Pagesa të Thesarit 2012 - 2013 (Mbi 400,000 transaksione te regjistruara)

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

  • Si i shpenzon parate administrata publike
  • Ku shkuan fondet e alokuara
  • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
  • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
  • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
  • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

Rezultate përmbledhëse

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
All BANKA NDERKOMBETARE TREGTARE All 54,856,113.00 92 All => =>

Transaksione

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Pershkrim fature
Qendra Kulturore dhe Klubi i Sportit Lushnje (0922) BANKA NDERKOMBETARE TREGTARE Lushnje 1,519,094 2013-04-03 2013-04-03 4221290112013 QKKS 2129011 SA XHIROJME PER LIK.PG.TE PUNONJ.SIPAS LISTPAGESAVE MARS 2013
Aparati Ministrise se Punes (3535) BANKA NDERKOMBETARE TREGTARE Tirane 615,000 2013-04-09 2013-04-09 19210250012013 1025001 MIN PUNES DEMSH P. POLITIK UR MIN NR 75 DT 4.4.2013
Qendra Kulturore dhe Klubi i Sportit Lushnje (0922) BANKA NDERKOMBETARE TREGTARE Lushnje 291,600 2013-04-11 2013-04-15 5221290112013 QKKS 2129011 SA XHIROJME PER LIK.PAGESA TE HONORAREVE TE SHSPORTEVE SIPAS LISTPAGESAVE PRILL,MAJ,QERSHOR 2012
Bashkia Lushnje (0922) BANKA NDERKOMBETARE TREGTARE Lushnje 180,000 2013-04-18 2013-04-19 19321290012013 BASHKIA LUSHNJE 2129001 SA XHIROJME PER LIK.QERA AMBJENTI PER MOSHEN E TRETE SIPAS LISTPAGESES
Qendra Kulturore dhe Klubi i Sportit Lushnje (0922) BANKA NDERKOMBETARE TREGTARE Lushnje 50,400 2013-04-24 2013-04-25 6021290112013 QKKS 2129011 SA XHIROJME PER LIK.PAGESA TE HONORAREVE TE SHSPORTEVE SIPAS LISTPAGESAVE TETOR,NENTOR,DHJETOR 2012,JANAR SHKURT,MARS 2013
Aparati Ministrise se Punes (3535) BANKA NDERKOMBETARE TREGTARE Tirane 2,789,827 2013-04-26 2013-04-29 24710250012013 1025001 MIN PUNES D . P. POLITIK UR MIN NR 6708 DT 21.4.2013 U . MIN FINAMIN 6709 DT 24.4.2013
Aparati Ministrise se Punes (3535) BANKA NDERKOMBETARE TREGTARE Tirane 376,465 2013-04-04 2013-04-05 11610250012013 1025001 MIN PUNES PAG PER POLITIK UR MIN FINANC 4733 DT 25.3.2013
Aparati Ministrise se Punes (3535) BANKA NDERKOMBETARE TREGTARE Tirane 153,795 2013-04-04 2013-04-05 9610250012013 1025001 MIN PUNES PAG PER POLITIK UR MIN FINANC 4733 DT 25.3.2013
Aparati Ministrise se Punes (3535) BANKA NDERKOMBETARE TREGTARE Tirane 445,000 2013-04-04 2013-04-05 14910250012013 1025001 MIN PUNES PAG PER POLITIK UR MIN FINANC 4733 DT 25.3.2013
Aparati Ministrise se Punes (3535) BANKA NDERKOMBETARE TREGTARE Tirane 1,653,124 2013-04-04 2013-04-05 16810250012013 1025001 MIN PUNES PAG PER POLITIK UR MIN FINANC 4733 DT 25.3.2013
Qendra Kulturore dhe Klubi i Sportit Lushnje (0922) BANKA NDERKOMBETARE TREGTARE Lushnje 1,713,025 2013-02-06 2013-02-06 1021290112013 QKKS 2129011 SA XHIROJME PER LIK.PG.TE PUNONJ.SIPAS LISTPAGESAVE JANAR 2013
Aparati Ministrise se Punes (3535) BANKA NDERKOMBETARE TREGTARE Tirane 2,934,921 2013-05-14 2013-05-15 29910250012013 1025001 MIN PUNES DEMSHPERBLIM PERNDJEKURVE POLITIK UR MIN FIN NR 7426 DT 8.5.2013
