Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  ALUIZNI - Drejtoria Gjirokaster (1111) All All 9,517,091.00 145 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  ALUIZNI - Drejtoria Gjirokaster (1111) VODAFONE ALBANIA Gjirokaster 480 2014-12-30 2014-12-31 15110940122014 Paga baze 1094012 ALUIZNI GJIROKASTER lik tel vodafon nentor 2014. nr rregji 23322040012
  ALUIZNI - Drejtoria Gjirokaster (1111) BANKA CREDINS Gjirokaster 103,068 2014-12-30 2014-12-31 14810940122014 Shtese page per vjetersi ne pune ALUIZNI 1094012 PAGAT ME KONTRATE DHJETOR 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Gjirokaster (1111) OMEGA & CO Gjirokaster 441,600 2014-12-30 2014-12-31 14210940122014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera paisje zyre 1094012 ALUIZNI GJIROKASTER blerje mobiljesh dhe orendi pv 19.12.2014 up 12 dt 15.12.2014.ftese per oferte, preventiv, fh 12 dt 24.12.2014 fat tat 102 seria 15837880.
  ALUIZNI - Drejtoria Gjirokaster (1111) LORENC LAZO Gjirokaster 31,200 2014-12-30 2014-12-31 14610940122014 Kancelari 1094012 ALUIZNI 1094012 blerje kancelarie up 14 dt 18.12.2014. ftese per oferte, fh 11 dt 22.12.2014. fat tat 184 seria 17692418.
  ALUIZNI - Drejtoria Gjirokaster (1111) LORENC LAZO Gjirokaster 98,400 2014-12-30 2014-12-31 14510940122014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje kompjuteri 1094012 ALUIZNI GJIROKASTER BLERJE INFORMATIKE PV 22.12.2014. UP 13 DT 18.12.2014. FTESE PER OFERTE, KERKESA TE PERGJITHSHME . FH 10 FAT TAT 185 SERIA 17692419.
  ALUIZNI - Drejtoria Gjirokaster (1111) BANKA KOMBETARE TREGTARE Gjirokaster 54,067 2014-12-30 2014-12-31 14910940122014 Shtese page per funksionin 1094012 ALUIZNI GJIROKASTER PAGA ME KONTRATE DHJETOR 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Gjirokaster (1111) BANKA CREDINS Gjirokaster 14,652 2014-12-30 2014-12-31 15010940122014 Sherbime te tjera ALUIZNI 1094012 PAGAT ME KONTRATE DHJETOR 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Gjirokaster (1111) DEGA TATIMEVE GJIROKASTER Gjirokaster 129,733 2014-12-30 2014-12-31 144 10940122014 Kontribute per sigurime shoqerore 1094012 ALUIZNI GJIROKASTER SIG SHOQ TE VITEVE TE PRAPAMBETURA, LISTE PAGESE TETOR 2013
  ALUIZNI - Drejtoria Gjirokaster (1111) DEGA TATIMEVE GJIROKASTER Gjirokaster 129,324 2014-12-30 2014-12-31 14310940122014 Paga baze 1094012 ALUIZNI GJIROKASTER TATIM PAGE TE VITEVE TE PRAPAMBETURA, LISTE PAGESE TETOR 2013
  ALUIZNI - Drejtoria Gjirokaster (1111) DEGA TATIMEVE GJIROKASTER Gjirokaster 87,009 2014-12-30 2014-12-31 14410940122014 Paga baze 1094012 ALUIZNI GJIROKASTER SIG SHEND TE VITEVE TE PRAPAMBETURA, LISTE PAGESE TETOR 2013
  ALUIZNI - Drejtoria Gjirokaster (1111) BANKA KOMBETARE TREGTARE Gjirokaster 3,860 2014-12-26 2014-12-29 14710940122014 Udhetim i brendshem 1094012 ALUIZNI GJIROKASTER DIETA NENTOR 2014
  ALUIZNI - Drejtoria Gjirokaster (1111) POSTA SHQIPTARE SH.A Gjirokaster 6,522 2014-12-24 2014-12-26 13710940122014 Posta dhe sherbimi korrier 1094012 ALUIZNI 1094012 SHERBIME POSTARE, FATURA NR 206 SERIA 16491596
  ALUIZNI - Drejtoria Gjirokaster (1111) BANKA KOMBETARE TREGTARE Gjirokaster 44,550 2014-12-24 2014-12-26 14010940122014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh 1094012 ALUIZNI GJIROKASTER LIK QERAJE AMBJENTI PER ROLAND BEJKO NENTOR 2014 LISTE PAGESE
  ALUIZNI - Drejtoria Gjirokaster (1111) ALBTELEKOM SH.A. Gjirokaster 5,013 2014-12-24 2014-12-26 13910940122014 Sherbime telefonike 1094012 ALUIZNI GJIROKASTER lik fat nr NR SERIAL718953416.
  ALUIZNI - Drejtoria Gjirokaster (1111) DEGA TATIMEVE GJIROKASTER Gjirokaster 4,950 2014-12-24 2014-12-26 14110940122014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh 1094012 ALUIZNI GJIROKASTER 10% tatim ne burim nentor 2014, list pagese
  ALUIZNI - Drejtoria Gjirokaster (1111) ND.UJESJ-KANAL GJIROKASTER Gjirokaster 4,632 2014-12-24 2014-12-26 13810940122014 Uje 1094012 ALUIZNI 1094012 LIK FAT UJE NENETOR FAT NR 91300 KONTRAT 46006
  ALUIZNI - Drejtoria Gjirokaster (1111) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Gjirokaster 7,975 2014-12-24 2014-12-24 13610940122014 Elektricitet 1094012 ALUIZNI 1094012 energji elektrike nentor 2014. nr fat 618388332 nr kontr L43208
  ALUIZNI - Drejtoria Gjirokaster (1111) OMEGA & CO Gjirokaster 432,000 2014-12-18 2014-12-19 13510940122014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera paisje zyre 1094012 ALUIZNI GJIROKASTER BLERJE PAJISJE ZYRE FAT TAT 99 SERIA 15837877. OFERTE EKONOMIKE, UP 11 DT 11.12.2014 FTESE PER OFERTE, PREVENTIV SPECIFIKIME PER MATERIALET, PV 16.12.2014
  ALUIZNI - Drejtoria Gjirokaster (1111) ALTIN MAMANI Gjirokaster 378,000 2014-12-12 2014-12-15 13110940122014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje kompjuteri 1094012 ALUIZNI GJIROKASTER BLERJE PAJISJE INFORMATIKE FAT TAT 12 SERIA 000691 FH 8 DT 09.12.2014 UP 10 DT 02.12.2014. FTESE PER OFERTE. SPECIFIKIME TEKNIKE, FORMULAR I NJOFTIMIT PV 05.12.2014
  ALUIZNI - Drejtoria Gjirokaster (1111) BANKA CREDINS Gjirokaster 283,360 2014-12-01 2014-12-01 12610940122014 Shtese page per vjetersi ne pune 1094012 ALUIZNI GJIROKASTER PAGAT NENTOR 2014.LISTE PAGESE