Pagesa të Thesarit 2012 - 2013 (Mbi 400,000 transaksione te regjistruara)

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

  • Si i shpenzon parate administrata publike
  • Ku shkuan fondet e alokuara
  • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
  • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
  • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
  • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

Rezultate përmbledhëse

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
All REJSI FARMA All 273,161,922.00 63 All => =>

Transaksione

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Pershkrim fature
Spitali Lushnje (0922) REJSI FARMA Lushnje 31,581 2012-03-07 2012-03-21 5210130222012 1013022 Spitali Lushnje medikamente
Spitali Shkoder (3333) REJSI FARMA Shkoder 1,677,500 2012-06-26 2012-07-13 18810130232012 kontrate medikamente likuj fat nr 107265874 05.04.2012
Spitali Shkoder (3333) REJSI FARMA Shkoder 399,168 2012-03-19 2012-04-09 8610130232012 likuj fat nr 74556792 28.12.2010
Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) REJSI FARMA Tirane 13,630,188 2012-05-14 2012-05-17 12010130492012 602 Q S U T bl barna up 2.5.11 v 1.7.11 njf 1.7.11 kontr 2069/10 dt 18.7.11 at 54879 dt 4.8.11 s 74611998 fh 535 dt 4.8.11 fh 536 dt 4.8.11
Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) REJSI FARMA Tirane 1,438,594 2012-05-14 2012-05-17 120*10130492012 602 Q S U T bl barna up 2.5.11 v 23.6.11 njf 23.6.11 kontr 2074/14 dt 14.7.11 at 65404 dt 21.9.11 s 74622524 fh 676 dt 22.9.11 fat 54881 dt 4.8.11 s 74612000 fh 538 dt 4.8.11
Reparti Ushtarak Nr.6630 Tirane (3535) REJSI FARMA Tirane 418,209 2012-05-15 2012-05-21 11510170782012 602,REP 6630,MEDIKAMENTE,URDHER 24 D 12/1/12,SHTES KONTR 24/1 D 2/2/12,FAT 21120 D 7/3/12 S 107256428,FH 23 D 27/3/12
Materniteti Tirane (3535) REJSI FARMA Tirane 85,376 2012-05-28 2012-06-08 14610130502012 1013050 602 SUOGJ MRETERESHA GERALDINE barna up 37 dt 30.03.12 sht kont 30.03.12 ft 39574 dt 07.05.12 ser 107274882 fh 13 dt 07.05.12
Spitali Vlore (3737) REJSI FARMA Vlore 3,648,100 2012-06-08 2012-06-20 12610130242012 SPITALI 1013024 KON 869 DT 11.04.2012 FAT 39570+46766 /05/2012
Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) REJSI FARMA Tirane 2,344,914 2012-07-30 2012-08-06 275 10130492012 602 QSUT barna up 28.07.11 vend 5.08.11 kont 3149/9 dt 25.08.11 ft 78468 dt 8.11.11 ser 74635587 fh 811 dt 9.11.11
Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) REJSI FARMA Tirane 12,423,125 2012-07-30 2012-08-06 27510130492012 602 QSUT barna kont v 2074/14 dt 14.07.11 ft 59870 dt29.08.11 ser 7416989 fh 608 dt 29.08.11
Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) REJSI FARMA Tirane 28,458,452 2012-08-07 2012-08-15 32110130492012 602 QSUT bl barna akt marev 4139 dt 18.11.11 shk msh 644/1 dt 23.2.11 fat 18543 dt 29.2.11 s 10725385 dh 177 dt 2.3.12
Spitali Shkoder (3333) REJSI FARMA Shkoder 6,066,500 2012-08-09 2012-08-16 26810130232012 SPITALI SHKODER FAT. 107275313,75742, DT.09.05.2012
Spitali Fier (0909) REJSI FARMA Fier 433,059 2012-08-20 2012-08-22 26410130172012 BLERJE MEDIKAMENTE SPITALI FIER 1013017
