Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Sekretariati per Nismen e Transferimeve ne Industrine Nxjerrese (3535) All All 7,898,806.00 34 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Sekretariati per Nismen e Transferimeve ne Industrine Nxjerrese (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 11,917 2014-04-28 2014-04-29 1310930032014 Shpenz. per rritjen e AQ - studime ose kerkime 230 sekretariati NTIN shpenzime telefonift 717508120, 717508114 dt 31.3.14 nr. klientit 310001948960/310001948959
  Sekretariati per Nismen e Transferimeve ne Industrine Nxjerrese (3535) C O L O M B O Tirane 4,000 2014-04-10 2014-04-11 1110930032014 Shpenz. per rritjen e AQ - studime ose kerkime 230 sekretariati NTIN shpenzime pagese e vules digitale per institucionin up 39/1 dt 4.4.14 pv 5 dt 8.4.14 ft 303 dt 10.4.14 fh 2 dt 10.4.14
  Sekretariati per Nismen e Transferimeve ne Industrine Nxjerrese (3535) AR & LO Tirane 71,850 2014-04-08 2014-04-09 1010930032014 Shpenz. per rritjen e AQ - studime ose kerkime 230 sekretariati NTIN shpenzime bilete avioni tirane - oslo-tirane, u p 7 dt 18.02.14, ftesa oferta 18.02.14, njoftim fit , ft 3277 dt 26.03.14
  Sekretariati per Nismen e Transferimeve ne Industrine Nxjerrese (3535) BANKA CREDINS Tirane 9,000 2014-04-04 2014-04-04 910930032014 Shpenz. per rritjen e AQ - studime ose kerkime 230 sekretariati NTIN shpenzime udhetimi autorizim sherbimi 26, 26/1 dt 19,21.3.14 udher sherbimi per pagese dt 4.4.14 urdher pagesa 37 dt 4.4.14
  Sekretariati per Nismen e Transferimeve ne Industrine Nxjerrese (3535) BANKA CREDINS Tirane 614,685 2014-04-02 2014-04-03 910930032014 Shpenz. per rritjen e AQ - studime ose kerkime 230 sekretariati NTIN shpenzime page mars 2014 bordero bashkengjitur
  Sekretariati per Nismen e Transferimeve ne Industrine Nxjerrese (3535) BANKA CREDINS Tirane 92,560 2014-03-28 2014-03-28 810930032014 Shpenz. per rritjen e AQ - studime ose kerkime 230 sekretariati NTIN shpenzime udhetimi jashte shtetit urdher 4 dt 14.2.14 urdher pagese 31 dt 27.3.14 autorizim 18.3.2014 650 euro *142.4 lek
  Sekretariati per Nismen e Transferimeve ne Industrine Nxjerrese (3535) BANKA CREDINS Tirane 557,520 2014-03-03 2014-03-04 710930032014 Unspecified 230 sekretariati NTIN shpenzime page shkurt 2014 bordero bashkengjitur
  Sekretariati per Nismen e Transferimeve ne Industrine Nxjerrese (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 7,195 2014-02-20 2014-02-21 21093003 2014 Unspecified 230 sekretariati NTIN sig shend 1,7% per dhjetor 2013 formulari i deklarimit L11402452T
  Sekretariati per Nismen e Transferimeve ne Industrine Nxjerrese (3535) BANKA CREDINS Tirane 471,837 2014-02-20 2014-02-21 410930032014 Unspecified 230 sekretariati NTIN shpenzime page janar 2014 bordero
  Sekretariati per Nismen e Transferimeve ne Industrine Nxjerrese (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 7,195 2014-02-20 2014-02-21 2 10930032014 Unspecified 230 sekretariati NTIN sig shend p.dhenes per dhjetor 2013 formulari i deklarimit L11402452T
  Sekretariati per Nismen e Transferimeve ne Industrine Nxjerrese (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 63,492 2014-02-20 2014-02-21 210930032014 Unspecified 230 sekretariati NTIN sig shoq 15% per dhjetor 2013 formulari i deklarimit L11402452T
  Sekretariati per Nismen e Transferimeve ne Industrine Nxjerrese (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 46,853 2014-02-20 2014-02-21 310930032014 Unspecified 230 sekretariati NTIN tatim page per dhjetor 2013formulari i deklarimit L11402452T3Y302C
  Sekretariati per Nismen e Transferimeve ne Industrine Nxjerrese (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 40,210 2014-02-20 2014-02-21 210930032014 Unspecified 230 sekretariati NTIN sig shoq 9.5% per dhjetor 2013 formulari i deklarimit L11402452T
  Sekretariati per Nismen e Transferimeve ne Industrine Nxjerrese (3535) BANKA CREDINS Tirane 364,338 2014-02-20 2014-02-21 110930032014 Unspecified 230 sekretariati NTIN shpenzime page dhjetor 2013 bordero