Pagesa të Thesarit 2012 - 2013 (Mbi 400,000 transaksione te regjistruara)

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

  • Si i shpenzon parate administrata publike
  • Ku shkuan fondet e alokuara
  • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
  • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
  • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
  • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

Rezultate përmbledhëse

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
All All All 561,362,898,656.08 434,624 No Limit => =>

Transaksione

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Pershkrim fature
(T) Agjente Tatimore Jobuxhetore (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 100,291 2012-03-13 2012-03-30 210800012012 604 Keshilli Kombetar i Radiotelevizionit ,agjent tatimor urdhe 60 dt 13.3.2012
(T) Agjente Tatimore Jobuxhetore (3535) BANKA CREDINS Tirane 198,021 2012-03-13 2012-03-30 1010800012012 604 Keshilli Kombetar i Radiotelevizionit ,agjent tatimor urdhe 60 dt 13.3.2012
(T) Agjente Tatimore Jobuxhetore (3535) BANKA CREDINS Tirane 249,622 2012-12-03 2012-12-12 610800012012 604 Keshilli Kombetar i Radiotelevizionit ,agjent tatimor urdhe 267 dt 3.12.2012
(T) Agjente Tatimore Jobuxhetore (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 35,825 2012-12-03 2012-12-12 510800012012 604 Keshilli Kombetar i Radiotelevizionit ,tatim agjent tatimor urdhe 267 dt 3.12.2012
(T) Agjente Tatimore Jobuxhetore (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 72,803 2012-12-03 2012-12-12 410800012012 604 Keshilli Kombetar i Radiotelevizionit ,agjent tatimor urdhe 267 dt 3.12.2012
(T) Sherbimi i Borxhit (0000) BANKA E SHQIPERISE / TIRANE Unspecified 121,250,000 2012-02-08 2012-02-08 08.02.2012/5 obl 5 vj emetuar dt. 08.08.2007
(T) Sherbimi i Borxhit (0000) BANKA E SHQIPERISE / TIRANE Unspecified 98,370,000 2012-02-08 2012-02-08 08.02.2012/2 obl 5 vj emetuar dt. 08.02.2008
(T) Sherbimi i Borxhit (0000) BANKA E SHQIPERISE / TIRANE Unspecified 85,262,000 2012-02-08 2012-02-08 08.02.2012/3 obl 5 vj emetuar dt. 08.08.2008
(T) Sherbimi i Borxhit (0000) BANKA E SHQIPERISE / TIRANE Unspecified 47,350,000 2012-02-08 2012-02-08 08.02.2012/8 obl 5 vj emetuar dt. 08.02.2011
(T) Sherbimi i Borxhit (0000) BANKA E SHQIPERISE / TIRANE Unspecified 135,000,000 2012-02-08 2012-02-08 08.02.2012/6 obl 5 vj emetuar dt. 08.02.2008
(T) Sherbimi i Borxhit (0000) BANKA E SHQIPERISE / TIRANE Unspecified 67,875,000 2012-02-08 2012-02-08 08.02.2012/7 obl 5 vj emetuar dt. 08.08.2008
(T) Sherbimi i Borxhit (0000) BANKA E SHQIPERISE / TIRANE Unspecified 181,450,844 2012-02-08 2012-02-08 08.02.2012/4 obl 5 vj emetuar dt. 08.02.2011
(T) Sherbimi i Borxhit (0000) BANKA E SHQIPERISE / TIRANE Unspecified 82,129,250 2012-02-08 2012-02-08 08.02.2012/1 obl 5 vj emetuar dt. 08.08.2007
(T) Sherbimi i Borxhit (0000) BANKA E SHQIPERISE / TIRANE Unspecified 183,392,000 2012-02-09 2012-02-09 09.02.2012/4 obl 5 vj emetuar dt. 09.02.2007
(T) Sherbimi i Borxhit (0000) BANKA E SHQIPERISE / TIRANE Unspecified 166,392,000 2012-02-09 2012-02-09 09.02.2012/2 obl 2 vj emetuar dt. 09.02.2010
(T) Sherbimi i Borxhit (0000) BANKA E SHQIPERISE / TIRANE Unspecified 105,620,000 2012-02-09 2012-02-09 09.02.2012/1 obl 2 vj emetuar dt. 09.02.2009
(T) Sherbimi i Borxhit (0000) BANKA E SHQIPERISE / TIRANE Unspecified 155,333,500 2012-02-09 2012-02-09 09.02.2012/3 obl 5 vj emetuar dt. 09.08.2010
