treasuryHeader

treasuryBranch:

budgetInst:

beneficiary:

payment_reason:

transact_val:

treasuryDesc:

 • treasuryDes1
 • treasuryDes2
 • treasuryDes3
 • treasuryDes4
 • treasuryDes5
 • treasuryDes6

 • instList
 • supplierList
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  summaryRes

  budgetInst beneficiary treasuryBranch transact_val_tot transact_count valueInterval intervalByRegDate intervalByExecDate
  Dogana Lezhe (2020) All All 18,300,011.00 132 All => =>

  transactions

  budgetInst beneficiary treasuryBranch val regDate execDate receiptNo payment_reason receiptDesc
  Dogana Lezhe (2020) POSTA SHQIPTARE SH.A Lezhe 2,766 2014-12-24 2014-12-29 14810100952014 Posta dhe sherbimi korrier DOGANA LEZHE LIK FAT.879 DT.18.12.2014
  Dogana Lezhe (2020) UJSJELLSI Lezhe 9,660 2014-12-24 2014-12-26 14710100952014 Uje DOGANA LEZHE LIK FAT.12 DT.12.12.2014 PER CONTR.119032
  Dogana Lezhe (2020) ALBTELEKOM SH.A. Lezhe 15,600 2014-12-24 2014-12-26 14610100952014 Sherbime telefonike DOGANA LEZHE LIK FAT.90344739 DT.30.11.2014
  Dogana Lezhe (2020) INFOSOFT OFFICE SHA Lezhe 142,800 2014-12-24 2014-12-26 15110100952014 Kancelari DOGANA LEZHE LIK FAT.119808684 DT.22.12.2014
  Dogana Lezhe (2020) "LEKA - 2007" Lezhe 24,000 2014-12-22 2014-12-24 15010100952014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve specifike DOGANA LEZHE LIK FAT.188 DT.19.12.2014
  Dogana Lezhe (2020) "LEKA - 2007" Lezhe 77,880 2014-12-22 2014-12-24 14910100952014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale DOGANA LEZHE LIK FAT.189 DT.13.12.2014
  Dogana Lezhe (2020) TRIS COMPANY Lezhe 10,000 2014-12-10 2014-12-15 137101000952014 Shtese page per funksionin DOGANA LEZHE PAG PER EDLAND DEDGJONAJ
  Dogana Lezhe (2020) ALBTELEKOM SH.A. Lezhe 4,238 2014-12-10 2014-12-12 14310100952014 Sherbime telefonike DOGANA LEZHE LIK FAT.718957428 DT.30.11.2014
  Dogana Lezhe (2020) UJSJELLSI Lezhe 9,660 2014-12-10 2014-12-12 13910100952014 Uje DOGANA LEZHE LIK FAT.05.12.2014
  Dogana Lezhe (2020) "ROZAFA" Lezhe 300,000 2014-12-10 2014-12-12 14010100952014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh DOGANA LEZHE LIK FAT.19 DT.03.12.2014
  Dogana Lezhe (2020) N. S.S (NDREU SECURITY SERVICES) Lezhe 266,664 2014-12-10 2014-12-12 13810100952014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes DOGANA LEZHE LIK FAT.81DT.30.11.2014 DHE FAT.90 DT.09.12.2014
  Dogana Lezhe (2020) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Lezhe 27,266 2014-12-10 2014-12-11 14410100952014 Elektricitet 1010095 DOGANA LEZHE LIK FAT.6186521298 PER CONTR.C9710
  Dogana Lezhe (2020) RAIFFEISEN BANK SH.A Lezhe 899,902 2014-12-01 2014-12-01 13510100952014 Paga baze PAGAT NENTOR 2014 DOGANA LEZHE
  Dogana Lezhe (2020) BANKA CREDINS Lezhe 78,242 2014-12-01 2014-12-01 13610100952014 Shtese page per funksionin PAGAT NENTOR 2014 DOGANA LEZHE
  Dogana Lezhe (2020) ALKETA IBRAJ Lezhe 9,900 2014-11-27 2014-11-27 13410100952014 Pajisje per perdorim policor DOGANA LEZHE PAG FAT NR 49 DT 21.11.2014
  Dogana Lezhe (2020) ALBTELEKOM SH.A. Lezhe 5,300 2014-11-20 2014-11-24 13210100952014 Sherbime telefonike DOGANA LEZHE LIK FAT.718809493 DT.31.10.2014 PER CLIENT.310001842570
  Dogana Lezhe (2020) ALBTELEKOM SH.A. Lezhe 7,800 2014-11-20 2014-11-24 13110100952014 Sherbime telefonike DOGANA LEZHE LIK FAT.90330949 DT.31.10.2014
  Dogana Lezhe (2020) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Lezhe 11,524 2014-11-20 2014-11-24 13310100952014 Elektricitet 1010095 DOGANA LEZHE LIK FAT.617288053 DT.01.11.2014
  Dogana Lezhe (2020) POSTA SHQIPTARE SH.A Lezhe 4,344 2014-11-12 2014-11-17 12710100952014 Posta dhe sherbimi korrier DOGANA LEZHE LIK FAt.779 DT.31.10.2014
  Dogana Lezhe (2020) "ROZAFA" Lezhe 300,000 2014-11-12 2014-11-14 12810100952014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh DOGANA LEZHE LIK FAt.13 dt.05.11.2014