treasuryHeader

treasuryBranch:

budgetInst:

beneficiary:

payment_reason:

transact_val:

treasuryDesc:

 • treasuryDes1
 • treasuryDes2
 • treasuryDes3
 • treasuryDes4
 • treasuryDes5
 • treasuryDes6

 • instList
 • supplierList
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  summaryRes

  budgetInst beneficiary treasuryBranch transact_val_tot transact_count valueInterval intervalByRegDate intervalByExecDate
  Dega e Thesarit Diber (0606) All All 6,990,489.00 81 All => =>

  transactions

  budgetInst beneficiary treasuryBranch val regDate execDate receiptNo payment_reason receiptDesc
  Dega e Thesarit Diber (0606) POSTA SHQIPTARE SH.A Diber 906 2014-12-30 2014-12-31 11610100062014 Posta dhe sherbimi korrier thesari lik fat nr 624dt2.12.14
  Dega e Thesarit Diber (0606) POSTA SHQIPTARE SH.A Diber 980 2014-12-26 2014-12-29 11510100062014 Posta dhe sherbimi korrier THESARI LIK SIPAS SHKRESES 11.12.14
  Dega e Thesarit Diber (0606) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Diber 14,615 2014-12-12 2014-12-18 1111010062014 Elektricitet 1010006 THESARI LIK ENERGJI C044854 NENTOR 2014
  Dega e Thesarit Diber (0606) POSTA SHQIPTARE SH.A Diber 906 2014-12-12 2014-12-18 1101010062014 Posta dhe sherbimi korrier THESARI LIK FAT NR 624DT 2.12.14
  Dega e Thesarit Diber (0606) TOP-OIL Diber 37,200 2014-12-15 2014-12-15 11410100062014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim THESARE LIK FAT NR 48DT12.12.14
  Dega e Thesarit Diber (0606) ALBIOLA.SH Diber 38,400 2014-12-15 2014-12-15 11310100062014 Sherbime te tjera THESARI DIBER lik fat nr 12dt 12.12.14
  Dega e Thesarit Diber (0606) ALBTELEKOM SH.A. Diber 11,056 2014-12-15 2014-12-15 11210100062014 Sherbime telefonike thesari lik fat nentor
  Dega e Thesarit Diber (0606) BANKA KOMBETARE TREGTARE Diber 66,814 2014-12-01 2014-12-01 10510100062014 Paga baze THESARI DIBER LIK PAGA E SHTESA NENTOR 2014
  Dega e Thesarit Diber (0606) RAIFFEISEN BANK SH.A Diber 158,846 2014-12-01 2014-12-01 10610100062014 Shtese page per pune ne turne te dyta dhe te treta THESARI DIBER LIK PAGA E SHTESA NENTOR 2014
  Dega e Thesarit Diber (0606) YLBER CANI Diber 35,988 2014-11-26 2014-11-26 10410100062014 Sherbime te tjera THESARI DIBER LIK FAT NR 116DT 25.11.14
  Dega e Thesarit Diber (0606) MEBA 96 Diber 129,600 2014-11-25 2014-11-26 10310100062014 Sherbim per ngrohje THESARI DIBER lik fat nr 414dt 25.11.14 upnr3 dt 11.11.14
  Dega e Thesarit Diber (0606) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Diber 12,391 2014-11-21 2014-11-21 10210100062014 Elektricitet 1010006 THESARI DIBER LIK ENERGJI TETOR 2014 C044854
  Dega e Thesarit Diber (0606) ALBTELEKOM SH.A. Diber 11,817 2014-11-18 2014-11-19 10110100062014 Sherbime telefonike THESARI DIBER lik fat nr 718839392dt 31.10.14
  Dega e Thesarit Diber (0606) SHPETIM ALLAMANI Diber 388,800 2014-11-14 2014-11-14 10010100062014 Te tjera transferta tek individet THESARI LIK vendim gjygji sipas shkreses nr 14530/3dt11.11.14
  Dega e Thesarit Diber (0606) POSTA SHQIPTARE SH.A Diber 1,434 2014-11-11 2014-11-11 9610100062014 Posta dhe sherbimi korrier THESARI DIBER lik fat nr 565dt 29.10.14
  Dega e Thesarit Diber (0606) RAIFFEISEN BANK SH.A Diber 158,846 2014-11-03 2014-11-04 9510100062014 Paga baze THESARI DIBER lik paga e shtesa tetor 2014
  Dega e Thesarit Diber (0606) BANKA KOMBETARE TREGTARE Diber 66,814 2014-11-03 2014-11-04 9410100062014 Shtesa page te tjera THESARI DIBER lik paga e shtesa tetor 2014
  Dega e Thesarit Diber (0606) ALBTELEKOM SH.A. Diber 8,882 2014-10-29 2014-10-29 90 10100062014 Sherbime telefonike thesari diber lik telefon shtator 2014
  Dega e Thesarit Diber (0606) ALBTELEKOM SH.A. Diber 8,882 2014-10-23 2014-10-23 90 10100062014 Sherbime telefonike THESARI DIBER lik telefon shtator 2014
  Dega e Thesarit Diber (0606) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Diber 6,316 2014-10-16 2014-10-17 9310100062014 Elektricitet 1010006 THESARI DIBER lik fat energji c 044854 shtator