Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Aparati i Akademise (3535) All All 80,040,860.00 469 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Aparati i Akademise (3535) BANKA CREDINS Tirane 315,000 2014-12-29 2014-12-30 48310220012014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per vjetersi ne pune 602 AKADEMIA E SHKENCAVE pagese per honorare,shkrese extra dt 22.12..2014, flete perllogaritese dhe bordero dt 23.12.2014vendim kryesie nr 1/1 dt 28.10.2014
  Aparati i Akademise (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 35,000 2014-12-29 2014-12-30 48410220012014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per kualifikimin - Shtese page per vjetersi ne pune 602 AKADEMIA E SHKENCAVE tatim mbi pagese per honorare,shkrese extra dt 22.12.2014, flete perllogaritese dhe bordero dt 23.12.2014,vendim kryesie nr 1/1 dt 28.10.14
  Aparati i Akademise (3535) EAGLE MOBILE Tirane 12,032 2014-12-28 2014-12-29 49110220012014 Elektricitet 1022001 602 AKADEMIA E SHKENCAVE pagese telefoni gusht 2014, Kontrat nr 1214652 dt 29.04.14,Nr klienti C1009100 ,fat nr 120545198 dt 01.09..2014, ( nr .cel.0682016630kodi 3522729)
  Aparati i Akademise (3535) NAIM HYSI Tirane 79,800 2014-12-28 2014-12-29 48710220012014 Elektricitet 602 AKADEMIA E SHKENCAVE pasurim fondi biblioteke u.p. nr 58 dt 15.12..14,f.oft.dt 15.12.14,nj.fit.dt 19.12..14,fat nr 33 dt 24.12..2014,seri 7641233,f.hyrje nr 11,12,13.dt 24..12.14
  Aparati i Akademise (3535) O F F I C E CENTER Tirane 111,760 2014-12-28 2014-12-29 48510220012014 Elektricitet 602 AKADEMIA E SHKENCAVE blerje kancelari u.p. nr 54 dt 05.12..14,f.oft.dt 05.12.14,nj.fit.dt 22.12..14,fat nr 1428 dt 23.12..2014,seri 18932184,f.hyrje nr 37,38, dt 23.12.2014
  Aparati i Akademise (3535) EAGLE MOBILE Tirane 2,800 2014-12-28 2014-12-29 49210220012014 Posta dhe sherbimi korrier 1022001 602 AKADEMIA E SHKENCAVE pagese telefoni gusht 2014, Kontrat nr 1214652 dt 29.04.14,Nr klienti C1009100 ,fat nr 120545198 dt 01.09..2014, ( nr .cel.0682278959 )
  Aparati i Akademise (3535) EAGLE MOBILE Tirane 8,889 2014-12-28 2014-12-29 48810220012014 Elektricitet 1022001 602 AKADEMIA E SHKENCAVE pagese telefoni gusht 2014, Kontrat nr 1214652 dt 29.04.14,Nr klienti C1009100 ,fat nr 120545198 dt 01.09..2014, ( nr .cel.0692055551 kodi 3522867)
  Aparati i Akademise (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 61,786 2014-12-28 2014-12-29 48610220012014 Sherbime telefonike 602 AKADEMIA E SHKENCAVE telf. nentor. 2014, Nr klienti 310001696708,fat.seri 718890679dt 30.11.14,dhe detyrim prapambet,nr klienti 200000399 fat seri 14169410 dt 03.03.2010,
  Aparati i Akademise (3535) EAGLE MOBILE Tirane 12,984 2014-12-28 2014-12-29 49010220012014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh 1022001 602 AKADEMIA E SHKENCAVE pagese telefoni nentor 2014, Kontrat nr 1214652 dt 29.04.14,Nr klienti C1009100 ,fat nr 120545198 dt 01.09..2014, ( nr .cel.0682017735 kodi 3522731)
  Aparati i Akademise (3535) DHIMITER VASI (K81310021J) Tirane 46,800 2014-12-28 2014-12-29 48210220012014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh 602 AKADEMIA E SHKENCAVE shtypje kartolina urimi u.p. nr 56dt 05.12..14,f.oft.dt 05.12.14,nj.fit.dt 12.12..14,fat nr 301 dt 17.12..2014,seri 19404019,f.hyrje nr 36, dt 22.12.2014
