Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Dega e Thesarit Diber (0606) All All 6,990,489.00 81 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Dega e Thesarit Diber (0606) POSTA SHQIPTARE SH.A Diber 980 2014-12-26 2014-12-29 11510100062014 Pagese paaftesie THESARI LIK SIPAS SHKRESES 11.12.14
  Dega e Thesarit Diber (0606) POSTA SHQIPTARE SH.A Diber 906 2014-12-12 2014-12-18 1101010062014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per pune jashte orarit - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune THESARI LIK FAT NR 624DT 2.12.14
  Dega e Thesarit Diber (0606) TOP-OIL Diber 37,200 2014-12-15 2014-12-15 11410100062014 Sherbime te pastrimit dhe gjelberimit THESARE LIK FAT NR 48DT12.12.14
  Dega e Thesarit Diber (0606) ALBTELEKOM SH.A. Diber 11,056 2014-12-15 2014-12-15 11210100062014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj thesari lik fat nentor
  Dega e Thesarit Diber (0606) BANKA KOMBETARE TREGTARE Diber 66,814 2014-12-01 2014-12-01 10510100062014 Paga me kontrate per pune sezonale THESARI DIBER LIK PAGA E SHTESA NENTOR 2014
  Dega e Thesarit Diber (0606) RAIFFEISEN BANK SH.A Diber 158,846 2014-12-01 2014-12-01 10610100062014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim THESARI DIBER LIK PAGA E SHTESA NENTOR 2014
  Dega e Thesarit Diber (0606) YLBER CANI Diber 35,988 2014-11-26 2014-11-26 10410100062014 Shtesa page te tjera THESARI DIBER LIK FAT NR 116DT 25.11.14
  Dega e Thesarit Diber (0606) MEBA 96 Diber 129,600 2014-11-25 2014-11-26 10310100062014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat THESARI DIBER lik fat nr 414dt 25.11.14 upnr3 dt 11.11.14
  Dega e Thesarit Diber (0606) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Diber 12,391 2014-11-21 2014-11-21 10210100062014 Kompensim papunesie per personat e siguruar 1010006 THESARI DIBER LIK ENERGJI TETOR 2014 C044854
  Dega e Thesarit Diber (0606) SHPETIM ALLAMANI Diber 388,800 2014-11-14 2014-11-14 10010100062014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale THESARI LIK vendim gjygji sipas shkreses nr 14530/3dt11.11.14
  Dega e Thesarit Diber (0606) POSTA SHQIPTARE SH.A Diber 1,434 2014-11-11 2014-11-11 9610100062014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale THESARI DIBER lik fat nr 565dt 29.10.14
  Dega e Thesarit Diber (0606) RAIFFEISEN BANK SH.A Diber 158,846 2014-11-03 2014-11-04 9510100062014 Elektricitet THESARI DIBER lik paga e shtesa tetor 2014
  Dega e Thesarit Diber (0606) BANKA KOMBETARE TREGTARE Diber 66,814 2014-11-03 2014-11-04 9410100062014 Sherbime telefonike THESARI DIBER lik paga e shtesa tetor 2014
  Dega e Thesarit Diber (0606) ALBTELEKOM SH.A. Diber 8,882 2014-10-29 2014-10-29 90 10100062014 Kompensim papunesie per personat e siguruar thesari diber lik telefon shtator 2014
  Dega e Thesarit Diber (0606) ALBTELEKOM SH.A. Diber 8,882 2014-10-23 2014-10-23 90 10100062014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per kualifikimin - Shtese page per vjetersi ne pune THESARI DIBER lik telefon shtator 2014
  Dega e Thesarit Diber (0606) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Diber 6,316 2014-10-16 2014-10-17 9310100062014 Shpenzime gjyqesore 1010006 THESARI DIBER lik fat energji c 044854 shtator
  Dega e Thesarit Diber (0606) DREJTORIA TATIMEVE DIBER Diber 65,800 2014-10-15 2014-10-15 9210100062014 Udhetim i brendshem THESARI DIBER lik tatim vendimi nr 407 dt 21.06.14
  Dega e Thesarit Diber (0606) ALBTELEKOM SH.A. Diber 8,882 2014-10-15 2014-10-15 9010100062014 Udhetim jashte shtetit THESARE DIBER lik fat nr 718657167 dt 25.09.14
  Dega e Thesarit Diber (0606) RAIFFEISEN BANK SH.A Diber 592,200 2014-10-15 2014-10-15 9110100062014 Shpenz. per rritjen e AQ - studime ose kerkime THESARI DIBER lik vendimi gjyq nr 407dt 21.06.2011
  Dega e Thesarit Diber (0606) POSTA SHQIPTARE SH.A Diber 1,056 2014-10-06 2014-10-06 8610100062014 Ilaçe dhe materiale mjeksore THESARI DIBER lik sherbim postar shtator fat nr 504 dt 26.09.14