Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Shoqata Rajonale e Menaxhimit te Mbetjeve Korce (1515) All All 29,222,814.00 26 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Shoqata Rajonale e Menaxhimit te Mbetjeve Korce (1515) RAIFFEISEN BANK SH.A Korçe 1,050,240 2014-12-29 2014-12-30 2610069282014 Shpenz. per rritjen e AQT - troje SHOQ RAJ. E MANXHIMIT TE MBETJEVE KOSTO LOKALE PER SHPRONESIMIN E TOKAVE FAZA II
  Shoqata Rajonale e Menaxhimit te Mbetjeve Korce (1515) RAIFFEISEN BANK SH.A Korçe 862,668 2014-12-23 2014-12-24 2510069282014 Shpenz. per rritjen e AQT - troje SHOQ.RAJ.MENAXH.MBETJEVE KOSTO LOKALE FAZA II PER SHPRONSIMIN E TOKAVE1006928
  Shoqata Rajonale e Menaxhimit te Mbetjeve Korce (1515) ALPHA BANK -- ALBANIA Korçe 616,952 2014-12-23 2014-12-24 2210069282014. Shpenz. per rritjen e AQT - troje SHOQ.RAJ.MENAXH.MBETJEVE KOSTO LOKALE FAZA II PER SHPRONSIMIN E TOKAVE1006928
  Shoqata Rajonale e Menaxhimit te Mbetjeve Korce (1515) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Korçe 489,736 2014-12-18 2014-12-19 2310069282014 Shpenz. per rritjen e AQT - troje SHOQ.RAJ.MENAXH.MBETJEVE KOSTO LOKALE FAZA II PER SHPRONSIMIN E TOKAVE1006928
  Shoqata Rajonale e Menaxhimit te Mbetjeve Korce (1515) RAIFFEISEN BANK SH.A Korçe 2,959,956 2014-12-18 2014-12-19 2110069282014 Shpenz. per rritjen e AQT - troje SHOQ.RAJ.MENAXH.MBETJEVE KOSTO LOKALE FAZA II PER SHPRONSIMIN E TOKAVE1006928
  Shoqata Rajonale e Menaxhimit te Mbetjeve Korce (1515) BANKA CREDINS Korçe 214,784 2014-12-18 2014-12-19 2410069282014 Shpenz. per rritjen e AQT - troje SHOQ.RAJ.MENAXH.MBETJEVE KOSTO LOKALE FAZA II PER SHPRONSIMIN E TOKAVE1006928
  Shoqata Rajonale e Menaxhimit te Mbetjeve Korce (1515) BANKA KOMBETARE E GREQISE Korçe 275,880 2014-12-16 2014-12-17 1910069282014 Shpenz. per rritjen e AQT - troje SHOQ RAJ MENAXH TE MBETJEVE 1006928 KOSTO LOKALE PER SHPRONESIMIM E TOKAVE FAZA E II
  Shoqata Rajonale e Menaxhimit te Mbetjeve Korce (1515) UNION BANK SHA Korçe 248,252 2014-12-16 2014-12-17 1810069282014 Shpenz. per rritjen e AQT - troje SHOQ RAJ MENAXH TE MBETJEVE 1006928 KOSTO LOKALE PER SHPRONESIMIM E TOKAVE FAZA E II
  Shoqata Rajonale e Menaxhimit te Mbetjeve Korce (1515) RAIFFEISEN BANK SH.A Korçe 1,416,444 2014-12-16 2014-12-17 1610069292014 Shpenz. per rritjen e AQT - troje SHOQ RAJ MENAXH TE MBETJEVE 1006928 KOSTO LOKALE PER SHPRONESIMIM E TOKAVE FAZA E II
  Shoqata Rajonale e Menaxhimit te Mbetjeve Korce (1515) ALPHA BANK -- ALBANIA Korçe 279,976 2014-12-16 2014-12-17 2010069282014 Shpenz. per rritjen e AQT - troje SHOQ RAJ MENAXH TE MBETJEVE 1006928 KOSTO LOKALE PER SHPRONESIMIM E TOKAVE FAZA E II
