Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Drejtoria Rajonale Tatimore Korce (1515) All All 138,470,286.00 212 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Drejtoria Rajonale Tatimore Korce (1515) INSTITUTI I MODELIMEVE NE BIZNES Korçe 16,500 2014-12-29 2014-12-30 2591010055 Sherbime te tjera DREJTORIA RAJONALE TATIMORE KORCE MIREMBAJTJE PROGRAMI ALFA LIK FAT NR.934 DT.23.12.2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Korce (1515) AVE TEXTIL Korçe 1,027,392 2014-12-26 2014-12-29 4010100552014 TVSH mbi mallrat dhe sherbimet brenda vendit RIMBURSIM TVSH 2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Korce (1515) DEGA E TATIM TAKSAVE - KORCE Korçe 200 2014-12-23 2014-12-24 25810100552014 Shpenzime gjyqesore DREJTORIA RAJONALE TATIMORE KORCE SHPENZIME GJYQSORE PULLA PER GJYKATEN ADMINISTRATIVE
  Drejtoria Rajonale Tatimore Korce (1515) PROMO PRINT Korçe 159,480 2014-12-22 2014-12-23 25610100552014 Blerje dokumentacioni DREJTORIA RAJONALE TATIMORE KORCE BLERJE DOKUMENTACION LIK FAT NR.205 DT.19.12.2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Korce (1515) NDERMARJA UJESJELLES KANALIZIME Korçe 26,990 2014-12-23 2014-12-23 25710100552014 Uje DREJTORIA RAJONALE TATIMORE KORCE UJE KLIENTI NR.750807 FATURA NR.3299496 DT.04.12.2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Korce (1515) SOTIRAQ LLAMBI PLASARI Korçe 96,000 2014-12-22 2014-12-23 25510100552014 Pjese kembimi, goma dhe bateri DREJTORIA RAJONALE TATIMORE KORCE PJESE KEMBIMI LIK FAT NR.918 DT.18.12.2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Korce (1515) RAIFFEISEN BANK SH.A Korçe 53,560 2014-12-19 2014-12-22 25410100552014 Udhetim i brendshem DREJTORIA RAJONALE TATIMORE KORCE DIETA SHERBIMI SIPAS BORDEROSE
  Drejtoria Rajonale Tatimore Korce (1515) ARMAND BAZE & VJOLLCA BAZE Korçe 66,000 2014-12-16 2014-12-17 25210100552014 Sherbime te printimit dhe publikimit DREJTORIA RAJONALE TATIMORE KORCE NJOFTIM MEDIA LIK FAT NR.196;197 DT.15.12.2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Korce (1515) UJESJELLSI Korçe 718 2014-12-16 2014-12-17 25110100552014 Uje DREJTORIA RAJONALE TATIMORE KORCE UJE LIK FAT NR.3240052 DT.03.12.2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Korce (1515) ALBERT SEZAIRI Korçe 141,600 2014-12-12 2014-12-15 24410100552014 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme DREJTORIA RAJONALE TATIMORE KORCE MATERIALE ZYRE LIK FAT NR.1130 DT.02.12.2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Korce (1515) ALBTELEKOM SH.A. Korçe 60,454 2014-12-12 2014-12-15 24110100552014 Sherbime telefonike DREJTORIA RAJONALE TATIMORE KORCE KLIENTI NR.310001771308;3100001763232;310001780842;310001873292; NENTOR 2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Korce (1515) POSTA SHQIPTARE SH.A Korçe 159,096 2014-12-12 2014-12-15 24210100552014 Posta dhe sherbimi korrier DREJTORIA RAJONALE TATIMORE KORCE SHERBIM POSTAR LIK FAT NR.1279 DT.30.11.2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Korce (1515) NDERMARJA UJESJELLSIT Korçe 660 2014-12-12 2014-12-12 24510100552014 Uje DREJTORIA RAJONALE TATIMORE KORCE UJE LIK FAT NR.5946 DT.30.11.2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Korce (1515) SH.A. UJESJELLES-KANALIZIME Korçe 732 2014-12-12 2014-12-12 24310100552014 Uje DREJTORIA RAJONALE TATIMORE KORCE UJE LIK FAT NR.12 DT.01.12.2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Korce (1515) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Korçe 109,087 2014-12-12 2014-12-12 24010100552014 Elektricitet 1010055 ENERGJI KLIENTI NR.KR0A060008028936;KR1A010012004861;KR0C010010073239;KR0E090009108072; NENTOR 2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Korce (1515) BOROVA SHPK Korçe 22,680 2014-12-03 2014-12-04 23610100552014 Shpenzime per mirembajtjen e paisjeve te zyrave DREJTORIA RAJONALE TATIMORE KORCE MIREMBAJTJE PAJISJESH LIK FAT NR.112 DT.27.11.2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Korce (1515) RAIFFEISEN BANK SH.A Korçe 102,360 2014-12-03 2014-12-04 23410100552014 Udhetim i brendshem DREJTORIA RAJONALE TATIMORE KORCE DIETA SHERBIMI SIPAS BORDEROSE
  Drejtoria Rajonale Tatimore Korce (1515) ALEKO VASILLAQ MICO Korçe 87,000 2014-12-03 2014-12-04 23510100552014 Shpenzime per mirembajtjen e paisjeve te zyrave DREJTORIA RAJONALE TATIMORE KORCE MIREMBAJTJE PAJISJESH LIK FAT NR.26 DT.27.11.2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Korce (1515) KOTTI Korçe 20,940 2014-12-03 2014-12-04 23710100552014 Blerje dokumentacioni DREJTORIA RAJONALE TATIMORE KORCE BLEJE DOKUMENTACION LIK FAT NR.279 DT.27.11.2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Korce (1515) ZYRA E PERMBARIMIT - KORCE Korçe 10,000 2014-12-03 2014-12-03 23810100552014 Shtese page per funksionin DREJTORIA RAJONALE TATIMORE KORCE NDALESE PAGE PER DETYRIM ARIJANT DUSHKU SIPAS VENDIMIT 1644-10