Pagesa të Thesarit 2012 - 2013 (Mbi 400,000 transaksione te regjistruara)

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

  • Si i shpenzon parate administrata publike
  • Ku shkuan fondet e alokuara
  • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
  • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
  • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
  • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

Rezultate përmbledhëse

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
All REJSI FARMA All 273,161,922.00 63 All => =>

Transaksione

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Pershkrim fature
Spitali Shkoder (3333) REJSI FARMA Shkoder 1,066,615 2013-07-09 2013-09-24 24010130232013 SPITALI SHKODER FAT. 113342490 DT. 18.03.2013
Spitali Fier (0909) REJSI FARMA Fier 76,780 2013-07-11 2013-09-26 265101330172013 MEDIKAMENTE SPITALI FIER
Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) REJSI FARMA Tirane 4,140,213 2013-09-03 2013-10-07 53910130492013 QSUT 602 bl barna kopntr vazhdim 3219/4 DT 22.05.13 FT 37563 DT 29.05.13 SER 113361347 FH 1593 DT 31.05.13
Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) REJSI FARMA Tirane 9,880,518 2013-09-04 2013-10-07 55110130492013 QSUT 602 barna kontr vazhd 3219/4 dt 22.5.13 ft 37564 dt 29.5.13 s 111336348 fh 1610 dt 31.5.13 ft 37567 dt 29.5.13 s 113361351 fh 1607 dt 31.5.13 shtes kontr 897/3 dt 21.3.13 ft 30198 dt 3.5.13 s 11335982 shtes kont 1177/3 dt 26.2.13 ft
Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) REJSI FARMA Tirane 10,000,000 2013-09-04 2013-10-07 57410130492013 QSUT 602 barna per trajt e te semureve akt mareveshje ne v 644 dt 16.02.12 shkrse min shend 644/1 dt 23.02.12 ft 39769 dt 7.06.13 ser 113363553 fh 1639 dt 7.06.13
Materniteti Tirane (3535) REJSI FARMA Tirane 19,195 2013-10-10 2013-10-11 26110130502013 602,SUOGJ "MRETERESHA GERALDINE"medikamente,autoriz min shend 2124/10 d 19/6/13,up 261 d 18/4/13,njbul 22/7/13,kontr 491/1 d 21/6/13,fat 63900 d 16/9/13 s 113387683,fh 127 d 16/9/13
Spitali Fier (0909) REJSI FARMA Fier 76,780 2013-08-20 2013-10-17 29310130172013 MEDIKAMENTE SPITALI FIER
Sp. Kavaje (3513) REJSI FARMA Kavaje 38,390 2013-10-21 2013-10-22 26710130712013 SPITALI LIKUIDIM ILACE FAT 65126 20.09.2013 KONTRATE 456 18.07.2013
Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) REJSI FARMA Tirane 1,455,872 2013-10-21 2013-10-22 61210130492013 QSUT 602 barna aut lidhje kont2126/10dt19.06.13 kontr 3821/4dt 22.07.13 ft 65723 dt 23.09.13ser113389506fh2041dt23.09.13 kontv 2088/45 dt 12.07.13ft 65724dt 23.09.13ser113389507fh2061dt 23.09.13 ft1358dt9.01.13ser113325142fh1140dt9.01.13
Spitali Lushnje (0922) REJSI FARMA Lushnje 142,538 2013-09-24 2013-10-23 226/10130222013 1013022 SPITALI LU medikamente
Spitali Vlore (3737) REJSI FARMA Vlore 46,068 2013-10-02 2013-10-24 10130242013 SPITALI 1013024 KON 1823 DT 12.07.2013 ILACI
Spitali Shkoder (3333) REJSI FARMA Shkoder 2,022,636 2013-10-11 2013-10-24 31110130232012 SPITALI SHKODER FAT. 113377813,113379995,113389468,469, ,MUAJI KORRIK,GUSHT , SHTATOR 2013
Spitali Ushtarak (3535) REJSI FARMA Tirane 1,514,485 2013-10-24 2013-10-24 28710131042013 602,SPITALI I TRAUMES,MEDIKAMENTE,KONTR VAZH 31/6 D 7/3/13,FAT 28378 D 25/4/13 S 113352162,FH 37 D 29/4/13
Materniteti Tirane (3535) REJSI FARMA Tirane 159,546 2013-11-12 2013-11-15 31010130502013 602,SUOGJ"M. GERALDINE"medikamente,kontr vazh 493/1 d 18/6/13,fat 71953 d 17/10/13 s 113395736,fh 140 d 17/10/13
Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) REJSI FARMA Tirane 5,295,939 2013-11-14 2013-11-15 64710130492013 QSUT barna aut lidhje 2222/5 dt 19.06.13 kontr 3844/1 dt 5.07.13 ft 722489 dt 18.10.13 ser 113396031 fh 2203 dt 18.10.13 kontr 3819*/1 dt 19.07.13 ft 72629 dt 23.10.13 ser 113396412 fh 2225 dt 23.10.13
Spitali Ushtarak (3535) REJSI FARMA Tirane 305,250 2013-12-30 2013-12-31 36710131042013 602,SPITALI I TRAUMES,medikamente,kontr 88 d 13/12/13,fat 89443 d 23/12/13 s 113413225,fh 134 d 26/12/13
Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) REJSI FARMA Tirane 2,000,000 2013-12-30 2013-12-31 75110130492013 QSUT 602 barna up 5.08.13 njf 9.09.13 kont 4396/7 dt 12.09.13 ft 74404 dt 29.10.13 ser 113398186 fh 2238 dt 29.10.13
Sp. Berati (0202) REJSI FARMA Berat 20,927 2013-12-03 2013-12-04 29310130642013 spitali berat lik shtator 2013 medikamente
Sanatoriumi Tirane (3535) REJSI FARMA Tirane 312,762 2013-12-09 2013-12-09 33910130512013 602,SUSM "SH NDROQI" BARNA,KONTR VAZH 23/1/13,FAT 19028 D 19/3/13 S 113342812,FH 48 D 19/3/13
Sp. Berati (0202) REJSI FARMA Berat 694,320 2013-12-11 2013-12-12 29410130642013 spitali berat lik fat shtator 2013 medikamente
Materniteti Tirane (3535) REJSI FARMA Tirane 172,755 2013-12-24 2013-12-26 40610130502013 602,SUOGJ"M. GERALDINE,MEDIKAMENTE,KONTR VAZH 491/1 D 21/6/13,FAT 86240 D 11/12/13 S 113410022,FH 174 D 11/12/13
Spitali Ushtarak (3535) REJSI FARMA Tirane 429,792 2013-12-26 2013-12-27 36510131042013 602,SPITALI I TRAUMES,MEDIKAMEMTE,UP 666 D 9/12/13,NJF 23/12/13,KONTR 88 D 13/12/13,FAT 87962 D 17/12/13,FH 126 D 18/12/13
Spitali Shkoder (3333) REJSI FARMA Shkoder 276,210 2013-12-16 2013-12-18 47810130232013 SPITALI SHKODER FAT.113406984 DT. 27.11.2013