Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Drejtoria Rajonale Tatimore Vlore (3737) All All 165,332,332.00 165 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Drejtoria Rajonale Tatimore Vlore (3737) VJOLLCA XHAXHO Vlore 48,000 2014-12-30 2014-12-31 18510100762014 Shpenzime gjyqesore SHPENZIME GJYQESORE DREJTORIA RAJONALE TATIMORE 1010076 FATURA NR.30 DT.29.04.2014 SERIA 12857135
  Drejtoria Rajonale Tatimore Vlore (3737) LUÇIANA LASKA Vlore 36,000 2014-12-30 2014-12-31 18410100762014 Shpenzime gjyqesore SHPENZIME GJYQESORE DREJTORIA RAJONALE TATIMORE 1010076 FATURA NR.96 DT.18.06.2014 SERIA 11587530
  Drejtoria Rajonale Tatimore Vlore (3737) BANKA CREDINS Vlore 88,000 2014-12-30 2014-12-30 29010100762014 Udhetim i brendshem DIETA DREJTORIA RAJONALE TATIMORE 1010076
  Drejtoria Rajonale Tatimore Vlore (3737) LULJETA CENAJ Vlore 749,721 2014-12-30 2014-12-30 4710100762014 TVSH mbi mallrat dhe sherbimet brenda vendit DREJTORIA RAJONALE TATIMORE 1010076 RIMBURSIM TVSH
  Drejtoria Rajonale Tatimore Vlore (3737) INSTITUTI I SIGURIMEVE SH.A. Vlore 93,601 2014-12-19 2014-12-23 16410100762014 Shpenzime per tatime dhe taksa te paguara nga institucioni DREJTORIA RAJONALE TATIMORE 1010076 SIGURIMI I PASURISE PER VITIN 2015 FATURA NR.111 DT.11.12.2014.SERIA 09734845
  Drejtoria Rajonale Tatimore Vlore (3737) ND. UJESJELLESI VLORE Vlore 2,256 2014-12-22 2014-12-23 17210100762014 Uje UJE I PIJSHEM DHJETOR 2014 DREJTORIA RAJONALE TATIMORE 1010076 FATURA NR.2430542 DT.22.12.2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Vlore (3737) ND. UJESJELLESI VLORE Vlore 2,256 2014-12-22 2014-12-23 17110100762014 Posta dhe sherbimi korrier UJE I PIJSHEM NENTOR 2014 DREJTORIA RAJONALE TATIMORE 1010076 FATURA NR.2418972 DT.30.11.2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Vlore (3737) NISATEL Vlore 16,820 2014-12-22 2014-12-23 17310100762014 Sherbime telefonike TELEFONAT NENTOR 2014 TATIM TAKSAT 1010076 FATURA NR.3394 DT.30.11.2014 SERIA 18150099
  Drejtoria Rajonale Tatimore Vlore (3737) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Vlore 3,292 2014-12-22 2014-12-23 17010100762014 Elektricitet 1010076 PAGESE ENERGJIE NENTOR 2014 ZYRA E SHERBIMIT TATIM TAKSAT 1010076 FATURA NR.618588925 KONTRATA A 103120
  Drejtoria Rajonale Tatimore Vlore (3737) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Vlore 45,309 2014-12-22 2014-12-23 16910100762014 Elektricitet 1010076 PAGESE ENERGJIE NENTOR 2014 TATIM TAKSAT 1010076 FATURA NR.618650451 KONTRATA A 2886 A
  Drejtoria Rajonale Tatimore Vlore (3737) BENARD FRAKULLA Vlore 40,000 2014-12-22 2014-12-23 17510100762014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh DREJTORIA RAJONALE TATIMORE 1010076 QERA AMBIENTI DJETOR 2014 FATURA NR.41 DT.07.12.2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Vlore (3737) POSTA SHQIPTARE SH.A Vlore 119,996 2014-12-22 2014-12-23 17410100762014 Posta dhe sherbimi korrier SHERBIME POSTARE NENTOR 2014 DREJTORIA RAJONALE TATIMORE 1010076 FATURA NR.04,01,673,672
  Drejtoria Rajonale Tatimore Vlore (3737) INSTITUTI I SIGURIMEVE SH.A. Vlore 41,530 2014-12-19 2014-12-23 16510100762014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit DREJTORIA RAJONALE TATIMORE 1010076 SIGURIMI I MJETEVE PER VITIN 2015 FATURA NR.111 DT.11.12.2014.SERIA 09734845
  Drejtoria Rajonale Tatimore Vlore (3737) DELTA Vlore 16,000 2014-12-15 2014-12-16 4410100762014 Shpenzime te tjera te jashtzakonshme per pagesen e detyrimeve te prapambetura te rimbursimit te TVSH DREJTORIA RAJONALE TATIMORE 1010076 RIMBURSIM TVSH
  Drejtoria Rajonale Tatimore Vlore (3737) B.R.D.M AUTO TRANSPORTI Vlore 203,662 2014-12-15 2014-12-16 4610100762014 TVSH mbi mallrat dhe sherbimet brenda vendit DREJTORIA RAJONALE TATIMORE 1010076 RIMBURSIM TVSH
  Drejtoria Rajonale Tatimore Vlore (3737) DELTA Vlore 10,879,926 2014-12-15 2014-12-16 4510100762014 Shpenzime te tjera te jashtzakonshme per pagesen e detyrimeve te prapambetura te rimbursimit te TVSH DREJTORIA RAJONALE TATIMORE 1010076 RIMBURSIM TVSH
  Drejtoria Rajonale Tatimore Vlore (3737) BANKA CREDINS Vlore 2,387,927 2014-12-01 2014-12-01 15610100762014 Shtese page per vjetersi ne pune PAGAT MUAJI NENTOR 2014 DREJTORIA RAJONALE TATIMORE 1010076
  Drejtoria Rajonale Tatimore Vlore (3737) VODAFONE ALBANIA Vlore 9,416 2014-12-01 2014-12-01 15710100762014 Shtese page per funksionin PAGESE VODAFONI TETOR 2014 DREJTORIA RAJONALE TATIMORE 1010076 FATURA 122558571
  Drejtoria Rajonale Tatimore Vlore (3737) BENARD FRAKULLA Vlore 40,000 2014-11-26 2014-11-27 15310100762014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh QERA AMBIENTI MUAJI NENTOR 2014 DREJTORIA RAJONALE TATIMORE 1010076 FATURA NR.40 DT 15.11.2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Vlore (3737) VODAFONE ALBANIA Vlore 11,729 2014-11-26 2014-11-27 14710100762014 Shtese page per funksionin PAGESE VODAFONI TETOR 2014 SIPAS AKT-RAKORDIMIT DREJTORIA RAJONALE TATIMORE 1010076