRASTRUKTURES POGRADEC FT NR 19 DT 23.12.2014
  Nd-ja Komunale Banesa (1529) ENKELA LAKO Pogradec 3,840 2014-12-23 2014-12-24 9421360052014 Kancelari LIK. ND,E. MIRMBAJTJES SE INFRASTRUKTURES POGRADEC FT NR 49 DT 12.07.2010
  Nd-ja Komunale Banesa (1529) RAIFFEISEN BANK SH.A Pogradec 605,337 2014-12-05 2014-12-10 8721360052014 Shtesa page te tjera LIK.PAGA ND,E. MIRMBAJTJES SE INFRASTRUKTURES POGRADEC 2136005 NENTOR 2014
  Nd-ja Komunale Banesa (1529) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Pogradec 26,103 2014-11-24 2014-11-27 8621360052014 Elektricitet 2136005 LIK.ENERGJI ND,E. MIRMBAJTJES SE INFRASTRUKTURES POGRADEC 2136005 JANAR 2007 -TETOR 2014
  Nd-ja Komunale Banesa (1529) Tatim taksa Pogradec Pogradec 1,431 2014-11-20 2014-11-21 8521360052014 Kontribute per sigurime shendetesore LIK. ND,E. MIRMBAJTJES SE INFRASTRUKTURES POGRADEC SIGURIM SHENDETSOR NR SERIAL I DEKLARATES K94830791P47001W SHTATOR 2014
  Nd-ja Komunale Banesa (1529) SONILDA ALIÇKOLLI Pogradec 9,000 2014-11-11 2014-11-11 7921360052014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale LIK ND,E. MIRMBAJTJES SE INFRASTRUKTURES POGRADEC 2136005FT NR 7 DT 04 .11.2014
  Nd-ja Komunale Banesa (1529) PRO CREDIT BANK Pogradec 607,816 2014-11-06 2014-11-07 7821360052014 Shtesa page te tjera LIK.PAGA ND,E. MIRMBAJTJES SE INFRASTRUKTURES POGRADEC 2136005 TETOR 2014
  Nd-ja Komunale Banesa (1529) ELENI PILINÇI Pogradec 9,800 2014-10-21 2014-10-21 7721360052014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim LIK. ND,E. MIRMBAJTJES SE INFRASTRUKTURES POGRADEC 2136005 FT NR34 DT 20.10.2014
  Nd-ja Komunale Banesa (1529) FERIT KLLOMOLLARI Pogradec 95,450 2014-10-10 2014-10-10 7121360052014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale LIK. ND,E. MIRMBAJTJES SE INFRASTRUKTURES POGRADEC 2136005 FT NR 12 DT 09.10.2014
  Nd-ja Komunale Banesa (1529) PRO CREDIT BANK Pogradec 597,169 2014-10-02 2014-10-03 7021360052014 Paga baze LIK.PAGA ND,E. MIRMBAJTJES SE INFRASTRUKTURES POGRADEC 2136005 SHTATOR 2014
  Nd-ja Komunale Banesa (1529) PRO CREDIT BANK Pogradec 611,555 2014-09-05 2014-09-05 6321360052014 Paga baze LIK.PAGA ND,E. MIRMBAJTJES SE INFRASTRUKTURES POGRADEC 2136005 GUSHT 2014
  Nd-ja Komunale Banesa (1529) THOMA GJYLI Pogradec 46,800 2014-08-12 2014-08-12 6221360052014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale 2136005 N. P. PUBLIKE POGRADECN FATURA 19 DATE 19.06.2014
  Nd-ja Komunale Banesa (1529) PRO CREDIT BANK Pogradec 608,323 2014-08-06 2014-08-07 5621360052014 Shtese page per funksionin LIK.PAGA ND,E. MIRMBAJTJES SE INFRASTRUKTURES POGRADEC 2136005 KORRIK 2014 NR PUNINJESVE =30 LIST PAGESE
  Nd-ja Komunale Banesa (1529) THOMA GJYLI Pogradec 30,000 2014-07-23 2014-07-24 5521360052014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale 2136005 N.P. PUBLIKE POGRADEC FATURA 19 DATE 19.06.204