  Shoqata Rajonale e Menaxhimit te Mbetjeve Korce (1515) PRO CREDIT BANK Korçe 72,450 2014-12-16 2014-12-17 1710069282014 Shpenz. per rritjen e AQT - troje SHOQ RAJ MENAXH TE MBETJEVE 1006928 KOSTO LOKALE PER SHPRONESIMIM E TOKAVE FAZA E II
  Shoqata Rajonale e Menaxhimit te Mbetjeve Korce (1515) BANKA KOMBETARE E GREQISE Korçe 255,248 2014-12-12 2014-12-15 1510069282014 Shpenz. per rritjen e AQT - troje SHOQ.RAJ.MENAXH.MBETJEVE KOSTO LOKALE FAZA II PER SHPRONSIMIN E TOKAVE1006928
  Shoqata Rajonale e Menaxhimit te Mbetjeve Korce (1515) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Korçe 373,968 2014-12-12 2014-12-15 1310069282014 Shpenz. per rritjen e AQT - troje SHOQ.RAJ.MENAXH.MBETJEVE KOSTO LOKALE FAZA II PER SHPRONSIMIN E TOKAVE1006928
  Shoqata Rajonale e Menaxhimit te Mbetjeve Korce (1515) RAIFFEISEN BANK SH.A Korçe 6,576,576 2014-12-12 2014-12-15 1010069282014 Shpenz. per rritjen e AQT - troje SHOQ.RAJ.MENAXH.MBETJEVE KOSTO LOKALE FAZA II PER SHPRONESIMIN E TOKAVE1006928
  Shoqata Rajonale e Menaxhimit te Mbetjeve Korce (1515) PRO CREDIT BANK Korçe 569,644 2014-12-12 2014-12-15 1210069282014 Shpenz. per rritjen e AQT - troje SHOQ.RAJ.MENAXH.MBETJEVE KOSTO LOKALE FAZA II PER SHPRONSIMIN E TOKAVE1006928
  Shoqata Rajonale e Menaxhimit te Mbetjeve Korce (1515) BANKA KOMBETARE TREGTARE Korçe 1,021,328 2014-12-12 2014-12-15 1110069282014 Shpenz. per rritjen e AQT - troje SHOQ.RAJ.MENAXH.MBETJEVE KOSTO LOKALE FAZA II PER SHPRONSIMIN E TOKAVE1006928
  Shoqata Rajonale e Menaxhimit te Mbetjeve Korce (1515) UNION BANK SHA Korçe 327,180 2014-12-12 2014-12-15 1410069282014 Shpenz. per rritjen e AQT - troje SHOQ.RAJ.MENAXH.MBETJEVE KOSTO LOKALE FAZA II PER SHPRONSIMIN E TOKAVE1006928
  Shoqata Rajonale e Menaxhimit te Mbetjeve Korce (1515) RAIFFEISEN BANK SH.A Korçe 7,939,536 2014-12-11 2014-12-12 410069282014 Shpenz. per rritjen e AQT - troje SHOQ.RAJ.MEN.MBETJEVE 1006928 KOSTO LOKALE PER SHPRONESIMIN E TOKAVE
  Shoqata Rajonale e Menaxhimit te Mbetjeve Korce (1515) BANKA KOMBETARE TREGTARE Korçe 253,764 2014-12-11 2014-12-12 510069282014 Shpenz. per rritjen e AQT - troje SHOQ.RAJ.MEN.MBETJEVE 1006928 KOSTO LOKALE PER SHPRONESIMIN E TOKAVE
  Shoqata Rajonale e Menaxhimit te Mbetjeve Korce (1515) BANKA E TIRANES Korçe 378,420 2014-12-11 2014-12-12 810069282014 Shpenz. per rritjen e AQT - troje SHOQ.RAJ.MEN.MBETJEVE 1006928 KOSTO LOKALE PER SHPRONESIMIN E TOKAVE