Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME


TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2002
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensationsTë ardhura nga paga kalimtare si ish-president dhe anëtar i Akademisë së Shkencave, 2 020 000 lekë.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightTë ardhura nga botime e ribotime librash, artikujsh, leksionesh.
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family Certificate
1) Bashkëshortja, të ardhura nga paga si mësuese dhe nëndrejtoreshë në shkollën e mesme, "Ismail Qemali", 280 000 lekë.
2) Djali, Denion Meidani, të ardhura nga paga si këshilltar i jashtëm në MPJ dhe më tej si punonjës në kompaninë, "SIGMA", 470 000 lekë.
3) Vajza, Adea Meidani, të ardhura nga bursa në fondacionin evropian "R. Shuman" dhe si lektore në një universitet në Paris, 8 500 euro.
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function
Others
1) Gjendja cash, 650 000 lekë.
2) Kredi për ap. nga Enti Kombëtar i Banesave, detyrimi financiar i pashlyer, 1 803 597 lekë.
3) Djali, Denion Meidani, gjendja cash 200 000 lekë.
4) Bashkëshortja, gjendja e depozitës familjare, shtuar me 3 000 lekë.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2002
expenseDesc
Nuk ka