Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Dogana Lezhe (2020) All All 18,300,011.00 132 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Dogana Lezhe (2020) POSTA SHQIPTARE SH.A Lezhe 2,766 2014-12-24 2014-12-29 14810100952014 Posta dhe sherbimi korrier DOGANA LEZHE LIK FAT.879 DT.18.12.2014
  Dogana Lezhe (2020) UJSJELLSI Lezhe 9,660 2014-12-24 2014-12-26 14710100952014 Uje DOGANA LEZHE LIK FAT.12 DT.12.12.2014 PER CONTR.119032
  Dogana Lezhe (2020) ALBTELEKOM SH.A. Lezhe 15,600 2014-12-24 2014-12-26 14610100952014 Sherbime telefonike DOGANA LEZHE LIK FAT.90344739 DT.30.11.2014
  Dogana Lezhe (2020) INFOSOFT OFFICE SHA Lezhe 142,800 2014-12-24 2014-12-26 15110100952014 Kancelari DOGANA LEZHE LIK FAT.119808684 DT.22.12.2014
  Dogana Lezhe (2020) "LEKA - 2007" Lezhe 24,000 2014-12-22 2014-12-24 15010100952014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve specifike DOGANA LEZHE LIK FAT.188 DT.19.12.2014
  Dogana Lezhe (2020) "LEKA - 2007" Lezhe 77,880 2014-12-22 2014-12-24 14910100952014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale DOGANA LEZHE LIK FAT.189 DT.13.12.2014
  Dogana Lezhe (2020) TRIS COMPANY Lezhe 10,000 2014-12-10 2014-12-15 137101000952014 Shtese page per funksionin DOGANA LEZHE PAG PER EDLAND DEDGJONAJ
  Dogana Lezhe (2020) ALBTELEKOM SH.A. Lezhe 4,238 2014-12-10 2014-12-12 14310100952014 Sherbime telefonike DOGANA LEZHE LIK FAT.718957428 DT.30.11.2014
  Dogana Lezhe (2020) UJSJELLSI Lezhe 9,660 2014-12-10 2014-12-12 13910100952014 Uje DOGANA LEZHE LIK FAT.05.12.2014
  Dogana Lezhe (2020) "ROZAFA" Lezhe 300,000 2014-12-10 2014-12-12 14010100952014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh DOGANA LEZHE LIK FAT.19 DT.03.12.2014
  Dogana Lezhe (2020) N. S.S (NDREU SECURITY SERVICES) Lezhe 266,664 2014-12-10 2014-12-12 13810100952014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes DOGANA LEZHE LIK FAT.81DT.30.11.2014 DHE FAT.90 DT.09.12.2014
  Dogana Lezhe (2020) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Lezhe 27,266 2014-12-10 2014-12-11 14410100952014 Elektricitet 1010095 DOGANA LEZHE LIK FAT.6186521298 PER CONTR.C9710
  Dogana Lezhe (2020) RAIFFEISEN BANK SH.A Lezhe 899,902 2014-12-01 2014-12-01 13510100952014 Paga baze PAGAT NENTOR 2014 DOGANA LEZHE
  Dogana Lezhe (2020) BANKA CREDINS Lezhe 78,242 2014-12-01 2014-12-01 13610100952014 Shtese page per funksionin PAGAT NENTOR 2014 DOGANA LEZHE
  Dogana Lezhe (2020) ALKETA IBRAJ Lezhe 9,900 2014-11-27 2014-11-27 13410100952014 Pajisje per perdorim policor DOGANA LEZHE PAG FAT NR 49 DT 21.11.2014
  Dogana Lezhe (2020) ALBTELEKOM SH.A. Lezhe 5,300 2014-11-20 2014-11-24 13210100952014 Sherbime telefonike DOGANA LEZHE LIK FAT.718809493 DT.31.10.2014 PER CLIENT.310001842570
  Dogana Lezhe (2020) ALBTELEKOM SH.A. Lezhe 7,800 2014-11-20 2014-11-24 13110100952014 Sherbime telefonike DOGANA LEZHE LIK FAT.90330949 DT.31.10.2014
  Dogana Lezhe (2020) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Lezhe 11,524 2014-11-20 2014-11-24 13310100952014 Elektricitet 1010095 DOGANA LEZHE LIK FAT.617288053 DT.01.11.2014
  Dogana Lezhe (2020) POSTA SHQIPTARE SH.A Lezhe 4,344 2014-11-12 2014-11-17 12710100952014 Posta dhe sherbimi korrier DOGANA LEZHE LIK FAt.779 DT.31.10.2014
  Dogana Lezhe (2020) "ROZAFA" Lezhe 300,000 2014-11-12 2014-11-14 12810100952014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh DOGANA LEZHE LIK FAt.13 dt.05.11.2014