Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Sekretariati per Nismen e Transferimeve ne Industrine Nxjerrese (3535) All All 7,898,806.00 34 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Sekretariati per Nismen e Transferimeve ne Industrine Nxjerrese (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 8,229 2014-12-26 2014-12-26 4910930032014 Shpenz. per rritjen e AQ - studime ose kerkime 230 sekretariati NTIN tatim per shpenzime page dite festash nentor 2014 bordero bashkengjitur
  Sekretariati per Nismen e Transferimeve ne Industrine Nxjerrese (3535) BANKA CREDINS Tirane 35,173 2014-12-26 2014-12-26 4810930032014 Shpenz. per rritjen e AQ - studime ose kerkime 230 sekretariati NTIN shpenzime page dite festash nentor 2014 bordero bashkengjitur
  Sekretariati per Nismen e Transferimeve ne Industrine Nxjerrese (3535) BANKA CREDINS Tirane 646,450 2014-12-01 2014-12-01 4310930032014 Shpenz. per rritjen e AQ - studime ose kerkime 230 sekretariati NTIN shpenzime page nentor 2014 bordero bashkengjitur
  Sekretariati per Nismen e Transferimeve ne Industrine Nxjerrese (3535) BANKA CREDINS Tirane 646,450 2014-11-03 2014-11-04 4010930032014 Shpenz. per rritjen e AQ - studime ose kerkime 230 sekretariati NTIN shpenzime page tetor 2014 bordero bashkengjitur
  Sekretariati per Nismen e Transferimeve ne Industrine Nxjerrese (3535) BANKA CREDINS Tirane 648,130 2014-10-01 2014-10-01 3710930032014 Shpenz. per rritjen e AQ - studime ose kerkime 230 sekretariati NTIN shpenzime page shtator 2014 bordero bashkengjitur
  Sekretariati per Nismen e Transferimeve ne Industrine Nxjerrese (3535) BANKA CREDINS Tirane 645,787 2014-09-01 2014-09-01 3410930032014 Shpenz. per rritjen e AQ - studime ose kerkime 230 sekretariati NTIN shpenzime page gusht 2014 bordero bashkengjitur
  Sekretariati per Nismen e Transferimeve ne Industrine Nxjerrese (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 68,089 2014-08-08 2014-08-08 3110930032014 Shpenz. per rritjen e AQ - studime ose kerkime 230 sekretariati NTIN tatim diferenca Qershor 2014
  Sekretariati per Nismen e Transferimeve ne Industrine Nxjerrese (3535) BANKA CREDINS Tirane 641,000 2014-08-01 2014-08-01 3010930032014 Shpenz. per rritjen e AQ - studime ose kerkime 230 sekretariati NTIN shpenzime page korik 2014 bordero bashkengjitur
  Sekretariati per Nismen e Transferimeve ne Industrine Nxjerrese (3535) BANKA CREDINS Tirane 637,671 2014-07-01 2014-07-01 2810930032014 Shpenz. per rritjen e AQ - studime ose kerkime 230 sekretariati NTIN shpenzime page qershor 2014 bordero bashkengjitur
  Sekretariati per Nismen e Transferimeve ne Industrine Nxjerrese (3535) CEZ SHPERNDARJE Tirane 9,353 2014-06-27 2014-06-30 2710930032014 Shpenz. per rritjen e AQ - studime ose kerkime 1093003 230 sekretariati NTIN energji,kontrate A13062,fat Maj 2014
  Sekretariati per Nismen e Transferimeve ne Industrine Nxjerrese (3535) BANKA CREDINS Tirane 11,000 2014-06-27 2014-06-30 2310930032014 Shpenz. per rritjen e AQ - studime ose kerkime 230 sekretariati NTIN dieta,urdher nr 56 dt 27.06.2014,liste dt 27.06.2014
  Sekretariati per Nismen e Transferimeve ne Industrine Nxjerrese (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 14,295 2014-06-27 2014-06-30 2510930032014 Shpenz. per rritjen e AQ - studime ose kerkime 230 sekretariati NTIN telefon,kodi 310001948960/310001948959,fat Maj 2014
  Sekretariati per Nismen e Transferimeve ne Industrine Nxjerrese (3535) VODAFONE ALBANIA Tirane 36,854 2014-06-27 2014-06-30 2610930032014 Shpenz. per rritjen e AQ - studime ose kerkime 230 sekretariati NTIN telefon,kodi 2547718803,fat Prill,Maj 2014
  Sekretariati per Nismen e Transferimeve ne Industrine Nxjerrese (3535) UJESJELLES KANALIZIME TIRANE (J62005002O) Tirane 3,630 2014-06-27 2014-06-30 2410930032014 Shpenz. per rritjen e AQ - studime ose kerkime 230 sekretariati NTIN ujemkontrate 159293,fat dt 20.05.2014
  Sekretariati per Nismen e Transferimeve ne Industrine Nxjerrese (3535) BANKA CREDINS Tirane 642,568 2014-06-02 2014-06-03 2010930032014 Shpenz. per rritjen e AQ - studime ose kerkime 230 sekretariati NTIN shpenzime page maj 2014 bordero bashkengjitur
  Sekretariati per Nismen e Transferimeve ne Industrine Nxjerrese (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 18,158 2014-05-29 2014-05-30 1710930032014 Shpenz. per rritjen e AQ - studime ose kerkime 230 sekretariati NTIN shpenzime telefonift 717508120,, 717508114 dt 31.3.14 nr. klientit 310001948960/310001948959
  Sekretariati per Nismen e Transferimeve ne Industrine Nxjerrese (3535) UJESJELLES KANALIZIME TIRANE (J62005002O) Tirane 7,260 2014-05-29 2014-05-30 1910930032014 Shpenz. per rritjen e AQ - studime ose kerkime 230 sekretariati NTIN shpenzime uji mars 2014 ft 1403-159293-1-1 dt 22.3.14 kontrata 159293-1
  Sekretariati per Nismen e Transferimeve ne Industrine Nxjerrese (3535) CEZ SHPERNDARJE Tirane 14,066 2014-05-28 2014-05-29 1810930032014 Shpenz. per rritjen e AQ - studime ose kerkime 1093003 230 sekretariati NTIN shpenzime energjie ft 610248657 dt 28.4.14 nr kontrates A 13062 kodi klientit TR2A110003011062
  Sekretariati per Nismen e Transferimeve ne Industrine Nxjerrese (3535) BANKA CREDINS Tirane 774,809 2014-05-02 2014-05-02 1010930032014 Shpenz. per rritjen e AQ - studime ose kerkime 230 sekretariati NTIN shpenzime page prill 2014 bordero bashkengjitur
  Sekretariati per Nismen e Transferimeve ne Industrine Nxjerrese (3535) CEZ SHPERNDARJE Tirane 27,182 2014-04-28 2014-04-29 1210930032014 Shpenz. per rritjen e AQ - studime ose kerkime 1093003 230 sekretariati NTIN shpenzime energjie ft 608993204 dt 21.3.14 nr kontrates A 13062 kodi klientit TR2A110003011062