Pagesa të Thesarit 2012 - 2013 (Mbi 400,000 transaksione te regjistruara)

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

  • Si i shpenzon parate administrata publike
  • Ku shkuan fondet e alokuara
  • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
  • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
  • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
  • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

Rezultate përmbledhëse

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
All BANKA NDERKOMBETARE TREGTARE All 54,856,113.00 92 All => =>

Transaksione

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Pershkrim fature
Drejtoria e Pergjitheshme e Policise se Ndertimit (3535) BANKA NDERKOMBETARE TREGTARE Tirane 60,230 2013-11-01 2013-11-01 48610060322013 600 INUK Paga tetor 2013 nr.punonjesve plan 145 fakt 145
Qendra Kulturore dhe Klubi i Sportit Lushnje (0922) BANKA NDERKOMBETARE TREGTARE Lushnje 1,062,670 2013-11-04 2013-11-06 14421290112013 QKKS 2129011 SA XHIROJME PER LIK.PG.TE PUNONJ.SIPAS LISTPAGESAVE TETOR 2013
Bashkia Lushnje (0922) BANKA NDERKOMBETARE TREGTARE Lushnje 90,000 2013-11-14 2013-11-14 57221290012013 BASHKIA LUSHNJE 2129001 SA XHIROJME PER LIK.ALTIN KRAKULLI QERA AMBJENTI PER MOSHEN E TRETE SIPAS LISTPAGESES
Drejtoria e Pergjitheshme e Policise se Ndertimit (3535) BANKA NDERKOMBETARE TREGTARE Tirane 35,500 2013-11-06 2013-11-15 51810060322013 602 INUK Dieta Shkrese e MZHUT nr.277/1 dt.30.10.13 listpagesa bashkangjitur
Teatri Kombetar i Komedise (3535) BANKA NDERKOMBETARE TREGTARE Tirane 45,000 2013-11-25 2013-11-26 17210120902013 teatri komedise,pagese bordi artistik , cilesi art up 430 dt 13.11.2013,kontr 389/1 dt 01.07.13 liste pagese
Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) BANKA NDERKOMBETARE TREGTARE Tirane 55,000 2013-11-26 2013-11-26 54710940172013 602 INUK dieta shkrese e MZHUT 277/1 dt.30.10.2013 listpagesa 2013
Teatri Kombetar i Komedise (3535) BANKA NDERKOMBETARE TREGTARE Tirane 999,088 2013-12-02 2013-12-02 17510120902013 teatri komedise,paga nentor 2013 , liste pagese numri plan 21, fakt 21
Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) BANKA NDERKOMBETARE TREGTARE Tirane 59,486 2013-12-03 2013-12-03 55610940172013 600 INUK paga muaji nentor 2013 plan 145 fakt 134
Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) BANKA NDERKOMBETARE TREGTARE Tirane 22,000 2013-12-03 2013-12-03 56410940172013 602 INUK dieta,shkrese M.ZH.U.T nr 277/1 dt 30.10.2013
Universiteti i Durresit, Fakulteti i Studimeve te Integruara me Praktiken (0707) BANKA NDERKOMBETARE TREGTARE Durres 70,195 2013-12-10 2013-12-11 272/110111552013 TDO 0707/FAKULT.STUD.INTEG.PRAKT./ KOD 1011155/ DIETA PER MAHENDRA RAWAT SIPAS LISTPAGESES
Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) BANKA NDERKOMBETARE TREGTARE Tirane 88,000 2013-12-23 2013-12-23 63210940172013 INUK dieta brenda vendi Shkresa e MZHUT 277/1 dt.30.10.2013 listpagesa punonjesit 2013
Universiteti i Durresit, Fakulteti i Studimeve te Integruara me Praktiken (0707) BANKA NDERKOMBETARE TREGTARE Durres 631,755 2013-12-09 2013-12-10 26810111552013 TDO 0707/FAKULT.STUD.INTEG.PRAKT./ KOD 1011155/ PAGA PER MAHENDRA RAWAT SIPAS LISTPAGESES