  Aparati i Akademise (3535) EAGLE MOBILE Tirane 6,583 2014-12-28 2014-12-29 48910220012014 Shpenzime per honorare 1022001 602 AKADEMIA E SHKENCAVE pagese telefoni gusht 2014, Kontrat nr 1214652 dt 29.04.14,Nr klienti C1009100 ,fat nr 120545198 dt 01.09..2014, ( nr .cel.0692055393 kodi 3522730)
  Aparati i Akademise (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 13,500 2014-12-23 2014-12-23 47710220012014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per vjetersi ne pune 606 AKADEMIA E SHKENCAVE paga per titull akademik 15-31 dhjetor 2014, VKM 399 DT 27.03.2008;VKM 787 DT 24.09.2010,BORDERO dhjetor 2014 nr punonjsve pl 60/fakt 1
  Aparati i Akademise (3535) BANKA CREDINS Tirane 2,500 2014-12-23 2014-12-23 47810220012014 Paga baze 602 AKADEMIA E SHKENCAVE udhetim-dieta brenda vendit, autorizim nr 363/1 dt 16.12.2014, flete perllogaritese dhe bordero dt 19.12.2014
  Aparati i Akademise (3535) BANKA CREDINS Tirane 54,000 2014-12-23 2014-12-23 47410220012014 Paga baze - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune 606 AKADEMIA E SHKENCAVE paga per titull akademik 15-31 dhjetor 2014, ;VKM 787 DT 24.09.2010,BORDERO dhjetor 2014 nr punonjsve pl 60/fakt 4
  Aparati i Akademise (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 6,000 2014-12-23 2014-12-23 48110220012014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve ndertimore 602 AKADEMIA E SHKENCAVE tatim mbi pagese per honorare,shkrese extra dt 22.12.2014, flete perllogaritese dhe bordero dt 23.12.2014
  Aparati i Akademise (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 54,000 2014-12-23 2014-12-23 48010220012014 Te tjera transferta per institucionet jo-fitim prurese 602 AKADEMIA E SHKENCAVE pagese per honorare,shkrese extra dt 22.12.2014, flete perllogaritese dhe bordero dt 23.12.2014
  Aparati i Akademise (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 125,500 2014-12-23 2014-12-23 47610220012014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) - Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa shkollore 606 AKADEMIA E SHKENCAVE tatim mbi paga per titull akademik 15-31 dhjetor 2014, vkm nr 399 dt 27.03.2008,;VKM 787 DT 24.09.2010,BORDERO dhjetor 2014
  Aparati i Akademise (3535) ALBANIAN MOBILE COMMUNICATION Tirane 12,226 2014-12-19 2014-12-22 46610220012014 Paga baze 602 AKADEMIA E SHKENCAVE pagese tel AMC. NENTO ,projekti COBIS, kontrate financimi dt 10.05.2012, aneks kont. 01.12.2012, shkrese extra dt 14.01.2014, kodi abonentit 536401, fat seri 121279137 dt 01.12.2014 nr tel 0682001549 (Mirlona Buzo)
  Aparati i Akademise (3535) NAIM HYSI Tirane 35,800 2014-12-19 2014-12-22 46310220012014 Paga baze 602 AKADEMIA E SHKENCAVE pasurim fondi biblioteke u.p. nr 50 dt 19.11.14,f.oft.dt 19.11.14,nj.fit.dt 27.11..14,fat nr 24dt 15.12.2014,seri 7641224,f.hyrje nr 9 dt 15.12.14
  Aparati i Akademise (3535) ELVIRA PRENÇE Tirane 5,000 2014-12-19 2014-12-22 47210220012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve 602 AKADEMIA E SHKENCAVE BLERJE KURORE PER HOMAZHE SHRESE EXTRA DT 17.12.2014, P.VERB EMERGJENCE FORM NR 4 DT 17.12.2014,fat nr 46dt 17.12..2014,seri 6588786