Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  (T) Sherbimi i Borxhit (0000) All All 19,297,696,801.00 169 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  (T) Sherbimi i Borxhit (0000) BANKA E SHQIPERISE / TIRANE Unspecified 48,585,000 2014-12-23 2014-12-23 22800000012014 Interesa obligacione ne tregun financiar me afat maturimi nga 1 deri 5 vjet pagese kuponi obl 2 vj
  (T) Sherbimi i Borxhit (0000) BANKA E SHQIPERISE / TIRANE Unspecified 97,862,380 2014-12-23 2014-12-23 22900000012014 Interesa obligacione ne tregun financiar me afat maturimi nga 1 deri 5 vjet pagese kuponi obl 2 vj
  (T) Sherbimi i Borxhit (0000) BANKA E SHQIPERISE / TIRANE Unspecified 134,000,000 2014-12-22 2014-12-22 22700000012014 Interesa obligacione ne tregun financiar me afat maturimi nga 1 deri 5 vjet pagese kuponi obl 2 vj
  (T) Sherbimi i Borxhit (0000) BANKA E SHQIPERISE / TIRANE Unspecified 157,440,000 2014-12-22 2014-12-22 22600000012014 Interesa obligacione ne tregun financiar me afat maturimi nga 1 deri 5 vjet pagese kuponi obl 2 vj
  (T) Sherbimi i Borxhit (0000) BANKA E SHQIPERISE / TIRANE Unspecified 50,936,250 2014-12-18 2014-12-18 22200000012014 Interesa obligacione ne tregun financiar me afat maturimi 6 deri 10 vjet pagese kuponi obl 7 vj
  (T) Sherbimi i Borxhit (0000) BANKA E SHQIPERISE / TIRANE Unspecified 54,250,000 2014-12-18 2014-12-18 22300000012014 Interesa obligacione ne tregun financiar me afat maturimi 6 deri 10 vjet pagese kuponi obl 7 vj
  (T) Sherbimi i Borxhit (0000) BANKA E SHQIPERISE / TIRANE Unspecified 16,559,125 2014-12-16 2014-12-16 22000000012014 Interesa obligacione ne tregun financiar me afat maturimi 6 deri 10 vjet pagese kuponi obl 7 vj
  (T) Sherbimi i Borxhit (0000) BANKA E SHQIPERISE / TIRANE Unspecified 196,791,750 2014-12-16 2014-12-16 21900000012014 Interesa obligacione ne tregun financiar me afat maturimi 6 deri 10 vjet pagese kuponi obl 7 vj
  (T) Sherbimi i Borxhit (0000) BANKA E SHQIPERISE / TIRANE Unspecified 91,453,245 2014-12-16 2014-12-16 22100000012014 Interesa obligacione ne tregun financiar me afat maturimi 6 deri 10 vjet pagese kuponi obl 7 vj
  (T) Sherbimi i Borxhit (0000) BANKA E SHQIPERISE / TIRANE Unspecified 22,505,625 2014-12-15 2014-12-15 21800000012014 Interesa obligacione ne tregun financiar me afat maturimi 6 deri 10 vjet pagese kuponi obl 7 vj
  (T) Sherbimi i Borxhit (0000) BANKA E SHQIPERISE / TIRANE Unspecified 102,600,000 2014-12-15 2014-12-15 21700000012014 Interesa obligacione ne tregun financiar me afat maturimi 6 deri 10 vjet pagese kuponi obl 7 vj
  (T) Sherbimi i Borxhit (0000) BANKA E SHQIPERISE / TIRANE Unspecified 93,537,550 2014-12-12 2014-12-12 22400000012014 Interesa obligacione ne tregun financiar me afat maturimi nga 1 deri 5 vjet pagese kuponi obl 5 vj
  (T) Sherbimi i Borxhit (0000) BANKA E SHQIPERISE / TIRANE Unspecified 100,702,800 2014-12-12 2014-12-12 22500000012014 Interesa obligacione ne tregun financiar me afat maturimi nga 1 deri 5 vjet pagese kuponi obl 5 vj
  (T) Sherbimi i Borxhit (0000) BANKA E SHQIPERISE / TIRANE Unspecified 660,000,000 2014-12-09 2014-12-09 21600000012014 Interesa obligacione ne tregun financiar me afat maturimi 6 deri 10 vjet pagese kuponi obl 7 vj
  (T) Sherbimi i Borxhit (0000) BANKA E SHQIPERISE / TIRANE Unspecified 38,500,000 2014-11-24 2014-11-24 21500000012014 Interesa obligacione ne tregun financiar me afat maturimi nga 1 deri 5 vjet obl 2 vj
  (T) Sherbimi i Borxhit (0000) BANKA E SHQIPERISE / TIRANE Unspecified 74,922,800 2014-11-21 2014-11-21 21300000012014 Interesa obligacione ne tregun financiar me afat maturimi nga 1 deri 5 vjet obl 2 vj
  (T) Sherbimi i Borxhit (0000) BANKA E SHQIPERISE / TIRANE Unspecified 72,750,000 2014-11-21 2014-11-21 21400000012014 Interesa obligacione ne tregun financiar me afat maturimi nga 1 deri 5 vjet obl 2 vj
  (T) Sherbimi i Borxhit (0000) BANKA E SHQIPERISE / TIRANE Unspecified 118,650,000 2014-11-20 2014-11-20 2120000012014 Interesa obligacione ne tregun financiar me afat maturimi nga 1 deri 5 vjet obl 2 vj
  (T) Sherbimi i Borxhit (0000) BANKA E SHQIPERISE / TIRANE Unspecified 42,294,750 2014-11-11 2014-11-11 21000000012014 Interesa obligacione ne tregun financiar me afat maturimi nga 1 deri 5 vjet obl 5 vj
  (T) Sherbimi i Borxhit (0000) BANKA E SHQIPERISE / TIRANE Unspecified 81,750,000 2014-11-11 2014-11-11 21100000012014 Interesa obligacione ne tregun financiar me afat maturimi nga 1 deri 5 vjet obl 5 vj