Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME


TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2002
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe ShpërblimetTë ardhura nga paga kalimtare si ish-president dhe anëtar i Akademisë së Shkencave, 2 020 000 lekë.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritTë ardhura nga botime e ribotime librash, artikujsh, leksionesh.
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës Familjare
1) Bashkëshortja, të ardhura nga paga si mësuese dhe nëndrejtoreshë në shkollën e mesme, "Ismail Qemali", 280 000 lekë.
2) Djali, Denion Meidani, të ardhura nga paga si këshilltar i jashtëm në MPJ dhe më tej si punonjës në kompaninë, "SIGMA", 470 000 lekë.
3) Vajza, Adea Meidani, të ardhura nga bursa në fondacionin evropian "R. Shuman" dhe si lektore në një universitet në Paris, 8 500 euro.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion
Të tjera
1) Gjendja cash, 650 000 lekë.
2) Kredi për ap. nga Enti Kombëtar i Banesave, detyrimi financiar i pashlyer, 1 803 597 lekë.
3) Djali, Denion Meidani, gjendja cash 200 000 lekë.
4) Bashkëshortja, gjendja e depozitës familjare, shtuar me 3 000 lekë.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2002
expenseDesc
Nuk ka