Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Komisioneri per Mbrojtjen nga Diskriminimi (3535) All All 21,436,639.00 150 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Komisioneri per Mbrojtjen nga Diskriminimi (3535) EAGLE MOBILE Tirane 4,682 2014-12-31 2014-12-31 17010910012014 Sherbime telefonike 602, Kom.per mbro nga diskriminimi ,tel, kod 470003319064,fat 123083956 d 30/11/14
  Komisioneri per Mbrojtjen nga Diskriminimi (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 3,462 2014-12-31 2014-12-31 16310910012014 Posta dhe sherbimi korrier 1091001 602, Kom.per mbro nga diskriminimi ,POSTA, FAT 3542 D 28/8/14 S 11519722
  Komisioneri per Mbrojtjen nga Diskriminimi (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 206,097 2014-12-31 2014-12-31 16510910012014 Posta dhe sherbimi korrier 602, Kom.per mbro nga diskriminimi ,posta up 217 d 29/12/14, kon 26/12/14,fat 529 d 12594979 d 26/12/14
  Komisioneri per Mbrojtjen nga Diskriminimi (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 4,986 2014-12-31 2014-12-31 16910910012014 Posta dhe sherbimi korrier 602, Kom.per mbro nga diskriminimi ,posta up 220 d 30/12/14, fat 5005 d 26/12/14 s 16482580
  Komisioneri per Mbrojtjen nga Diskriminimi (3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 22,938 2014-12-31 2014-12-31 16410910012014 Elektricitet 1091001 602, Kom.per mbro nga diskriminimi ,energji, kontr TR1B030086261792 FAT 619211499 D 17/12/14
  Komisioneri per Mbrojtjen nga Diskriminimi (3535) SGS AUTOMOTIVE ALBANIA Tirane 1,960 2014-12-24 2014-12-26 16110910012014 Shpenzime te tjera transporti 602, Kom.per mbro nga diskriminimi ,SHP TRANSPORTI, URDHER 210 D 23/12/14,FAT 1514 D 23/12/14
  Komisioneri per Mbrojtjen nga Diskriminimi (3535) DREJT. PERGJ. E SHERB. TRANS. RRUG. Tirane 3,671 2014-12-24 2014-12-26 16210910012014 Shpenzime te tjera transporti 602, Kom.per mbro nga diskriminimi ,SHP TRANSPORTI, URDHER 209 D 23/12/14,FAT 1514 D 23/12/14
  Komisioneri per Mbrojtjen nga Diskriminimi (3535) FONDI I ZHVILLIMIT SHQIPTAR Tirane 71,970 2014-12-24 2014-12-26 16010910012014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes 602,Kom.per mbro nga diskriminimi SIG MAREVESHJE 587 D 30/12/11,URDHER 211 D 24/12/14,FAT 542 D 3/12/14
  Komisioneri per Mbrojtjen nga Diskriminimi (3535) BANKA CREDINS Tirane 17,500 2014-12-23 2014-12-26 15710910012014 Udhetim i brendshem 602,Kom.per mbro nga diskriminimi dieta, urdher 208 s 22/12/14,list pagese 2014
  Komisioneri per Mbrojtjen nga Diskriminimi (3535) BANKA CREDINS Tirane 1,330 2014-12-23 2014-12-24 141109100120141 Udhetim jashte shtetit 602,Kom.per mbro nga diskriminimi dieta,urdher 182 d 21/11/14,list pagese 2014
  Komisioneri per Mbrojtjen nga Diskriminimi (3535) GANI AUTO Tirane 20,400 2014-12-23 2014-12-24 15610910012014 Pjese kembimi, goma dhe bateri 602,Kom.per mbro nga diskriminimi sherbim mjeti, pv emergjence 19/12/14 ,fat 986 d 22/12/14 s 18619645
  Komisioneri per Mbrojtjen nga Diskriminimi (3535) FASTECH Tirane 394,800 2014-12-22 2014-12-24 14910910012014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje kompjuteri 231 Kom.per mbro nga diskriminimi ,spenzim centrali,up 164 d 4/11/14,kontr 1060 d 9/12/14,fat 1340 d 12/12/14 s 18444642
  Komisioneri per Mbrojtjen nga Diskriminimi (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 6,500 2014-12-23 2014-12-24 15810910012014 Udhetim i brendshem 602,Kom.per mbro nga diskriminimi dieta, urdher 208 s 22/12/14,list pagese 2014
  Komisioneri per Mbrojtjen nga Diskriminimi (3535) INSTITUTI I SIGURIMEVE SH.A. Tirane 32,452 2014-12-23 2014-12-24 15910910012014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit 602,Kom.per mbro nga diskriminimi sig makine up 194 d 3/12/14,njf 9/12/14,fat 1166 d 11/12/14 s 9734034,
  Komisioneri per Mbrojtjen nga Diskriminimi (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 1,958 2014-12-19 2014-12-23 15210910012014 Sherbime telefonike 602, Kom.per mbro nga diskriminimi TEL, KONTR 431077,KLIENT 310001950145,FAT NENTOR 2014 S 718977629
  Komisioneri per Mbrojtjen nga Diskriminimi (3535) MAGRIP BANA Tirane 50,400 2014-12-19 2014-12-23 15010910012014 Blerje dokumentacioni 602, Kom.per mbro nga diskriminimi DOKUMENT, UP 195 D 3/12/14,FT OF 3/12/14,FAT 444 D 9/12/14 S 18704094
  Komisioneri per Mbrojtjen nga Diskriminimi (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 2,078 2014-12-19 2014-12-23 15110910012014 Sherbime telefonike 602, Kom.per mbro nga diskriminimi TEL, KONTR 431076,KLIENT 310001950145,FAT NENTOR 2014 S 718977628
  Komisioneri per Mbrojtjen nga Diskriminimi (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 14,416 2014-12-19 2014-12-23 15310910012014 Sherbime telefonike 602, Kom.per mbro nga diskriminimi TEL, KONTR 431078,KLIENT 310001950145,FAT NNTOR 2014 S 718977630
  Komisioneri per Mbrojtjen nga Diskriminimi (3535) FONDI I ZHVILLIMIT SHQIPTAR Tirane 325,191 2014-12-10 2014-12-11 14210910012014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes 602,Kom.per mbro nga diskriminimi ,ROJE, UP 192 D 2/12/14,MAREVESHJE 587 D 30/12/11
  Komisioneri per Mbrojtjen nga Diskriminimi (3535) ALBTOURS"D"-VAS TOUR OPERATORE Tirane 136,186 2014-12-10 2014-12-11 14410910012014 Udhetim jashte shtetit 602, Kom.per mbro nga diskriminimi BILETA,PV EMERGJ 1/12/14,FAT 828 D 9/12/14 S 18972448