Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Qarku Gjirokaster (1111) All All 47,718,962.00 336 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Qarku Gjirokaster (1111) MOSKETIER MOKET TIRANA Gjirokaster 155,999 2014-12-30 2014-12-31 42620110012014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera paisje zyre 2011001 KESHILLI I QARKUT GJIROKASTER GRILA FAT NR 18 DT 26.11.2014 NR SER 15723520 UP NR 4 DT 17.11.2014 FTES OFERTE PREVENT NJOFT FITUES
  Qarku Gjirokaster (1111) LORENC LAZO Gjirokaster 49,440 2014-12-29 2014-12-30 42220110012014 Kancelari 2011001 KESHILLI I QARKUT GJIROKASTER KANCELARI FAT NR 177 DT 17.12.2014 NR SER 17692409 UP NR 10 DT 10.12.2014 FTES OFERTE NJOFT FITUES VLERES PERF
  Qarku Gjirokaster (1111) BLEK-K Gjirokaster 50,000 2014-12-29 2014-12-30 41520110012014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 2011001 KESHILLI I QARKUT GJIROKASTER PER ARSOLA MUZHA NENTOR DHJETOR 2014
  Qarku Gjirokaster (1111) BLEK-K Gjirokaster 70,000 2014-12-29 2014-12-30 41420110012014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 2011001 KESHILLI I QARKUT GJIROKASTER PER HEKTOR DUKA NENTOR DHJETOR 2014
  Qarku Gjirokaster (1111) FLADY PETROLEUM Gjirokaster 128,501 2014-12-29 2014-12-30 42520110012014 Karburant dhe vaj 2011001 KESHILLI I QARKUT GJIROKASTER KARBURANT FAT NR 554 DT 11.12.2014 15827230 KONTR NR REF 001 DT 26.03.2014 FH NR 13 DT 12.12.2014
  Qarku Gjirokaster (1111) VANGJEL KERO Gjirokaster 7,540 2014-12-29 2014-12-30 41920110012014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim 2011001 KESHILLI I QARKUT GJIROKASTER MATERIALE PASTRIMI FAT NR 21 DT 10.12.2014 NR SER 7603981 FH NR 2 DT 10.12.2014 PV MARJE DOREZ
  Qarku Gjirokaster (1111) FERIT MYFTARI Gjirokaster 35,880 2014-12-29 2014-12-30 42020110012014 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme 2011001 KESHILLI I QARKUT GJIROKASTER MATERIALE ZYRE FAT NR 194 DT 16.12.2014 NR SER 17681316 UP NR 9 DT 10.12.2014 FTES OFERTE FTES OFERTE
  Qarku Gjirokaster (1111) ENEA MIJO Gjirokaster 16,000 2014-12-29 2014-12-30 42120110012014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale 2011001 KESHILLI I QARKUT GJIROKASTER KARTOLINA FAT NR 15 DT 15.12.2014 NR SER 7340468 UP NR 8 DT 09.12.2014 FTES OFERTE PV VLERES PERF
  Qarku Gjirokaster (1111) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Gjirokaster 4,099 2014-12-24 2014-12-26 41620110012014 Elektricitet 2011001 KESHILLI I QARKUT GJIROKASTER ENER ELEKTRIKE URBANISTIKA TETOR 2014. NR KONTRAT 45350 NR FAT 617933427. DT 11.11.2014
  Qarku Gjirokaster (1111) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Gjirokaster 25,233 2014-12-24 2014-12-26 42320110012014 Elektricitet 2011001 KESHILLI I QARKUT GJIROKASTER ENER E;LEKTRIKE MUAJ MARS 2014. KONTRATA NR 45111 FAT NR 608993050 DT 27.03.2014
  Qarku Gjirokaster (1111) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Gjirokaster 9,358 2014-12-24 2014-12-26 41820110012014 Elektricitet 2011001 KESHILLI I QARKUT GJIROKASTER ENER ELEKTRIKE MUAJ NENTOR 2014. NR FAT N618653047 KONTRA 45111.KORRIGJUAR ME VLEREN E FAT GUSHT LIKUJ 2 HERE
  Qarku Gjirokaster (1111) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Gjirokaster 14,867 2014-12-24 2014-12-26 41720110012014 Elektricitet 2011001 KESHILLI I QARKUT GJIROKASTER ENER ELEKTRIKE URBANISTIKA NENTOR 2014.NR KONTRA 45350 NR FAT 618653068
  Qarku Gjirokaster (1111) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Gjirokaster 6,418 2014-12-24 2014-12-26 42420110012014 Elektricitet 2011001 KESHILLI I QARKUT GJIROKASTER ENER ELEKTRIK MUAJ TETOR 2010 NR KONTRA 45111 NR FAT 64462225 DT 28.10.2010
  Qarku Gjirokaster (1111) TIRANA BANK Gjirokaster 141,480 2014-12-18 2014-12-19 40420110012014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur 2011001 KESHILLI I QARKUT GJIROKASTER KESHILLTARE SHTATOR TETOR 2014
  Qarku Gjirokaster (1111) RAIFFEISEN BANK SH.A Gjirokaster 424,440 2014-12-18 2014-12-19 40220110012014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur 2011001 KESHILLI I QARKUT GJIROKASTER KESHILLTARE SHTATOR TETOR 2014
  Qarku Gjirokaster (1111) BANKA KOMBETARE TREGTARE Gjirokaster 1,800 2014-12-18 2014-12-19 41220110012014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur 2011001 KESHILLI I QARKUT GJIROKASTER KOMISION STATUS DESHMORI LISTE PAGESE
  Qarku Gjirokaster (1111) DEGA TATIMEVE GJIROKASTER Gjirokaster 1,400 2014-12-18 2014-12-19 41320110012014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur 2011001 KESHILLI I QARKUT GJIROKASTER TATIM NE BURIM KOMISION STATUS DESHMORI LISTE PAGESE
  Qarku Gjirokaster (1111) ALBTELEKOM SH.A. Gjirokaster 24,548 2014-12-18 2014-12-19 39220110012014 Sherbime telefonike 2011001 KESHILLI I QARKUT GJIROKASTER TELEFON NENTOR 2014 NR KL 310001812859 NR 084262486-3721-2553-2553-2225-3723
  Qarku Gjirokaster (1111) ND.UJESJ-KANAL GJIROKASTER Gjirokaster 7,051 2014-12-18 2014-12-19 39120110012014 Uje 2011001 KESHILLI I QARKUT GJIROKASTER UJE NENTOR FAT NR 91299 NR SER 118792979 KONTR 46005
  Qarku Gjirokaster (1111) DEGA TATIMEVE GJIROKASTER Gjirokaster 112,660 2014-12-18 2014-12-19 40720110012014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur 2011001 KESHILLI I QARKUT GJIROKASTER TATIM BURIM KESHILLTARE SHTATOR TETOR 2014