Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Dega e Thesarit Lac (2019) All All 3,564,191.00 79 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Dega e Thesarit Lac (2019) ALDI Laç 64,680 2014-12-30 2014-12-31 9910100192014 Kancelari KOD INST 1010019 DEGA E THESARIT LAC LIKUIDIM SHPENZIME PER KANCELARI UPROK NR 9 DT 19.12.2014 FT NR 9 DT 30.12.2014
  Dega e Thesarit Lac (2019) ALDI Laç 78,181 2014-12-30 2014-12-31 10010100192014 Shpenzime per mirembajtjen e aparateve, paisjeve teknike dhe veglave te punes KOD INST 1010019 DEGA E THESARIT LAC LIKUIDIM SHPENZIME PER KANCELARI UPROK NR 8 DT 15.12.2014 FT NR 8 DT 30.12.2014
  Dega e Thesarit Lac (2019) OMEGA & CO Laç 24,960 2014-12-30 2014-12-31 9810100192014 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme KOD INST 1010019 DEGA E THESARIT LAC LIKUIDIM SHPENZIME PER FURNIZ DHE VENDSJE GRILLA UP NR 7 DT 10.12.2014 FOF 22.12.2014 FT NR 103 DT 30.12.2014
  Dega e Thesarit Lac (2019) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Laç 9,559 2014-12-11 2014-12-12 9210100192014 Elektricitet 1010019 KOD INST 1010019 DEGA E THESARIT LAC LIKUIDIM PRILL 2014 FT NR 610072121 DT 25.04.2014
  Dega e Thesarit Lac (2019) POSTA SHQIPTARE SH.A Laç 804 2014-12-11 2014-12-12 9410100192014 Posta dhe sherbimi korrier KOD INST 1010019 DEGA E THESARIT LAC LIKUIDIM POSTE E MUAJIT NENTOR 2014 FT NR 325 DT 30.11.2014
  Dega e Thesarit Lac (2019) ALBTELEKOM SH.A. Laç 5,420 2014-12-11 2014-12-12 9310100192014 Sherbime telefonike KOD INST 1010019 DEGA E THESARIT LAC LIKUIDIM TELEFON E NENTOR 2014 FT NR 718970303 DT 30.11.2014
  Dega e Thesarit Lac (2019) NDERMARJA UJESJELLSIT LAC Laç 2,930 2014-12-11 2014-12-12 9110100192014 Uje KOD INST 1010019 DEGA E THESARIT LAC LIKUIDIM uji per muajin nentor 2014 ft 492 dt 29.11.2014 ser 18147836
  Dega e Thesarit Lac (2019) ALPHA BANK -- ALBANIA Laç 56,881 2014-12-01 2014-12-01 8910100192014 Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe KOD INST 1010019 DEGA E THESARIT LAC PAGUAR PAGAT NENTOR 2014
  Dega e Thesarit Lac (2019) RAIFFEISEN BANK SH.A Laç 101,338 2014-12-01 2014-12-01 9010100192014 Shtese page per funksionin KOD INST 1010019 DEGA E THESARIT LAC PAGUAR PAGAT NENTOR 2014
  Dega e Thesarit Lac (2019) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Laç 6,034 2014-11-24 2014-11-25 8810100192014 Elektricitet 1010019 KOD INST 1010019 DEGA E THESARIT LAC LIKUIDIM ENERGJI FT NR 617928401 DT 11.11.2014 AKT RAKORDIM I DT 11.11.2014 KOD BUOE10104094492
  Dega e Thesarit Lac (2019) NDERMARJA UJESJELLSIT LAC Laç 2,930 2014-11-13 2014-11-19 8510100192014 Uje KOD INST 1010019 DEGA E THESARIT LAC LIKUIDIM UJI PER TETOR 2014 FT NR 445 DT 31.10.2014 SER 16419989
  Dega e Thesarit Lac (2019) ALBTELEKOM SH.A. Laç 3,897 2014-11-13 2014-11-13 8710100192014 Sherbime telefonike KOD INST 1010019 DEGA E THESARIT LAC LIKUIDIM TELEFON E TETOR 2014 FT NR 718818537 DT 31.10.2014
  Dega e Thesarit Lac (2019) POSTA SHQIPTARE SH.A Laç 2,982 2014-11-13 2014-11-13 8610100192014 Posta dhe sherbimi korrier KOD INST 1010019 DEGA E THESARIT LAC LIKUIDIM POSTE E MUAJIT TETOR 2014 FT NR 293 DT 31.10.2014
  Dega e Thesarit Lac (2019) ALPHA BANK -- ALBANIA Laç 56,881 2014-11-03 2014-11-04 8210100192014 Shtese page per vjetersi ne pune KOD INST 1010019 DEGA E THESARIT LAC PAGUAR PAGAT E MUAJIT TETOR 2014 SIPAS BORDOROSE
  Dega e Thesarit Lac (2019) RAIFFEISEN BANK SH.A Laç 101,338 2014-11-03 2014-11-04 8110100192014 Paga baze KOD INST 1010019 DEGA E THESARIT LAC PAGUAR PAGAT E MUAJIT TETOR 2014 SIPAS BORDOROSE
  Dega e Thesarit Lac (2019) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Laç 9,911 2014-10-15 2014-10-16 7810100192014 Elektricitet 1010019 KOD INST 1010019 DEGA E THESARIT LAC LIKUIDIM ENERGJIE E MUAJIT SHTATOR FT NR 61633167 DT 01.10.2014
  Dega e Thesarit Lac (2019) ALBTELEKOM SH.A. Laç 3,406 2014-10-15 2014-10-16 7910100192014 Sherbime telefonike KOD INST 1010019 DEGA E THESARIT LAC LIKUIDIM TELEFON SHTATOR 2014 FT 718654918 DT 30.09.2014 NR KLIENTI 310001925046
  Dega e Thesarit Lac (2019) POSTA SHQIPTARE SH.A Laç 2,214 2014-10-15 2014-10-16 8010100192014 Posta dhe sherbimi korrier KOD INST 1010019 DEGA E THESARIT LAC LIKUIDIM POSTE E MUAJIT SHTATOR 2014 FT NR 268 DT 30.09.2014 SER 12589641
  Dega e Thesarit Lac (2019) NDERMARJA UJESJELLSIT LAC Laç 2,930 2014-10-15 2014-10-16 7710100192014 Uje KOD INST 1010019 DEGA E THESARIT LAC LIKUIDIM SHPENZIM UJI shtator 2014 ft nr 397 dt 30.09.2014
  Dega e Thesarit Lac (2019) RAIFFEISEN BANK SH.A Laç 101,338 2014-10-01 2014-10-02 7410100192014 Shtese page per funksionin KOD INST 1010019 DEGA E THESARIT LAC PAGUAR PAGAT SHTATOR 2014 SIPAS LISTE PAGESES