Aparati Ministrise se Punes (3535) BANKA NDERKOMBETARE TREGTARE Tirane 2,236,095 2013-05-09 2013-05-10 28110250012013 1025001 MIN PUNES DEMSHPERBLIM PERNDJEKURVE POLITIK UR MIN FIN. 7083 DT 30.4.2013
Bashkia Lushnje (0922) BANKA NDERKOMBETARE TREGTARE Lushnje 180,000 2013-05-17 2013-05-23 26021290012013 BASHKIA LUSHNJE 2129001 SA XHIROJME PER LIK.ALTIN KRAKULLI QERA AMBJENTI PER MOSHEN E TRETE SIPAS LISTPAGESES
Aparati Min se Puneve Publike, Transportit dhe Telekomunikacionit (3535) BANKA NDERKOMBETARE TREGTARE Tirane 50,960 2013-05-16 2013-05-28 28510060012013 MPPT, shp varrimi, shkresa nr. 220, date 08/05/2013, listepagesa bashkelidhur date 15/05/2013
Drejtoria e Pergjitheshme e Policise se Ndertimit (3535) BANKA NDERKOMBETARE TREGTARE Tirane 58,961 2013-06-03 2013-06-03 24110060322013 600 INUK Paga Maj 2013 nr.punonjesve plan 145 fakt 145
Qendra Kulturore dhe Klubi i Sportit Lushnje (0922) BANKA NDERKOMBETARE TREGTARE Lushnje 1,565,377 2013-06-04 2013-06-04 8321290112013 QKKS 2129011 SA XHIROJME PER LIK.PG.TE PUNONJ.SIPAS LISTPAGESAVE MAJ 2013
Aparati Ministrise se Punes (3535) BANKA NDERKOMBETARE TREGTARE Tirane 442,500 2013-06-11 2013-06-12 38710250012013 1025001 MIN PUNES Demshperblim Perndjekurve Politik UR. MIN , FINANCAVE nr 9105 dt 5.6.2013 , ur min fin 9106 dt 5.6.2013
Bashkia Lushnje (0922) BANKA NDERKOMBETARE TREGTARE Lushnje 90,000 2013-06-14 2013-06-14 32221290012013 BASHKIA LUSHNJE 2129001 SA XHIROJME PER LIK.ALTIN KRAKULLI QERA AMBJENTI PER MOSHEN E TRETE SIPAS LISTPAGESES
Qendra Kulturore dhe Klubi i Sportit Lushnje (0922) BANKA NDERKOMBETARE TREGTARE Lushnje 180,000 2013-06-10 2013-06-14 8821290112013 QKKS 2129011 SA XHIROJME PER LIK.PAGESA TE HONORAREVE TE SHSPORTEVE SIPAS LISTPAGESAVE SHTATOR,TETOR 2012
Drejtoria e Pergjitheshme e Policise se Ndertimit (3535) BANKA NDERKOMBETARE TREGTARE Tirane 57,864 2013-07-01 2013-07-02 32110060322013 600 INUK Paga qershor 2013 nr.punonjesve plan 145 fakt 144
Qendra Kulturore dhe Klubi i Sportit Lushnje (0922) BANKA NDERKOMBETARE TREGTARE Lushnje 1,537,492 2013-07-01 2013-07-02 9921290112013 QKKS 2129011 SA XHIROJME PER LIK.PG.TE PUNONJ.SIPAS LISTPAGESAVE QERSHOR 2013
Aparati Min se Puneve Publike, Transportit dhe Telekomunikacionit (3535) BANKA NDERKOMBETARE TREGTARE Tirane 43,120 2013-07-02 2013-07-05 38510060012013 MPPT shp varrimi shkr nr. 271, date 07/06/2013, listepagesa bashkelidhur date 18/06/2013.
Aparati Ministrise se Punes (3535) BANKA NDERKOMBETARE TREGTARE Tirane 716,162 2013-07-11 2013-07-12 4621025001213 1025001M . PUNES DEMSHPERBLIM P. POLITIK UR MIN FIN NR 10683 DT 4.7.2013 UR MIN 9979 DT 20.6.2013
Aparati Min se Puneve Publike, Transportit dhe Telekomunikacionit (3535) BANKA NDERKOMBETARE TREGTARE Tirane 65,660 2013-07-11 2013-07-12 41110060012013 MPPT, shp varrimi shkr. nr. 337, date 02/07/2013, listepagesa bashkelidhur date 04/07/2013
