Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME


TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2013
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe ShpërblimetPaga si Konsull i Përgjithshëm i Republikës së Shqipërisë në Turqi në vlerën 20 145 euro.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesInteresa në vlerën 490 euro prej maturimit të depozitës së kursimeve.
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës Familjare
1) Bashkëshortja zonja Alma Muça paga si Staf Teknik në Konsullatë në vlerën 5 616 euro.
2) Bashkëshortja zonja Alma Muça dhuratë nga babai para në vlerën 1 623 520 lekë.
3) Bashkëshortja zonja Alma Muça paga si Konsulente Teknike Farmaceutike pranë Farma-Vlora shpk në vlerën 300 000 lekë.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion102%
Të tjeraNuk ka


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2013
expenseDesc
Nuk ka