Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Berat (0202) All All 3,556,676.00 69 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Berat (0202) ALBTELEKOM SH.A. Berat 3,000 2014-08-14 2014-08-14 5810250482014 Shpenzime per pritje e percjellje zyra e sherbimit social berat klienti3100019055180 lik fat korrik 2014 tetefon
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Berat (0202) UJESJELLESI SH.A. Berat 762 2014-08-14 2014-08-14 5710250482014 Elektricitet zyra e sherbimit social berat kontrata4133002 lik fat korrik 2014 uje
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Berat (0202) RAIFFEISEN BANK SH.A Berat 237,834 2014-08-01 2014-08-01 5410250482014 Shpenzime per mirembajtjen e aparateve, paisjeve teknike dhe veglave te punes zyra e sherbimit social berat pagat korrik 2014
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Berat (0202) CEZ SHPERNDARJE Berat 3,091 2014-07-15 2014-07-15 5110250482014 Sherbime telefonike 1025048 zyra e sherbimit social berat klienti BE1A120046015235 lik fat qershor 2014 energji elektrike
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Berat (0202) UJESJELLESI SH.A. Berat 762 2014-07-15 2014-07-15 4810250482014 Elektricitet zyra e sherbimit social berat kontrata4133002 lik fat qershor 2014 uje
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Berat (0202) ALBTELEKOM SH.A. Berat 3,000 2014-07-15 2014-07-15 4910250482014 Sherbime telefonike zyra e sherbimit social berat klienti 310001905180 lik fat qershor 2014 telefon
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Berat (0202) POSTA SHQIPTARE SH.A Berat 9,228 2014-07-15 2014-07-15 5010250482014 Posta dhe sherbimi korrier zyra e sherbimit social berat lik fat qershor 2014 posta
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Berat (0202) RAIFFEISEN BANK SH.A Berat 237,834 2014-07-01 2014-07-02 4710250482014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur zyra e sherbimit social berat pagat qershor 2014
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Berat (0202) ALBTELEKOM SH.A. Berat 3,410 2014-06-17 2014-06-18 4410250482014 Elektricitet zyra e sherbimit social berat klienti310001905180 lik fat maj 2014 telefon
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Berat (0202) UJESJELLESI SH.A. Berat 576 2014-06-17 2014-06-18 4310250482014 Rimbursim I TVSH-se nga llogaria e Tatimeve te vitit ne vazhdim,Te Dala zyra e sherbimit socila berat kontrata 4133002 lik fat maj 2014 uje
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Berat (0202) CEZ SHPERNDARJE Berat 4,418 2014-06-17 2014-06-18 4110250482014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj 1025048 zyra e sherbimit socila berat klienti BE1A120046015235 lik fat maj 2014 energji elektrike
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Berat (0202) POSTA SHQIPTARE SH.A Berat 8,016 2014-06-17 2014-06-18 4210250482014 Shpenzime per mirembajtjen e mjeteve te transportit zyra e sherbimit social berat lik fat maj 2014 posta
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Berat (0202) RAIFFEISEN BANK SH.A Berat 224,205 2014-06-02 2014-06-03 3810250022014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) - Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera per konstruksionin e rrugeve, urave, rrjeteve zyra e sherbimit social berat pagat e punonjesve maj 2014
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Berat (0202) ALBTELEKOM SH.A. Berat 8,452 2014-05-21 2014-05-21 2710250482014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per kualifikimin - Shtese page per vjetersi ne pune zyra e sherbimit social berat klienti 310001905180 lik fat prill 2014 telefon
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Berat (0202) POSTA SHQIPTARE SH.A Berat 8,430 2014-05-13 2014-05-13 3210250482014 Ndihme ekonomike - Pagese paaftesie zyra e sherbimit social berat lik fatura prill 2014 posta
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Berat (0202) RAIFFEISEN BANK SH.A Berat 23,200 2014-05-13 2014-05-13 3110250482014 Posta dhe sherbimi korrier zyra e sherbimit social berat djeta sherbimi punonjesit
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Berat (0202) UJESJELLESI SH.A. Berat 744 2014-05-13 2014-05-13 3310250482014 Sherbime telefonike zyra e sherbimit social berat kontrata 4133002 lik fatura prill 2014 uje
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Berat (0202) RAIFFEISEN BANK SH.A Berat 39,900 2014-04-03 2014-04-04 2510250482014 Te tjera transferta tek individet zyra e sherbimit socila berat djeta sherbimi
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Berat (0202) UJESJELLESI SH.A. Berat 744 2014-03-18 2014-03-18 2110250482014 Elektricitet zyra e sherbimit social berat kontrata4133002 lik fat shkurt 2014 uje
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Berat (0202) ALBTELEKOM SH.A. Berat 6,770 2014-03-18 2014-03-18 1910250482014 Sherbime te pastrimit dhe gjelberimit zyra e sherbimit social berat klienti 310001905180 lik fat shkurt 2014