Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Diber (0606) All All 4,422,503.00 38 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Diber (0606) POSTA SHQIPTARE SH.A Diber 1,278 2014-12-16 2014-12-17 7010250492014 Posta dhe sherbimi korrier SH.S.SHT 1025049 POSTA NENTOR 2014
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Diber (0606) KASTRIOT VORFI Diber 94,900 2014-12-15 2014-12-15 7110250492014 Elektricitet SH.S.SHT 1025049 kancelari fat nr 79 date 12.12.14
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Diber (0606) BANKA KOMBETARE TREGTARE Diber 126,700 2014-12-15 2014-12-15 7210250492014 Udhetim i brendshem SH.S.SHT 1025049 djeta nentor 2014
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Diber (0606) BANKA KOMBETARE TREGTARE Diber 270,250 2014-12-04 2014-12-05 6810250492014 Shtese page per funksionin SH.S.SHT 1025049 paga neto nentor 2014
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Diber (0606) ALBTELEKOM SH.A. Diber 10,519 2014-11-17 2014-11-18 6610250492014 Sherbime telefonike SH.S.SHT 1025049 telefon tetor 2014
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Diber (0606) BANKA KOMBETARE TREGTARE Diber 143,300 2014-11-17 2014-11-18 6510250492014 Udhetim i brendshem SH.S.SHT 1025049 djeta tetor 2014
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Diber (0606) BANKA KOMBETARE TREGTARE Diber 270,250 2014-11-06 2014-11-06 6410250492014 Paga baze SH.S.SHT 1025049 paga neto tetor 2014
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Diber (0606) BANKA KOMBETARE TREGTARE Diber 270,250 2014-10-06 2014-10-06 5510250492014 Paga baze SH.S.SHT 1025049 paga shtator 2014
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Diber (0606) ALBTELEKOM SH.A. Diber 6,254 2014-10-06 2014-10-06 5910250492014 Sherbime telefonike SH.S.SHT 1025049 telefon shtator 2014
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Diber (0606) POSTA SHQIPTARE SH.A Diber 4,272 2014-10-06 2014-10-06 6010250492014 Posta dhe sherbimi korrier SH.S.SHT 1025049 posta shtator 2014
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Diber (0606) BANKA KOMBETARE TREGTARE Diber 270,250 2014-09-08 2014-09-08 5110250492014 Shtese page per vjetersi ne pune SH.S.SHT 1025049 paga neto gusht 2014
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Diber (0606) BANKA KOMBETARE TREGTARE Diber 33,700 2014-08-22 2014-08-22 4810250492014 Udhetim i brendshem SH S SH Likujdim dieta personeli
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Diber (0606) POSTA SHQIPTARE SH.A Diber 4,266 2014-08-22 2014-08-22 5010250492014 Posta dhe sherbimi korrier SH S SH- Pagesa e postes e m. korrik-2014
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Diber (0606) ALBTELEKOM SH.A. Diber 16,140 2014-08-22 2014-08-22 471025049 Sherbime telefonike SH S SH -Likujdim telefoni maj-qershor-korrik
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Diber (0606) CEZ SHPERNDARJE Diber 7,391 2014-08-22 2014-08-22 491025049 Elektricitet 1025049 SH S Sh -Pagese energji elektrike m. korri-2014.
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Diber (0606) BANKA KOMBETARE TREGTARE Diber 270,250 2014-08-04 2014-08-05 4210250492014 Shtese page per vjetersi ne pune SH.S.SHT 1025049 paga korrik 2014
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Diber (0606) BANKA KOMBETARE TREGTARE Diber 68,200 2014-07-07 2014-07-07 4110250492014 Udhetim i brendshem SH.S.SHT 1025049 djeta personeli
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Diber (0606) BANKA KOMBETARE TREGTARE Diber 270,250 2014-07-02 2014-07-02 3810250492014 Paga baze SH.S.SHT 1025049 paga neto qershor 2014
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Diber (0606) POSTA SHQIPTARE SH.A Diber 13,296 2014-07-02 2014-07-02 3510250492014 Posta dhe sherbimi korrier 1025049 SH.S.SHT 1025049 posta qershor 2014 rqershor 2014
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Diber (0606) ALBTELEKOM SH.A. Diber 5,236 2014-07-02 2014-07-02 3610250492014 Sherbime telefonike 1025049 SH.S.SHT 1025049 telefon qershor 2014 rqershor 2014