Materniteti Tirane (3535) REJSI FARMA Tirane 635,300 2012-09-24 2012-09-25 28110130502012 602 SUOGJ MRETERESHA GERALDINE medikamente,up 60 d 17/7/12,njf 60/5 d 9/8/12,njfapp 10/9/12,kontr 60/3 d 6/8/12,fat 66251,66252 d 21/8/12 s 107301559,560,fh 22,23 d 21/8/12
Reparti Ushtarak Nr.6630 Tirane (3535) REJSI FARMA Tirane 299,640 2012-09-03 2012-09-04 23010170782012 602,REP 6630,medikamente,kontrate shtese nr 23/1 dt 02.02.2012,urdher nr 23 dt 12.01.2012,fat nr 22931 dt 13.03.2012,seri 107258239,fh nr 21 dt 26.03.2012
Spitali Diber (0606) REJSI FARMA Diber 1,359,663 2012-11-09 2012-11-30 27110130152012 SPITALI 1013015 ILACE DHE MATERIALE MJEKSORE FAT NR 43765,54022,79619 DATE 16.10.12
Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) REJSI FARMA Tirane 9,950,969 2012-12-06 2012-12-17 379 10130492012 602 QSUT barna up11.10.11 njf 27.10.11 kontr 4459/9 dt 28.10.11 ft 86674 dt 12.12.11 ser 107230043 fh 905 dt 12.12.11
Reparti Ushtarak Nr.6630 Tirane (3535) REJSI FARMA Tirane 274,795 2012-12-08 2012-12-19 336/110170782012 602-REP 6630,medikamente,kontrate nr 28/1 dt 02.02.2012 ne vazhdim,fat nr 414 dt 08.05.2012,seri 107275322,fh nr 29 dt 16.05.2012
Reparti Ushtarak Nr.6630 Tirane (3535) REJSI FARMA Tirane 280,500 2012-12-08 2012-12-20 33610170782012/1 602-REP 6630,medikamente,kontrate nr 28/1 dt 02.02.2012 ne vazhdim,fat nr 414 dt 08.05.2012,seri 107275322,fh nr 29 dt 16.05.2012
Materniteti Tirane (3535) REJSI FARMA Tirane 1,077,384 2012-12-08 2012-12-20 40710130502012 602 SUOGJ MRETERESHA GERALDINE BL,KONTR VAZH 60/3 D 6/8/12,FAT 87837 D 14/11/12 S 107323145,FH 60 D 14/11/12
Reparti Ushtarak Nr.6630 Tirane (3535) REJSI FARMA Tirane 2,908,059 2012-04-23 2012-04-25 5410170782012 602,REP 6630,MEDIKAMENTE,KONTR VAZH 57/7 D 15/4/11,KONTR VAZH 89/5 D 30/7/11,FAT 45596 D 21/6/11 S 74602715,FH 46 D 21/6/11,FAT 64655 D 19/9/11 S 74621774,FH 78 D 19/9/11,FAT 63773 D 15/9/11 S 74620892,FH 77 D 19/9/11,FAT 72061 D 13/10/11 S
Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) REJSI FARMA Tirane 1,747,988 2013-02-07 2013-02-08 7010130492013 QSUT barna sht kont 394/3 dt 20.01.12 ft 19606 dt 2.03.12 ser 107254914 fh 178 dt 2.03.12 sht kont 357/3 dt 23.01.12 ft 12233 dt 9.02.12 ser 107247541 fh 103 dt 9.02.12
Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) REJSI FARMA Tirane 28,458,452 2013-02-07 2013-02-08 3110130492013 QSUT barna akt mareveshje 4139 dt 18.11.11 shkrese min shend 644/1 dt 23.02.12 ft 52129 dt20.06.12 ser 107287437 fh 444 dt 27.06.12
Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) REJSI FARMA Tirane 9,717,180 2013-02-07 2013-02-08 7110130492013 QSUT barna up 2.05.11 njf 23.06.11 kont 2072/9 dt 6.07.11 ft 54850 dt 25.07.11 ser 74611969 fh 487 dt 25.07.11
Spitali Ushtarak (3535) REJSI FARMA Tirane 1,623,915 2013-02-12 2013-02-18 1910131042013 602,SPITALI I TRAUMES,BL,UP 57/3 D 20/3/12,KONTR 57/7 D 3/4/12,NJF 23/4/12,FAT 414 D 8/5/12 S 107275322,FH 29 D 16/5/12
Sanatoriumi Tirane (3535) REJSI FARMA Tirane 1,470,960 2013-04-16 2013-04-17 9110130512013 602,SUSM "SH NDROQI" barna,kontr 27/4/12,fat 46773 d 31/5/12 s 107282081,fh 50 d 31/5/12
Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) REJSI FARMA Tirane 5,000,000 2013-05-03 2013-05-10 26310130492013 QSUT 602 barna akt marev 4139 dt 18.11.11 shkr min 644/1 dt 23.02.12 ft 133825 dt 25.02.12 ser 113337166 fh 1224 dt 25.02.12
Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) REJSI FARMA Tirane 27,663,649 2013-05-03 2013-05-10 26110130492013 QSUT 602 barna akt marev 4139 dt 18.11.11 shkr min 644/1 dt 23.02.12 ft 96645 dt 26.12.12 ser 113322951 fh 1091 dt 26.12.12
Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) REJSI FARMA Tirane 2,159,740 2013-05-03 2013-05-10 26210130492013 QSUT 602 barnasht kont 1175/3 dt 26.02.13 ft 24031 dt 8.04.13 ser 113347815 fh 1377 dt 8.04.13 sht kontr 897/3 dt 21.03.13 ft 24398 dt 10.04.13 ser 1133489182 fh 1390 dt 10.04.13
Sanatoriumi Tirane (3535) REJSI FARMA Tirane 2,000,000 2013-05-06 2013-05-13 11810130512013 600,SUSM "SH NDROQI" BARNA,KONTR VAZH 27/4/12,FAT 46773 S 31/5/12 S 107282081,FH 50 D 31/5/12
Spitali Ushtarak (3535) REJSI FARMA Tirane 500,000 2013-06-07 2013-06-14 16710131042013 602,SPITALI I TRAUMES,MEDIKAMENTE,UP 31/2 D 21/2/13,NJF 8/4/13,KONTR 31/6 D 7/3/13,FAT 28378 D 25/4/13 S 113352162,FH 37 D 29/4/13
Laboratori i barnave (3535) REJSI FARMA Tirane 27,918 2013-06-05 2013-06-14 9010130562013 602,QENDRA KOMBETARE KONTROLLIT BARNAVE,kthim te ardhura gabim,shkrese 134 d 11/3/2013
Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) REJSI FARMA Tirane 20,000,000 2013-06-11 2013-06-17 35510130492013 QSUT 602 barna akt marev 644 dt 16.02.12 shkr min 644/1 dt 23.02.12 ft 13382 dt 25.02.12 ser 113337166 fh 1224 dt 25.02.12
Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) REJSI FARMA Tirane 4,000,000 2013-06-20 2013-07-12 37410130492013 QSUT 602 barna akt marev 644 dt 16.02.12 shkr min 644/1 dt 23.02.12 ft 13382 dt 25.02.12 ser 113337166 fh 1224 dt 25.02.12
Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) REJSI FARMA Tirane 3,134,542 2013-07-04 2013-07-12 40810130492013 QSUT 602 barna sht kont 393/3 dt 20.1.12 ft 1660 dt 22.02.12 ser 107251916 fh 156 dt 22.02.12 up 8.05.12 njf 22.06.12 kontr 2088/45 dt 12.07.12 ft 75516 dt 25.09.12 ser 107310824 fh 795 dt 25.09.12
Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) REJSI FARMA Tirane 3,134,542 2013-07-04 2013-07-12 40710130492013 QSUT 602 barna shkres min 644/1 dt 23.02.12 akt mareveshje 644 dt 16.02.12 ft 13382 dt 25.02.12 ser 113337166 fh 1224 dt 25.2.12
Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) REJSI FARMA Tirane 13,314,387 2013-07-04 2013-07-12 408 10130492013 QSUT 602 barna sht kont 393/3 dt 20.1.12 ft 1660 dt 22.02.12 ser 107251916 fh 156 dt 22.02.12 up 8.05.12 njf 22.06.12 kontr 2088/45 dt 12.07.12 ft 75516 dt 25.09.12 ser 107310824 fh 795 dt 25.09.12
Sanatoriumi Tirane (3535) REJSI FARMA Tirane 350,000 2013-06-25 2013-08-05 17010130512013 602,SUSM "SH NDROQI" BARNA,UP 89 D 18/4/12,VENDIM 92 D 25/4/12,KONTR VAZH 27/4/12,FAT 46773 D 31/5/12 S 107282081,FH 50 D 31/5/12
Sanatoriumi Tirane (3535) REJSI FARMA Tirane 450,000 2013-06-25 2013-08-05 17710130512013 602,SUSM "SH NDROQI" BARNA,UP 11 D 18/1/13,VENDIM 12 D 18/1/13,KONTR 23/1/13,FAT 19028 D 19/3/13 S 113342812,FH 48 D 19/3/13
Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) REJSI FARMA Tirane 20,419,982 2013-08-09 2013-09-12 51310130492013 QSUT 602 barna aut lidhje kontr 21.05.13 kontr 3219/4 dt 22.05.13 ft 37874 dt 30.05.13 ser 11336616658 fh 1593 dt 31.05.13