Drejtoria e Pergjitheshme e Policise se Ndertimit (3535) BANKA NDERKOMBETARE TREGTARE Tirane 57,715 2013-08-04 2013-08-05 36810060322013 600 INUK Paga korrik 2013 nr.punonjesve plan 145 fakt 144
Qendra Kulturore dhe Klubi i Sportit Lushnje (0922) BANKA NDERKOMBETARE TREGTARE Lushnje 1,475,869 2013-08-07 2013-08-09 11421290112013 QKKS 2129011 SA XHIROJME PER LIK.PG.TE PUNONJ.SIPAS LISTPAGESAVE KORRIK 2013
Aparati Ministrise se Punes (3535) BANKA NDERKOMBETARE TREGTARE Tirane 307,500 2013-08-27 2013-08-27 51010250012013 1025001 MIN PUNES demshperblim perndjek urdher min fin 12797 dt 20.8.2013
Aparati Min se Puneve Publike, Transportit dhe Telekomunikacionit (3535) BANKA NDERKOMBETARE TREGTARE Tirane 76,230 2013-05-02 2013-05-02 22110060012013 mppt, SHP. VARRIMI, SHKR. NR. 150, DATE 10/04/2013, LISTEPAGESA BASHKELIDHUR
Drejtoria e Pergjitheshme e Policise se Ndertimit (3535) BANKA NDERKOMBETARE TREGTARE Tirane 59,002 2013-05-02 2013-05-02 21910060322013 600 INUK Paga Prill 2013 nr.punonjesve plan 145 fakt 145
Qendra Kulturore dhe Klubi i Sportit Lushnje (0922) BANKA NDERKOMBETARE TREGTARE Lushnje 1,482,170 2013-09-02 2013-09-03 12121290112013 QKKS 2129011 SA XHIROJME PER LIK.PG.TE PUNONJ.SIPAS LISTPAGESAVE GUSHT 2013
Teatri Kombetar i Komedise (3535) BANKA NDERKOMBETARE TREGTARE Tirane 1,004,040 2013-09-02 2013-09-03 12310120902013 teatri komedise,paga gusht 2013 , liste pagese numri plan 21, fakt 21
Drejtoria e Pergjitheshme e Policise se Ndertimit (3535) BANKA NDERKOMBETARE TREGTARE Tirane 60,121 2013-09-02 2013-09-03 40010060322013 600 INUK Paga gusht 2013 nr.punonjesve plan 145 fakt 145
Aparati Min se Puneve Publike, Transportit dhe Telekomunikacionit (3535) BANKA NDERKOMBETARE TREGTARE Tirane 83,510 2013-09-23 2013-09-24 54310060012013 MPPT, shp varrimi shkr nr. 447 date 16/09/2013, listepagesa bashkeluihdur date 19/09/2013
Teatri Kombetar i Komedise (3535) BANKA NDERKOMBETARE TREGTARE Tirane 1,012,776 2013-10-01 2013-10-01 13710120902013 teatri komedise,paga shtator 2013 , liste pagese numri plan 21, fakt 21
Drejtoria e Pergjitheshme e Policise se Ndertimit (3535) BANKA NDERKOMBETARE TREGTARE Tirane 59,430 2013-10-01 2013-10-02 47410060322013 600 INUK Paga shtator 2013 nr.punonjesve plan 145 fakt 143
Qendra Kulturore dhe Klubi i Sportit Lushnje (0922) BANKA NDERKOMBETARE TREGTARE Lushnje 1,274,133 2013-10-02 2013-10-03 13121290112013 QKKS 2129011 SA XHIROJME PER LIK.PG.TE PUNONJ.SIPAS LISTPAGESAVE SHTATOR 2013
Teatri Kombetar i Komedise (3535) BANKA NDERKOMBETARE TREGTARE Tirane 180,000 2013-10-07 2013-10-24 14510120902013 teatri komedise,1012090,shperblim proj kontr , cilesi artist, up 406 dt 02.10.2013, kontrate 389/1-389/5 dt 01.07.2013
Teatri Kombetar i Komedise (3535) BANKA NDERKOMBETARE TREGTARE Tirane 180,000 2013-09-16 2013-10-21 13510120902013 teatri komedise,1012090,shperblim proj kontr , cilesi artist, up 403 dt 11.09.2013, kontrate 389/1-389/5 dt 01.07.2013
Teatri Kombetar i Komedise (3535) BANKA NDERKOMBETARE TREGTARE Tirane 1,004,484 2013-11-01 2013-11-01 15410120902013 teatri komedise,paga tetor 2013 , liste pagese numri plan 21, fakt 21