Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Perfaqsite Diplomatike (3535) All All 1,752,370,786.00 146 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Perfaqsite Diplomatike (3535) BANKA CREDINS Tirane 4,928,963 2014-12-30 2014-12-31 17910150022014 Paga baze - Shtese page per vjetersi ne pune PERF DIPLOMATIKE TRANSFERIM FONDI URDHER TRANSFERIMI DT. 29.12.2014 34640 EURO ME KURS 141.8 LEKE
  Perfaqsite Diplomatike (3535) BANKA CREDINS Tirane 814,214 2014-12-22 2014-12-23 17810150022014 Paga baze - Shtese page per kualifikimin - Shtese page per vjetersi ne pune PERF DIPLOMATIKE TRANSFERIM FONDI URDHER TRANSFERIMI DT. 18.12.2014 5.730 EURO ME KURS 141.8 LEKE
  Perfaqsite Diplomatike (3535) BANKA CREDINS Tirane 41,494,394 2014-12-11 2014-12-12 17210150022014 Shperblime per rezultate ne pune PERF DIPLOMATIKE TRANSFERIM FONDI URDHER transferimi 11.12.2014 per 292.473 euro me kurs 141.8 leke
  Perfaqsite Diplomatike (3535) BANKA CREDINS Tirane 8,519,508 2014-12-02 2014-12-03 16510150022014 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme PERF DIPLOMATIKE TRANSFERIM FONDI URDHER transferimi 02.12.2014 per 60.000 euro me kurs 141.8 leke
  Perfaqsite Diplomatike (3535) BANKA CREDINS Tirane 17,035,016 2014-12-02 2014-12-03 16910150022014 Plehra kimike, furnitura veterinare, farera, fidane e te tjera produkte agrokulturore PERF DIPLOMATIKE TRANSFERIM FONDI URDHER transferimi 02.12.2014 per 120.000 euro me kurs 141.8 leke
  Perfaqsite Diplomatike (3535) BANKA CREDINS Tirane 17,036,016 2014-12-02 2014-12-03 16810150022014 Ilaçe dhe materiale mjeksore PERF DIPLOMATIKE TRANSFERIM FONDI URDHER transferimi 02.12.2014 per 120.000 euro me kurs 141.8 leke
  Perfaqsite Diplomatike (3535) BANKA CREDINS Tirane 12,777,762 2014-12-02 2014-12-03 16710150022014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat PERF DIPLOMATIKE TRANSFERIM FONDI URDHER transferimi 02.12.2014 per 90.000 euro me kurs 141.8 leke
  Perfaqsite Diplomatike (3535) BANKA CREDINS Tirane 15,408,890 2014-12-02 2014-12-03 16410150022014 Elektricitet PERF DIPLOMATIKE TRANSFERIM FONDI URDHER transferimi 02.12.2014 per 135000$ me kurs 114 leke
  Perfaqsite Diplomatike (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 40,000,000 2014-12-02 2014-12-03 17010150022014 Shpenzime per honorare PERF DIPLOMATIKE transferim te ardhura konsullore tek Dega e Tatimeve akt rakordimi dt. 05.11.2014
  Perfaqsite Diplomatike (3535) BANKA CREDINS Tirane 15,616,098 2014-12-02 2014-12-03 16610150022014 Elektricitet PERF DIPLOMATIKE TRANSFERIM FONDI URDHER transferimi 02.12.2014 per 110.000 euro me kurs 141.8 leke
  Perfaqsite Diplomatike (3535) BANKA CREDINS Tirane 2,837,334 2014-11-26 2014-11-26 16210150022014 Karburant dhe vaj PERF DIPLOMATIKE TRANSFERIM FONDI URDHER transferimi 25.11.2014 20 000 euro kurs 141.7 leke
  Perfaqsite Diplomatike (3535) BANKA CREDINS Tirane 22,767,581 2014-11-26 2014-11-26 16010150022014 Pjese kembimi, goma dhe bateri PERF DIPLOMATIKE TRANSFERIM FONDI URDHER transferimi 25.11.2014 160.461 euro me kurs 141.7 leke
  Perfaqsite Diplomatike (3535) BANKA CREDINS Tirane 8,509,433 2014-11-26 2014-11-26 15910150022014 Shpenzime per prodhim dokumentacioni specifik PERF DIPLOMATIKE TRANSFERIM FONDI URDHER transferimi 25.11.2014 59.929 euro kurs 141.7 leke
  Perfaqsite Diplomatike (3535) BANKA CREDINS Tirane 1,141,640 2014-11-26 2014-11-26 15810150022014 Shpenzime per honorare PERF DIPLOMATIKE TRANSFERIM FONDI URDHER transferimi 25.11.2014 10.000$ mre kurs 114 leke
  Perfaqsite Diplomatike (3535) BANKA CREDINS Tirane 5,674,668 2014-11-26 2014-11-26 15710150022014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative PERF DIPLOMATIKE TRANSFERIM FONDI URDHER transferimi 25.11.2014 40.000 euro mre kurs 141.7 leke
  Perfaqsite Diplomatike (3535) BANKA CREDINS Tirane 4,255,751 2014-11-26 2014-11-26 16310150022014 Paga baze PERF DIPLOMATIKE TRANSFERIM FONDI URDHER transferimi 25.11.2014 30.000 euro kurs 141.7 leke
  Perfaqsite Diplomatike (3535) BANKA CREDINS Tirane 17,650,277 2014-11-26 2014-11-26 16110150022014 Te tjera transferta per institucionet jo-fitim prurese PERF DIPLOMATIKE TRANSFERIM FONDI URDHER transferimi 25.11.2014 124.296 euro kurs 141.7 leke
  Perfaqsite Diplomatike (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 25,000,000 2014-11-19 2014-11-19 15510150022014 Paga baze - Paga me kontrate per kohe te kufizuar - Shtese page per funksionin - Shtese page per kualifikimin - Shtese page per pune jashte orarit - Shtese page per vjetersi ne pune PERF DIPLOMATIKE transferim te ardhura konsullore akt rakordimi 5 dt 01.07.2014
  Perfaqsite Diplomatike (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 15,000,000 2014-11-04 2014-11-05 15110150022014 Shpenzime per mirembajtjen e aparateve, paisjeve teknike dhe veglave te punes PERF DIPLOMATIKE TRANSFERIM FONDI DEGA E TATIMEVE AKT RAKORDIMI 5 DT 01.07.14
  Perfaqsite Diplomatike (3535) BANKA CREDINS Tirane 8,454,000 2014-11-04 2014-11-05 14710150022014 Uje PERF DIPLOMATIKE TRANSFERIM FONDI U URSHER 04.11.2014 SHUMA 60000 EURIO KURSI 140.9 LEKE