(T) Sherbimi i Borxhit (0000) BANKA E SHQIPERISE / TIRANE Unspecified 136,189,305 2012-02-13 2012-02-13 13.02.2012/1 obl 5 vj emetuar dt. 13.08.2009
(T) Sherbimi i Borxhit (0000) BANKA E SHQIPERISE / TIRANE Unspecified 92,400,000 2012-02-20 2012-02-20 20.02.2012/1 obl 2 vj emetuar dt. 09.02.2009
(T) Sherbimi i Borxhit (0000) BANKA E SHQIPERISE / TIRANE Unspecified 119,700,000 2012-02-21 2012-02-21 21.02.2012/1 obl 2 vj emetuar dt. 21.02.2011
(T) Sherbimi i Borxhit (0000) BANKA E SHQIPERISE / TIRANE Unspecified 151,725,000 2012-02-22 2012-02-22 22.02.2012/2 obl 2 vj emetuar dt. 22.08.2011
(T) Sherbimi i Borxhit (0000) BANKA E SHQIPERISE / TIRANE Unspecified 182,000,000 2012-02-22 2012-02-22 22.02.2012/1 obl 2 vj emetuar dt. 22.02.2010
(T) Sherbimi i Borxhit (0000) BANKA E SHQIPERISE / TIRANE Unspecified 146,125,000 2012-03-20 2012-03-20 20.03.2012/1 obl 2 vj emetuar dt. 20.09.2010
(T) Sherbimi i Borxhit (0000) BANKA E SHQIPERISE / TIRANE Unspecified 137,375,000 2012-03-21 2012-03-21 21.03.2012/1 obl 2 vj emetuar dt. 21.03.2011
(T) Sherbimi i Borxhit (0000) BANKA E SHQIPERISE / TIRANE Unspecified 132,600,000 2012-03-23 2012-03-23 23.03.2012 obl 2 vj emetuar dt. 22.09.2011
(T) Sherbimi i Borxhit (0000) BANKA E SHQIPERISE / TIRANE Unspecified 131,225,000 2012-03-23 2012-03-23 23.03.2012/2 obl 2 vj emetuar dt. 23.03.2010
(T) Sherbimi i Borxhit (0000) BANKA E SHQIPERISE / TIRANE Unspecified 80,587,500 2012-07-04 2012-07-04 04.07.2012 interesa obl 3 vj emetuar dt. 04.07.2011
(T) Sherbimi i Borxhit (0000) BANKA E SHQIPERISE / TIRANE Unspecified 144,000,000 2012-07-05 2012-07-05 05.07.2012 interesa obl 3 vj emetuar dt. 05.01.2010
(T) Sherbimi i Borxhit (0000) BANKA E SHQIPERISE / TIRANE Unspecified 182,400,000 2012-07-05 2012-07-05 05.07.2012/1 interesa obl 3 vj emetuar dt. 05.07.2010
(T) Sherbimi i Borxhit (0000) BANKA E SHQIPERISE / TIRANE Unspecified 51,044,040 2012-07-06 2012-07-06 06.07.2012 interesa obl 3 vj emetuar dt. 04.07.2011
(T) Sherbimi i Borxhit (0000) BANKA E SHQIPERISE / TIRANE Unspecified 133,500,000 2012-07-09 2012-07-09 09.07.2012 interesa obl 3 vj emetuar dt. 07.01.2011
(T) Sherbimi i Borxhit (0000) BANKA E SHQIPERISE / TIRANE Unspecified 110,886,540 2012-04-05 2012-04-05 05.04.2012/2 obl 3 vj emetuar dt. 05.10.2010
(T) Sherbimi i Borxhit (0000) BANKA E SHQIPERISE / TIRANE Unspecified 101,475,000 2012-04-05 2012-04-05 05.04.2012/1 obl. 3 vj emetuar dt. 05.10.2009
(T) Sherbimi i Borxhit (0000) BANKA E SHQIPERISE / TIRANE Unspecified 120,125,000 2012-04-06 2012-04-06 06.04.2012/1 obl 3vj emetuar dt. 06.04.2009
(T) Sherbimi i Borxhit (0000) BANKA E SHQIPERISE / TIRANE Unspecified 40,141,920 2012-04-09 2012-04-09 09.04.2012/1 obl 3vj emetuar dt. 07.04.2011
(T) Sherbimi i Borxhit (0000) BANKA E SHQIPERISE / TIRANE Unspecified 85,800,000 2012-04-20 2012-04-20 20.04.2012/1 obl 2vj emetuar dt. 20.10.2011
(T) Sherbimi i Borxhit (0000) BANKA E SHQIPERISE / TIRANE Unspecified 123,750,000 2012-04-23 2012-04-23 23.04.2012/1 obl 2vj emetuar dt. 21.10.2010
(T) Sherbimi i Borxhit (0000) BANKA E SHQIPERISE / TIRANE Unspecified 150,775,000 2012-04-23 2012-04-23 23.04.2012/2 obl 2vj emetuar dt. 21.04.2011
(T) Sherbimi i Borxhit (0000) BANKA E SHQIPERISE / TIRANE Unspecified 100,625,000 2012-04-19 2012-04-19 19.04.2012/1 obl 2vj emetuar dt. 19.04.2010
(T) Sherbimi i Borxhit (0000) BANKA E SHQIPERISE / TIRANE Unspecified 85,411,000 2012-05-03 2012-05-03 03.05.2012/1 pagese interesi obl 5 vj.emetuar dt 03.05.2010