Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Agjensia e Administrimit te Pasurive te Sekuestruara dhe te Konfiskuara (3535) All All 11,043,282.00 110 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Agjensia e Administrimit te Pasurive te Sekuestruara dhe te Konfiskuara (3535) NAZERI 2000 Tirane 5,725 2014-12-30 2014-12-31 12610100992014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes AGJENS ADM PAS SEK KONF.lik ft sherb roje kv dt 2.6.2014, seri 19365142 dt 29.12.2014
  Agjensia e Administrimit te Pasurive te Sekuestruara dhe te Konfiskuara (3535) KALIA SHPK Tirane 65,760 2014-12-30 2014-12-31 12710100992014 Shpenz. per rritjen e AQT - orendi zyre AGJENS ADM PAS SEK KONF.lik ft bl orendi zyre up dt 23.12.2014, nj fit dt 29.12.2014, seri 19409702 dt 30.12.2014, fh dt 30.12.2014
  Agjensia e Administrimit te Pasurive te Sekuestruara dhe te Konfiskuara (3535) C O L O M B O Tirane 355,300 2014-12-29 2014-12-30 12410100992014 Kancelari AGJENS ADM PAS SEK KONF.lik ft bl tonera , up 10.12.2014, nj fit dt 12.12.2014, seri 18334366 dt 19.12.2014, fh dt 19.12.2014
  Agjensia e Administrimit te Pasurive te Sekuestruara dhe te Konfiskuara (3535) TIRANA BAILIFF'S SEVICES Tirane 45,950 2014-12-29 2014-12-30 12510100992014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna AGJENS ADM PAS SEK KONF.lik shp gjyqesore
  Agjensia e Administrimit te Pasurive te Sekuestruara dhe te Konfiskuara (3535) VIVO COMMUNICATIONS Tirane 39,600 2014-12-19 2014-12-23 12310100992014 Sherbime telefonike AGJENS ADM PAS SEK KONF.lik ft interneti kontr dt 1.4.2014, ft mars dhjetor 2014
  Agjensia e Administrimit te Pasurive te Sekuestruara dhe te Konfiskuara (3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 21,576 2014-12-19 2014-12-23 12210100992014 Elektricitet 1010099 AGJENS ADM PAS SEK KONF.lik ft energjie nentor 2014
  Agjensia e Administrimit te Pasurive te Sekuestruara dhe te Konfiskuara (3535) UJESJELLES KANALIZIME TIRANE (J62005002O) Tirane 17,400 2014-12-10 2014-12-10 12210100992014 Uje AGJENS ADM PAS SEK KONF.lik ft uji nentor 2014
  Agjensia e Administrimit te Pasurive te Sekuestruara dhe te Konfiskuara (3535) TDR GROUP Tirane 213,600 2014-12-05 2014-12-09 11710100992014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna AGJENS ADM PAS SEK KONF.lik vend gjyqesor per Gentiana Shehu Viti 2014
  Agjensia e Administrimit te Pasurive te Sekuestruara dhe te Konfiskuara (3535) CESARE Tirane 9,000 2014-12-05 2014-12-09 11910100992014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve ndertimore AGJENS ADM PAS SEK KONF.lik ft mirmb kv dt 30.4.2014, seri 83725541 dt 4.12.2014
  Agjensia e Administrimit te Pasurive te Sekuestruara dhe te Konfiskuara (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 552 2014-12-05 2014-12-09 11510100992014 Posta dhe sherbimi korrier AGJENS ADM PAS SEK KONF.lik ft poste nentor 2014
  Agjensia e Administrimit te Pasurive te Sekuestruara dhe te Konfiskuara (3535) NAZERI 2000 Tirane 5,725 2014-12-05 2014-12-09 11610100992014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes AGJENS ADM PAS SEK KONF.lik ft sherb roje kv dt 2.6.2014, seri 18465955 dt 30.11.2014
  Agjensia e Administrimit te Pasurive te Sekuestruara dhe te Konfiskuara (3535) ANSIG Tirane 18,030 2014-12-05 2014-12-09 11810100992014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit AGJENS ADM PAS SEK KONF.lik ft sig aut up dt 23.9.2014, form bl te vogla 3.10.2014, seri 7932 dt 4.12.2014
  Agjensia e Administrimit te Pasurive te Sekuestruara dhe te Konfiskuara (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 338,438 2014-12-02 2014-12-02 11310100992014 Shtese page per vjetersi ne pune AGJENS ADM PAS SEK KONF.lik paga nentor 2014, NR PUN 8/7
  Agjensia e Administrimit te Pasurive te Sekuestruara dhe te Konfiskuara (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 100,697 2014-12-02 2014-12-02 11410100992014 Shtese page per vjetersi ne pune AGJENS ADM PAS SEK KONF.lik paga nentor 2014, NR PUN 8/7
  Agjensia e Administrimit te Pasurive te Sekuestruara dhe te Konfiskuara (3535) EAGLE MOBILE Tirane 4,052 2014-11-25 2014-11-26 11210100992014 Paga baze 1010099 AGJENS ADM PAS SEK KONF.lik ft cel tetor 2014
  Agjensia e Administrimit te Pasurive te Sekuestruara dhe te Konfiskuara (3535) SHAGA. Tirane 764,568 2014-11-25 2014-11-26 10910100992014 Shpenz. per rritjen e AQT - orendi zyre 1010099 AGJENS ADM PAS SEK KONF.lik ft bl orendi zyre up dt 26.8.2014, nj fit dt 25.9.2014, seri 1873602 dt 17.11.2014, fh dt 17.11.2014
  Agjensia e Administrimit te Pasurive te Sekuestruara dhe te Konfiskuara (3535) UJESJELLES KANALIZIME TIRANE (J62005002O) Tirane 14,700 2014-11-25 2014-11-26 11110100992014 Uje 1010099 AGJENS ADM PAS SEK KONF.lik ft uji tetor 2014
  Agjensia e Administrimit te Pasurive te Sekuestruara dhe te Konfiskuara (3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 13,363 2014-11-25 2014-11-26 11010100992014 Elektricitet 1010099 AGJENS ADM PAS SEK KONF.lik ft energjie nr kontr b-112182
  Agjensia e Administrimit te Pasurive te Sekuestruara dhe te Konfiskuara (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 1,320 2014-11-18 2014-11-18 10410100992014 Posta dhe sherbimi korrier AGJENS ADM PAS SEK KONF.lik ft poste seri 12591584 dt 26.10.2014
  Agjensia e Administrimit te Pasurive te Sekuestruara dhe te Konfiskuara (3535) NAZERI 2000 Tirane 5,725 2014-11-18 2014-11-18 10510100992014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes AGJENS ADM PAS SEK KONF.lik ft sherb roje kv dt 2.6.2014, seri 17315998 dt 31.10.2014