Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Dega e Thesarit Tropoje (1836) All All 7,763,233.00 83 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Dega e Thesarit Tropoje (1836) RAIFFEISEN BANK SH.A Tropoje 25,652 2014-12-30 2014-12-30 13810100362014 Udhetim i brendshem Dega Thesarit Tropoje, dieta dhjetor 2014 sipas liste-pageses dhe permbledhses perkatese
  Dega e Thesarit Tropoje (1836) UKE KORTOÇI Tropoje 78,880 2014-12-29 2014-12-29 13710100362014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale Dega Thesarit Tropoje, likujdim mbushje kondicioner, ft 26.12.2014, PV 26.12.2014
  Dega e Thesarit Tropoje (1836) BESAR OSMANI Tropoje 96,320 2014-12-23 2014-12-24 14110100362014 Shpenzime per mirembajtjen e paisjeve te zyrave Dega e Thesarit Tropoje mirmbejtje paisjeve te zyrave pv date 20.12.2014 up nr 15 dt 20.12.2014 situacion date 23.12.2014 ft nr 12 dt 23.12.2014
  Dega e Thesarit Tropoje (1836) ALBTELEKOM SH.A. Tropoje 4,367 2014-12-12 2014-12-12 13510100362014 Sherbime telefonike D.Thesarit Tropoje, likujtim tel fat 718955453 dt. 30.11.2014
  Dega e Thesarit Tropoje (1836) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tropoje 10,919 2014-12-10 2014-12-11 13410100362014 Elektricitet 1010036 Dega Thesarit Tropoje, likujdim energji fat 618652259 dt. 30.11.2014
  Dega e Thesarit Tropoje (1836) POSTA SHQIPTARE SH.A Tropoje 528 2014-12-05 2014-12-09 13310100362014 Posta dhe sherbimi korrier D.Thesarit Tropoje, likujdim posta, FT 498 dt.27.11.2014
  Dega e Thesarit Tropoje (1836) UKE KORTOÇI Tropoje 150,000 2014-12-04 2014-12-04 13210100362014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj Dega Thesarit Tropoje, likujdim sherbim gjeneratori, UB 1 dt.18.11.2014, PV 1 dt.1.12.2014,sit FT 49 dt.4.12.2014
  Dega e Thesarit Tropoje (1836) RAIFFEISEN BANK SH.A Tropoje 200,325 2014-12-01 2014-12-01 13110100362014 Shtese page per funksionin Dega Thesarit Tropoje, paga muajt nentor 2014 sipas liste-pageses dhe permbledhses perkatese
  Dega e Thesarit Tropoje (1836) GEZA Tropoje 14,000 2014-11-19 2014-11-20 12910100362014 Sherbime te pastrimit dhe gjelberimit Dega e Thesarit Tropoje sherbim pastrimi kontrat dt 30.03.2014 ft nr 20 dt 19.11.2014
  Dega e Thesarit Tropoje (1836) UKE KORTOÇI Tropoje 89,800 2014-11-19 2014-11-20 13010100362014 Ilaçe dhe materiale mjeksore Dega e Thesarit Tropoje kancelari up nr 8 dt 03.11.2014 app dt 19.11.14 fh nr 70 dt 19.11.2014 fh nr 7 dt 19.11.2014
  Dega e Thesarit Tropoje (1836) ALBTELEKOM SH.A. Tropoje 7,963 2014-11-19 2014-11-19 12510100362014 Sherbime telefonike Dega Thesarit Tropoje, likujdim sherbim tel, fat 718804766 dt.30.10.2014, klienti 310001877986
  Dega e Thesarit Tropoje (1836) UKE KORTOÇI Tropoje 48,200 2014-11-19 2014-11-19 12610100362014 Shpenzime per mirembajtjen e paisjeve te zyrave Dega Thesarit Tropoje, likujdim riparim fotokopje, UB 9 dt.3.11.2014,app 13.11.2014,situacion akt-marrje dorzim 17.11.2014,ft 69 dt.17.11.2014
  Dega e Thesarit Tropoje (1836) UKE KORTOÇI Tropoje 14,980 2014-11-19 2014-11-19 12710100362014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim Dega Thesarit Tropoje, likujdim materiale pastrimi, UB 10 dt.3.11.2014,app 13.11.2014,akt-marrje dorzim 14.11.2014,ft 68 dt.14.11.2014, fh 6 dt. 14.11.2014
  Dega e Thesarit Tropoje (1836) SAMI ISUFI "BESIMI" Tropoje 78,000 2014-11-19 2014-11-19 12810100362014 Shpenzime per mirembajtjen e aparateve, paisjeve teknike dhe veglave te punes Dega Thesarit Tropoje, likujdim riparime elktrike, UB 11 dt.3.11.2014,app 13.11.2014,situacion, akt-marrje dorzim 17.11.2014,ft 23 dt.17.11.2014
  Dega e Thesarit Tropoje (1836) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tropoje 6,148 2014-11-12 2014-11-13 12410100362014 Elektricitet 1010036 Dega Thesarit Tropoje,likujdim energji periudhes 20.9-22.10.2014 fat 617288071 dt. 26.10.2014,T100353
  Dega e Thesarit Tropoje (1836) POSTA SHQIPTARE SH.A Tropoje 1,980 2014-11-10 2014-11-11 12310100362014 Posta dhe sherbimi korrier Dega Thesarit Tropoje, likujdim posta, ft 449 dt.31.10.2014
  Dega e Thesarit Tropoje (1836) RAIFFEISEN BANK SH.A Tropoje 204,518 2014-11-03 2014-11-04 11710100362014 Shtesa page te tjera Dega Thesarit Tropoje, paga mujt tetor 2014 sipas permbledhses dhe liste-pageses perkatese mujore
  Dega e Thesarit Tropoje (1836) RAIFFEISEN BANK SH.A Tropoje 4 2014-10-28 2014-10-29 11510100362014 Paga baze Dega Thesari Tropoje kosto komisioni poste banke 26.04.2014 pv dt 26.04.2014
  Dega e Thesarit Tropoje (1836) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tropoje 12,700 2014-10-28 2014-10-29 11610100362014 Elektricitet 1010036 Dega e Thesarit Tropoje kontrate T100353 per periudhen 20.08.2014-20.09.2014 ft nr 616745080 dt 12.10.2014
  Dega e Thesarit Tropoje (1836) ALBTELEKOM SH.A. Tropoje 6,937 2014-10-15 2014-10-21 P11310100362014 Sherbime telefonike Dega e Thesari Tropoje tel nr klienti 310001877986 ft nr 718639084 dt 30.09.2014