Pagesa të Thesarit 2015-2018

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All BANKA KOMBETARE TREGTARE All 50,274,675,898.00 53,573 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Bashkia Delvine (3704) BANKA KOMBETARE TREGTARE Delvine 443,360 2018-03-07 2018-03-16 9921040012018 Ndihme ekonomike lik sipas listes ndihma ekonomike shkurt 2018 bashkia Delvine
  Dogana Kapshtice (1505) BANKA KOMBETARE TREGTARE Devoll 636,904 2018-03-08 2018-03-16 2510100852018 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per vjetersi ne pune DOGANA KAPSHTICE BORDERO PAGE PER VASFI TOSKA PER KTHIM NE VENDIN E PUNES SIPAS URDH 477/1 DT 12.01.2018
  Bashkia Peshkopi (0606) BANKA KOMBETARE TREGTARE Diber 138,922 2018-03-15 2018-03-16 18621060012018 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur 2106001 Bashkia pagese ant. KB Shkurt 2018
  Drejtoria Arsimore Durres (0707) BANKA KOMBETARE TREGTARE Durres 49,800 2018-03-15 2018-03-16 82110110072018 Udhetim i brendshem 10110072018 DR.ARSIMORE RAJONALE DURRES DIETA AKTIVITET SPORTIV STERVITJE DIMRORE VOSKOPOJE AUTORIZIM I TITULLARIT LIST PAGESE
  Drejtoria e Bujqesise Elbasan (0808) BANKA KOMBETARE TREGTARE Elbasan 96,050 2018-03-15 2018-03-16 5510050082018 Te tjera transferta tek individet 1005008 Drejt Rajon Bujqesise Shperbl.dalje ne pension U.tit.508 dt.15.3.2018,shk.min.895/4 dt.2.3.2018 Permbledhese borderoje;Kozeta Xibraku nr.33289004
  Drejtoria Vendore e Policise Gjirokaster (1111) BANKA KOMBETARE TREGTARE Gjirokaster 100,000 2018-03-15 2018-03-16 6910160282018 Te tjera transferta tek individet 1016028 POLICIA GJ PAGESE PER DHENIE CERTIFIKATE LISTE PAGESE URDHER BRENDSHEM NR 59-60/b DT 15.01.2018
  Q.Form. Profes. Gjirokaster (1111) BANKA KOMBETARE TREGTARE Gjirokaster 8,500 2018-03-15 2018-03-16 4410102212018 Shpenzime per honorare 1010221 Drejtoria Rajonale Formimit Profesional, Shpenzime per honorare janar 2018
  Drejtoria e SHIK Gjirokaster (1111) BANKA KOMBETARE TREGTARE Gjirokaster 74,556 2018-03-15 2018-03-16 2710180102018 Uniforma dhe veshje te tjera speciale 1018010,Sherbimi Informativ Shteteror Gj. Liste pagese, uniforme cash.
  Qarku Gjirokaster (1111) BANKA KOMBETARE TREGTARE Gjirokaster 45,651 2018-03-15 2018-03-16 10920110012018 Te tjera transferta tek individet 2011001 QARKU GJ PAGAT E AUTIZMIT SHKURT 2018 LISTE PAGESE
  ALUIZNI - Drejtoria Gjirokaster (1111) BANKA KOMBETARE TREGTARE Gjirokaster 42,075 2018-03-15 2018-03-16 31 10141212018 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh 1014121, ALUIZNI Gjirokaster.Liste pagese, qera zyre Shkurt 2018 .Kontrata nr. 322 kol, dhe nr. 150/2 kol, dt.01.03.2017.
  Qarku Gjirokaster (1111) BANKA KOMBETARE TREGTARE Gjirokaster 45,651 2018-03-15 2018-03-16 10620110012018 Te tjera transferta tek individet 2011001 QARKU GJ PAGAT E AUTIZMIT JANAR 2018 LISTE PAGESE
  Bashkia Rogozhine (3513) BANKA KOMBETARE TREGTARE Kavaje 20,078 2018-03-13 2018-03-16 23121190012018 Shtese page per funksionin BASHKIA RROGOZHINE PAGE PUNONJES ME KONTRAT VKB NR 69 DT 29.12.2017 MUAJI SHKURT 2018
  Bordi i Kullimit Korce (1515) BANKA KOMBETARE TREGTARE Korçe 75,500 2018-03-15 2018-03-16 3610050722018 Udhetim i brendshem 1005072 DREJTORIA E UJITJES DHE KULLIMIT KORCE DIETA SHERBIMI MIRATIMI NR.585/1 DT.18.01.2018 SIPAS LISPAGESES
  Spitali Korce (1515) BANKA KOMBETARE TREGTARE Korçe 26,140 2018-03-15 2018-03-16 12110130192018 Udhetim i brendshem 1013019 SPITALI KORCE DIETA SHERBIMI SHKURT 2018 SIPAS LISTPAGESES
  Instituti i Edukimit te Vendimeve Penale Korce (1515) BANKA KOMBETARE TREGTARE Korçe 17,000 2018-03-15 2018-03-16 5510140972018 Udhetim i brendshem 1014097 IEVP KORCE DIETA SHKURT,MARS 2018 SIPAS LISTPAGESES
  Bordi i Kullimit Korce (1515) BANKA KOMBETARE TREGTARE Korçe 12,500 2018-03-15 2018-03-16 4010050722018 Udhetim i brendshem 1005072 DREJTORIA E UJITJES DHE KULLIMIT KORCE DIETA SHERBIMI UBREND DT.19.01.2018, DT.14.02.2018 SIPAS LISPAGESES
  Bordi i Kullimit Korce (1515) BANKA KOMBETARE TREGTARE Korçe 42,500 2018-03-15 2018-03-16 3810050722018 Udhetim i brendshem 1005072 DREJTORIA E UJITJES DHE KULLIMIT KORCE DIETA SHERBIMI MIRATIMI NR.1492/1 DT.15.02.2018 SIPAS LISPAGESES
  Zyra Punesimit Lezhe (2020) BANKA KOMBETARE TREGTARE Lezhe 12,000 2018-03-15 2018-03-16 11510102052018 Subvencion per te nxitur punesimin (Paga) ZYRA E PUNES LEZHE PAG PAGA NXITJE PUNESIMI SHKURT 2018 SIPAS LISTEPAGESES,VKM 248 DT 30.04.2014,SHKRESA NR 27 DT 08.01.2018
  Burgu Lushnje (0922) BANKA KOMBETARE TREGTARE Lushnje 8,550 2018-03-12 2018-03-16 3110140032018 Te tjera materiale dhe sherbime speciale 1014003 I.E.V.P. LU, Sa xhirojme ne llog. per likujd te pagave te te denuarve sipas listepageses dhjetor 2017 - shkurt 2018
  Drejtoria e shendetit publik M.Madhe (3323) BANKA KOMBETARE TREGTARE M.Madhe 29,500 2018-03-15 2018-03-16 1710130612018 Udhetim i brendshem Drej.shend.publ. ( dieta janar mars 2018) NZ Jetlira Kukaj ID J26118027B