Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Nd-ja Komunale Banesa (1529) All All 8,745,905.00 38 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Nd-ja Komunale Banesa (1529) Tatim taksa Pogradec Pogradec 68,190 2014-07-15 2014-07-16 5421360052014 Kontribute per sigurime shoqerore 2136005 ND. MIREMBAJTJES SE INFRASTRUKTURES K94830791P43G01Y SIGURIME MAJ 2014
  Nd-ja Komunale Banesa (1529) PRO CREDIT BANK Pogradec 620,847 2014-07-02 2014-07-02 4821360052014 Shtese page per funksionin LIK.PAGA ND,E. MIRMBAJTJES SE INFRASTRUKTURES POGRADEC 2136005 QERSHOR 2014
  Nd-ja Komunale Banesa (1529) PRO CREDIT BANK Pogradec 623,364 2014-06-05 2014-06-05 4221360052014 Shtesa page te tjera LIK.PAGA ND,E. MIRMBAJTJES SE INFRASTRUKTURES POGRADEC 2136005 MAJ 2014
  Nd-ja Komunale Banesa (1529) PRO CREDIT BANK Pogradec 671,353 2014-05-06 2014-05-07 3621360052014 Shtese page per vjetersi ne pune LIK.PAGA ND,E. MIRMBAJTJES SE INFRASTRUKTURES POGRADEC 2136005 PRILL 2014
  Nd-ja Komunale Banesa (1529) ARTAN SPAHO Pogradec 20,750 2014-04-24 2014-04-25 3221360052014 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme LIK.ND, P. PUBLIKE POGRADEC FT NR 37 DT 01.06.2011
  Nd-ja Komunale Banesa (1529) ALKLAJD Pogradec 23,160 2014-04-24 2014-04-25 3321360052014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale LIK.ND, P. PUBLIKE POGRADEC FT NR 37/1 DHE 37 DT 28.06.2011
  Nd-ja Komunale Banesa (1529) ELVIRA BIBA Pogradec 39,000 2014-04-24 2014-04-25 3121360052014 Karburant dhe vaj LIK.ND, P, PUVBLIKE POGRADEC FT NR 16 DT 23.05.2011
  Nd-ja Komunale Banesa (1529) THOMA GJYLI Pogradec 48,700 2014-04-24 2014-04-25 3521360052014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale LIK.ND, P. PUBLIKE POGRADEC FT NR 39 DT 08.07.2011
  Nd-ja Komunale Banesa (1529) SHPETIM SPAHO Pogradec 118,400 2014-04-18 2014-04-21 3021360052014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale LIK. ND,E. MIRMBAJTJES SE INFRASTRUKTURES POGRADEC 2136005 FT NR 18 DT 17.04.2014
  Nd-ja Komunale Banesa (1529) FERIT KLLOMOLLARI Pogradec 96,000 2014-04-17 2014-04-18 2321360052014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale LIK. ND,E. MIRMBAJTJES SE INFRASTRUKTURES POGRADECFT NR 6 DT 01.04.2014
  Nd-ja Komunale Banesa (1529) PRO CREDIT BANK Pogradec 84,898 2014-04-16 2014-04-16 2921360052014 Paga baze LIK.PAGA TEPRAPAMBETURA ND,E. MIRMBAJTJES SE INFRASTRUKTURES POGRADEC 2136005 GUSHT 2012
  Nd-ja Komunale Banesa (1529) PRO CREDIT BANK Pogradec 631,016 2014-04-03 2014-04-03 2221360052014 Shtese page per vjetersi ne pune LIK.PAGA ND,E. MIRMBAJTJES SE INFRASTRUKTURES POGRADEC 2136005 MARS 2014
  Nd-ja Komunale Banesa (1529) PRO CREDIT BANK Pogradec 151,640 2014-03-17 2014-03-18 2121360052014 Shtese page per vjetersi ne pune LIK.PAGA TE PRAPAMBETURA PUNET PUBLIKE POGRADEC 2136005GUSHT 2012
  Nd-ja Komunale Banesa (1529) PRO CREDIT BANK Pogradec 578,525 2014-03-03 2014-03-04 1521360052014 Unspecified LIK.PAGA ND,E. MIRMBAJTJES SE INFRASTRUKTURES POGRADEC 2136005 SHKURT 2014
  Nd-ja Komunale Banesa (1529) PRO CREDIT BANK Pogradec 86,860 2014-02-17 2014-02-17 1421360052014 Unspecified LIK.PAGA ND,E. MIRMBAJTJES SE INFRASTRUKTURES POGRADEC 2136005 GUSHT 2012
  Nd-ja Komunale Banesa (1529) PRO CREDIT BANK Pogradec 587,161 2014-02-05 2014-02-06 0821360052014 Unspecified LIK.PAGA ND,E. MIRMBAJTJES SE INFRASTRUKTURES POGRADEC 2136005 JANAR 2014
  Nd-ja Komunale Banesa (1529) PRO CREDIT BANK Pogradec 71,940 2014-01-07 2014-01-10 721360052014 Unspecified 2136005 ND E MIREMBAJTJES SE INFRASTRUKTURES LIK PAGA GUSHT 2012 LIST PAGESE
  Nd-ja Komunale Banesa (1529) PRO CREDIT BANK Pogradec 567,718 2014-01-07 2014-01-08 121360052014 Unspecified 2136005 NE E MIREMBAJTJES SE INFRASTRUKTURES LIK PAGA DHJETOR 2013 NR PUNONJESVE VKB =28