Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Dega e Thesarit Kavaje (3513) All All 3,399,737.00 86 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Dega e Thesarit Kavaje (3513) RAMA - GRAF Kavaje 9,720 2014-12-29 2014-12-30 10910100132014 Blerje dokumentacioni THESARI LIKUIDIM BLERJE DOKUMENTACIONI FAT 212 DT 29.12.2014 UP 10 DT 22.12.2014
  Dega e Thesarit Kavaje (3513) MERITA MASHA Kavaje 9,900 2014-12-11 2014-12-12 10610100132014 Sherbime te tjera THESARI LIKUIDIM SHERBIME TE TJERA FAT 29 DT 10.12.2014 UP 9 DT 09.12.2014
  Dega e Thesarit Kavaje (3513) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Kavaje 16,195 2014-12-11 2014-12-11 10510100132014 Elektricitet 1010013 THESARI LIKUIDIM ENERGJI FATURE619117314 DT 10.12.2014 KONTRATE 8493
  Dega e Thesarit Kavaje (3513) NDERMARJA UJESJELLSIT KAVAJE Kavaje 4,728 2014-12-10 2014-12-11 10310100132014 Uje THESARI LIKUIDIM UJE FAT 1764866 DT 30.11.2014
  Dega e Thesarit Kavaje (3513) ALBTELEKOM SH.A. Kavaje 32,237 2014-12-11 2014-12-11 10410100132014 Sherbime telefonike THESARI LIKUIDIM TELEFON FAT 718922455 DT 30.11.2014
  Dega e Thesarit Kavaje (3513) MAJLIND LAMÇE Kavaje 10,000 2014-12-09 2014-12-10 10210100132014 Sherbime te pastrimit dhe gjelberimit THESARI LIKUIDIM SHERBIM PASTRIMI FAT 39 DT 09.12.2014
  Dega e Thesarit Kavaje (3513) SHKELQIM QENDRO Kavaje 88,440 2014-12-04 2014-12-05 10110100132014 Kancelari THESARI LIKUIDIM KANCELARI UP 8 DT 13.11.2014 FAT 3049,3050 DT 03.12.2014
  Dega e Thesarit Kavaje (3513) POSTA SHQIPTARE SH.A Kavaje 888 2014-12-03 2014-12-04 10010100132014 Posta dhe sherbimi korrier THESARI LIKUIDIM SHERBIM POSTARE FAT 589 DT 30.11.2014
  Dega e Thesarit Kavaje (3513) BANKA E TIRANES Kavaje 159,146 2014-12-01 2014-12-01 9810100132014 Shtesa page te tjera THESARI PAGE NENTOR 2014
  Dega e Thesarit Kavaje (3513) RAIFFEISEN BANK SH.A Kavaje 49,456 2014-12-01 2014-12-01 9910100132014 Shtese page per funksionin THESARI PAGE NENTOR 2014
  Dega e Thesarit Kavaje (3513) GEZIM BALA Kavaje 35,000 2014-11-26 2014-11-27 9710100132014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim THESARI LIKUIDIM MATERIALE PASTRIMI UP 7 DT 12.11.2014 FAT 1 DT 25.11.2014
  Dega e Thesarit Kavaje (3513) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Kavaje 12,280 2014-11-20 2014-11-20 9610100132014 Elektricitet 1010013 THESARI LIKUIDIM ENERGJI FATURE 617929812 DT 11.11.2014 KONTRATE 8493
  Dega e Thesarit Kavaje (3513) ALBTELEKOM SH.A. Kavaje 29,286 2014-11-13 2014-11-13 9510100132014 Sherbime telefonike THESARI LIKUIDIM TELEFON FAT 718771952 DT 31.10.2014
  Dega e Thesarit Kavaje (3513) NDERMARJA UJESJELLSIT KAVAJE Kavaje 5,880 2014-11-13 2014-11-13 9410100132014 Uje THESARI LIKUIDIM UJE FAT 1751121 DT 30.10.2014
  Dega e Thesarit Kavaje (3513) POSTA SHQIPTARE SH.A Kavaje 780 2014-11-10 2014-11-10 9110100132014 Posta dhe sherbimi korrier THESARI LIKUIDIM SHERBIM POSTARE FAT 526 DT 30.10.2014
  Dega e Thesarit Kavaje (3513) RAIFFEISEN BANK SH.A Kavaje 49,456 2014-11-03 2014-11-03 9010100132014 Shtese page per vjetersi ne pune THESARI PAGE TETOR 2014
  Dega e Thesarit Kavaje (3513) BANKA E TIRANES Kavaje 159,146 2014-11-03 2014-11-03 8910100132014 Shtesa page te tjera THESARI PAGE TETOR 2014
  Dega e Thesarit Kavaje (3513) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Kavaje 14,968 2014-10-28 2014-10-28 8810100132014 Elektricitet 1010013 THESARI LIKUIDIM ENERGJI FAT 616332758 DT 01.10.2014 KONTR 8493
  Dega e Thesarit Kavaje (3513) MAJLIND LAMÇE Kavaje 10,000 2014-10-22 2014-10-22 8710100132014 Sherbime te pastrimit dhe gjelberimit THESARI LIKUIDIM SHERBIM PASTRIMI SHTATOR -TETOR FAT 37 DT 22.10.2014 UP 1 DT 08.01.2014
  Dega e Thesarit Kavaje (3513) ALBTELEKOM SH.A. Kavaje 22,467 2014-10-16 2014-10-16 8610100132014 Sherbime telefonike THESARI LIKUIDIM TELEFON FAT 718569429 DT 30.09.2014