Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All All All 358,384,471,709.00 264,746 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Drejtoria Vendore e Policise Lezhe (2020) RAIFFEISEN BANK SH.A Lezhe 150,000 2014-12-30 2014-12-31 42010160312014 Shtese page per funksionin KOMISARIATI POLICISE LEZHE PAG SHPERBLIM SIPAS BORDEROSE
  Spitali Lezhe (2020) UJSJELLSI Lezhe 401,207 2014-12-29 2014-12-31 531/110130212014 Shtese page per pune jashte orarit SPITALI LEZHE LIK FAT.108,109 DT.24.12.2014
  Shkolla profesionale "Kolin Gjoka" Lezhe (2020) TUFIK KURTI Lezhe 47,520 2014-12-30 2014-12-31 26810110202014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna DREJT ARSIM LEZHE LIK FAT.22 DT.27.12.2014
  Komuna Kallmet I Madh (2020) V.A.L.E RECYCLING Lezhe 59,625 2014-12-30 2014-12-31 21425750012014 Paga baze KOM KALLMET PAG FAT NR 38 DT 30.12.2014
  Komuna Kolsh (2020) DEGA TATIMEVE LEZHE Lezhe 82,950 2014-12-29 2014-12-31 16425730012014 Paga baze - Shtesa page te tjera - Shtese page per funksionin - Shtese page per largesi nga qendra e banimit - Shtese page per pune jashte orarit - Shtese page per pune ne turne te dyta dhe te treta - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune KOM KOLSH LIK 10% TATIM PAGE TETOR 2012
  Komuna Shenkoll (2020) POSTA SHQIPTARE SH.A Lezhe 843,000 2014-12-30 2014-12-31 21125710012014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SHPERB PER TE PAAFTET SIPAS VKM.861 DT.17.12.2014
  Komuna Shenkoll (2020) BANKA KOMBETARE E GREQISE Lezhe 579,000 2014-12-30 2014-12-31 21225710012014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SHPERB PER NDIH EKON SIPAS VKM.861 DT.17.12.2014
  Zyra e Punes Lezhe (2020) "I.N.C.A. NORD FISH" Lezhe 38,095 2014-12-29 2014-12-31 25310250202014 Karburant dhe vaj ZYRA RAJONALE E PUNESIMIT PAG NXITJE PUINESIMI SIPAS PROGRAMIT
  Komuna Rajce (0821) POSTA SHQIPTARE SH.A Librazhd 76,140 2014-12-30 2014-12-31 39825940012014 Posta dhe sherbimi korrier KOM.RRAJCE LB,ND.3% EKONOMIKE DHJETOR 2014
  Bashkia Librazhd (0821) BANKA KOMBETARE TREGTARE Librazhd 104,095 2014-12-31 2014-12-31 49821280012014 Ilaçe dhe materiale mjeksore BASHKIA LIBRAZHD,PAGAT E QENDRËS DITORE MUAJIT SHTATOR 2014
  Zyra Arsimore Librazhd (0821) JORGO TANUSHI Librazhd 7,800 2014-12-31 2014-12-31 62010111012014 Ilaçe dhe materiale mjeksore ARSIMI LIBRAZHD,LIK.FAT.NR.10 DT:02.10.2014 MATERIALE
  Komuna Orenje (0821) BANKA KOMBETARE TREGTARE Librazhd 115,200 2014-12-30 2014-12-31 25525920012014 Ilaçe dhe materiale mjeksore KOMUNA ORENJE,SHPERBLIM PER VITIN 2014.
  Komuna Orenje (0821) POSTA SHQIPTARE SH.A Librazhd 996,000 2014-12-30 2014-12-31 25425920012014 Paga baze - Shtesa page te tjera - Shtese page per funksionin - Shtese page per kualifikimin - Shtese page per vjetersi ne pune KOMUNA ORENJE,SHPERBLIM NDIHME EKONOMIKE.
  Zyra Arsimore Librazhd (0821) POSTA SHQIPTARE SH.A Librazhd 15,000 2014-12-30 2014-12-31 61610111012014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per kualifikimin - Shtese page per vjetersi ne pune ARSIMI LIBRAZHD,SHPËRBLIM I NXËNËSVE TË DALLUAR
  Zyra Arsimore Librazhd (0821) POSTA SHQIPTARE SH.A Librazhd 305,000 2014-12-30 2014-12-31 61510111012014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per gradat ushtarake - Shtese page per pune ne turne te dyta dhe te treta - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune ARSIMI LIBRAZHD,SHPËRBLIM I NXËNËSVE TË DALLUAR
  Bashkia Librazhd (0821) Gjyladin Polisi Librazhd 3,600 2014-12-30 2014-12-31 49621280012014 Shtese page per pune ne turne te dyta dhe te treta BASHKIA LIBRAZHD,KUALIDIM PUNIMESH RIK.I BRENDSHËM I BASHKISË
  Bashkia Librazhd (0821) ALPHA BANK -- ALBANIA Librazhd 510,461 2014-12-31 2014-12-31 49721280012014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per kualifikimin - Shtese page per largesi nga qendra e banimit - Shtese page per pune jashte orarit - Shtese page per vjetersi ne pune BASHKIA LIBRAZHD,PAGAT E ÇERDHES MUAJIT SHTATOR 2014
  Qendra Ekonomike Kultures (0821) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Librazhd 271,853 2014-12-31 2014-12-31 5821280062014 Paga baze - Shtesa page te tjera - Shtese page per funksionin - Shtese page per gradat ushtarake - Shtese page per pune ne turne te dyta dhe te treta - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune KULTURA LIBRAZHD,PAGAT E MUAJIT SHTATOR 2014
  Sp. Librazhd (0821) NDERMARRJA UJSJELLSIT/L Librazhd 18,033 2014-12-30 2014-12-31 47710130762014 Paga baze - Shtesa page te tjera - Shtese page per funksionin - Shtese page per kualifikimin - Shtese page per pune jashte orarit - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune SPITALI LIBRAZHD,LIKUJDIM DETYRIMI PER FATUREN NR 13 DATE 23.12.2014,PJESERISHT NE SHUMEN 18033 LEKE.PER UJSJELLESIN.
  Sp. Librazhd (0821) DEA SECURITY Librazhd 154,044 2014-12-31 2014-12-31 48110130762014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per kualifikimin - Shtese page per vjetersi ne pune - Udhetim i brendshem SPITALI LIBRAZHD,LIKUJDIM FAT NR 413 DATE 31.12.2014,KONTRATE 37/31 DATE 16.06.2014,UB 2994 DATE 19.06.2014.