Para dhe Pushtet


Pozicioni :

Emri :

Ne Money and Power (One Stop Integrate Data Source) jane publikuar te dhena per pasurine, te ardhurat dhe shpenzimet e deklaruara nga funksionare te larte publik. Te dhenat jane sipas deklarimeve zyrtare te nje viti te caktuar apo deklarim fillestar perpara marrjes se detyres. Ne edo rast informacioni flet per daten e plotesimit te dokumentit per Inspektoratin e Larte te Deklarimit te Pasurive ILKDP. Vee subjektit ne deklarim perfshihen edhe persona te tjere pjesetare te familjes me detyrim ligjor per te deklaruar. Deklarimi vjetor karakterizohet nga informacioni per te ardhura te krijuara ne ate vit, pasuri te fituara gjate vitit ne fjale, sikurse shpenzime per te cilat subjektet kane detyrim ligjor per deklarim. Subjektet per te cilat ka informacion ne kete rubrike jane funksionare te larte publik: President, Anetare te Keshillit te Ministrave, Kryetare te Bashkive Kryesore, Perfaqesues te Parlamentit, Gjyqtare te Nivelit te Larte, Kryeprokuror dhe titullar te institucioneve te pavarura. Ky informacion behet i hapur dhe transparent, me qellim informimin e publikut mbi interesat ekonomike dhe pasurite e funksionareve te larte publik qe perfaqesojne dhe qeverisin ne vend. Te dhenat Money and Power jane te nderlidhura me te dhena te Open Corporates Albania per shoqeri biznesi qe jane pjese e deklarimit te nje subjekti individual. Per edo subjekt eshte dhene edhe numri i indeksit te dokumentit zyrtare te dorezuar prane ILKDP, dokument nga ku jane cituar te dhenat. AIS eshte organizata qe ka krijuar databazen Para dhe Pushtet.

Lista e subjekteve (Total: 91)

AllA B Ç D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V X Y Z


Emer Subjekti Pozicioni Institucioni
Shkëlzen SELIMI Gjyqtar Gjykata e Lartë
Shkelzen CENA Prokuror - Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Kukës - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Kurbin - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Kurbin - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Dibër
Shpëtim GJIKA Kryebashkiak Bashkia Vlorë
Shpëtim IDRIZI Deputet i Parlamentit - Deputet Zgjedhje 2021 - Nënkryetar Parlamenti Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë
Shpëtim GARUNJA Prokuror - Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Kurbin - Prokuroria Tirane - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Tiranë - Prokuroria Lezhë
Shpëtim KURTI Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë
Shpresa KURETA Ambasador - Ambasador Ambasada Shqiptare në Poloni - Ambasada Shqiptare në Poloni
Shpresa MARNOJ Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë
Shqiponja MILLA Prokuror - Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Shkodër - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Shkodër - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Pukë - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Pukë
Shuaip BEQIRI Kryebashkiak - Kryebashkiak 2019-2023 Bashkia Konispol - Bashkia Konispol
Shukri XHELILI Kryebashkiak 2015 Bashkia Dibër
Shyqyri DURRO Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Shkodër - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Shkodër - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Kavajë
Sidita BEJTJA Zëvendës Drejtor Komisioni i Pavarur i Kualifikimit
Silva CAKA Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Silvana LULE Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Vlorë - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë
Silvana PANI Prokuror - Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Përmet - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Gjirokastër - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Përmet - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Permet
Simon PASHUKU Oficer i Policisë Gjyqsore - Prokuror - Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Mirditë - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Kukës - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Kukës
Skënder BAÇA Drejtor Ekzekutiv Prokuroria e Përgjithshme
Skënder MESTANI Prokuror - Prokuror - Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Skrapar - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Berat - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Lushnje - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Shkoder - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Berat
Skënder TOPI Rektor Universiteti Universiteti "Aleksandër Xhuvani", Elbasan
Skerdi DRENOVA Administrator Shoqëri Publike - Kryeinspektor Operatori i Sistemit te Transmetimit - Inspektoriati i Mbrojtjes se territorit Tirane
Sokol BERBERI Gjyqtar Gjykata Kushtetuese
Sokol ÇOMO Anëtar i Këshillit të Lartë të Drejtësisë - Gjyqtarë KPA Këshilli i Lartë i Drejtësisë - KPA
Sokol GJOKA Ambasador Ambasada Shqiptare në Federatën Ruse
Sokol PINA Gjyqtar Gjykata e Rrethit Gjyqesor Sarande
Sokol BINAJ Gjyqtar Gjykata e Apelit për Krimet e Rënda
Sokol IBI Gjyqtar Gjykata e Shkallës së Parë Korce
Sokol MALAJ Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria Krimeve të Rënda - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Vlorë - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë
Sokol NGRESI Gjyqtar Gjykata e Apelit Vlore
Sokol NISHANI Oficer i Policisë Gjyqsore - Prokuror - Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Durrës - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Durrës - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Durrës
Sokol SADUSHI Anëtar i Gjykatës së Lartë - Drejtor pranë Shkollës së Magjistraturës Tiranë - Gjyqatar prane Gjykates Kushtetuese Anëtar i Gjykatës së Lartë - Drejtor pranë Shkollës së Magjistraturës Tiranë - Gjyqtar pranë Gjykatës Kushtetuese
Sokol STOJANI Prokuror - Prokuror Prokuroria Tirane - Prokuroria e Përgjithshme
Sonila BEJTJA Gjyqtar Gjykata e Lartë
Sonila MUHAMETAJ (DOMI) Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Krujë - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë - Prokuroria Krimeve të Rënda Shkalla e Parë
Sonila QATO Deputet i Parlamentit - Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave PS mandati II Kuvendi i Shqipërisë - Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave
Sorina KOTI Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë
Sotir KLLAPI Prokuror - Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Fier - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Durrës - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Pogradec - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë
Sotiraq FILO Kryebashkiak - Kryebashkiak 2015 - Kryebashkiak 2019-2023 Bashkia Korçë - Bashkia Korçë - Bashkia Korçë
Spartak BRAHO Deputet i Parlamentit - Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë
Spartak COCOLI Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Gjirokastër