Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2015
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe ShpërblimetTë ardhura nga paga si deputet, 2 936 106 lekë.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura QiradhënieTë ardhura nga qiraja, 1 056 000 lekë.
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës FamiljareBashkëshortja, të ardhura nga paga, 1 041 600 lekë.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të Tretë
1) Të ardhura nga shitja e ap. me sip. 93 m2, 5 766 000 lekë.
2) Të ardhura nga shitja e ap. me sip. 59 m2, 3 658 000 lekë.
3) Të ardhura nga shitja e ap. me sip. 58.96 m2, 3 537 600 lekë.
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion577%
Të tjeraKontratë shkëmbimi pasurie të paluajtshme e datës 14.08.2015 sipas së cilës këmbehet një njësi shërbimi me sip. 225 m2 me një ap. me sip. 58.96 m2 në Vlorë.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2015
expenseDesc
Bashkëshortja blerë veturë tip GLA më 30.06.2015, -5 612 400 lekë.