Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2015
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensationsTë ardhura nga paga si deputet, 2 936 106 lekë.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentTë ardhura nga qiraja, 1 056 000 lekë.
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family CertificateBashkëshortja, të ardhura nga paga, 1 041 600 lekë.
Payments received for obligations from third parties
1) Të ardhura nga shitja e ap. me sip. 93 m2, 5 766 000 lekë.
2) Të ardhura nga shitja e ap. me sip. 59 m2, 3 658 000 lekë.
3) Të ardhura nga shitja e ap. me sip. 58.96 m2, 3 537 600 lekë.
Annual incomes as % of incomes from salary for this function577%
OthersKontratë shkëmbimi pasurie të paluajtshme e datës 14.08.2015 sipas së cilës këmbehet një njësi shërbimi me sip. 225 m2 me një ap. me sip. 58.96 m2 në Vlorë.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2015
expenseDesc
Bashkëshortja blerë veturë tip GLA më 30.06.2015, -5 612 400 lekë.