Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2018
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe ShpërblimetTë ardhurat nga paga dhe përfitime të tjera financiare si Deputet në Kuvendin e Shqipërisë, 2 287 733 Lekë.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhënies
1) Të ardhura nga interesi bankar i depozitës në një bankë të nivelit të dytë, 170 Euro.
2) Të ardhura nga interesi bankar i depozitës në një bankë të nivelit të dytë, 14 000 Lekë.
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës FamiljareNuk ka
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion
Të tjeraGjendja e depozitës për kartë krediti në një bankë të nivelit të dytë, shtuar me 1000 Euro nga transferimi i fondeve të llogarisë rrjedhëse në monedhën Euro.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2018
expenseDesc
Nuk ka