Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All O L S O N I All 11,857,361.00 97 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Prokuroria e rrethit Pogradec (1529) O L S O N I Pogradec 15,480 2014-12-30 2014-12-31 20810280232014 Blerje dokumentacioni 1028023 PROKURORIA POGRADEC LIK FAT= 18696645 DT 26.12.2014
  Fototeka Marubi Shkoder (3333) / Muzeu Kombetar i Fotografise Marubi (3333) O L S O N I Shkoder 288,120 2014-12-30 2014-12-31 17210120692014 Te tjera transferime korrente 1012069 fototeka shkoder ft 18696644 dt 29.12.2014
  Agjencia e Kthimit dhe Kompensimit te Pronave (3535)/Agjencia e Trajtimit te Pronave (3535) O L S O N I Tirane 51,744 2014-12-30 2014-12-31 23910140962014 Blerje dokumentacioni 602 AKKP dokumenta,up nr 115 dt 22.12.2014,ftese per oferte dt 22.12.2014,kontrate nr 119 d t29.12.2014,fat nr 1808 dt 29.12.2014,seri 18696648,fh nr 75 dt 29.12.2014
  Aparati i Ministrise se Zhvillimit Urban dhe Turizmit (3535) O L S O N I Tirane 26,520 2014-12-30 2014-12-31 53910940012014 Kancelari MZHUT kancelari up 5903/1 22.12.2014 pv p 24.12.2014 fat 18696707 fh 40 24.12.2014
  Aparati Drejt.Pergj.Tatimeve (3535) O L S O N I Tirane 45,360 2014-12-30 2014-12-31 112610100392014 Blerje dokumentacioni 1010039 DREJT PERGJ TATIMEVE . lik ft bl regjistra up dt 11.12.2014, nj fit dt 16.12.2014, seri 18696635 dt 23.12.2014, fh dt 23.12.2014
  Aparati Qendror i SHIKUT (3535) O L S O N I Tirane 108,000 2014-12-30 2014-12-31 73110180012014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale SHISH Matreiale speciale urdh 434/1 dt 24.12.2014 pv 26.12.2014 fat 28.12.2014 fh 40
  Avokati i Shtetit (3535) O L S O N I Tirane 9,100 2014-12-30 2014-12-31 39810140582014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative avokati i shtetit, blerje karta ident up nr 74 dt 24.12.2014 pv nr 5 dt 26.12.2014 fat nr 1877 dt 29.12.2014 sr 18696717
  Reparti Ushtarak Nr.6016 Tirane (3535) O L S O N I Tirane 80,040 2014-12-28 2014-12-29 8210170842014 Shpenzime per prodhim dokumentacioni specifik 602-Rep 6016(Ark Fa) , lik ft bl shtypshkrime up dt 15.12.2014, nj fit dt 23.12.2014, seri 18696695 dt 23.12.2014, fh dt 23.12.2014
  Shtepia Botuese e Teksteve Mesimore (3535) O L S O N I Tirane 20,166 2014-12-24 2014-12-26 12810110502014 Blerje dokumentacioni SHTEPIA BOTUESE E TEKSTEVE MESIMORE dok up 17.12.2014 fo 22.12.2014 fat 24.12.2014 fh m24.12.2014
  Prokuroria e rrethit Pogradec (1529) O L S O N I Pogradec 9,480 2014-12-24 2014-12-24 19310280232014 Blerje dokumentacioni 1028023 PROKURORIA POGRADEC LIK FAT= NR 18696636 DT 23.12.2014
  Komuna Vaqarr (3535) O L S O N I Tirane 9,600 2014-12-23 2014-12-24 18928010012014 Sherbime te tjera Komuna Vaqarr lik flete udhetimi,urdh prok nr 11/1 dt 18.09.2014,proc verb dt form nr 4 dt 26.9.2014,fat 1376 dt 26.9.2014 seri 17184716,fl hyr nr 13 dt 2.10.2014
  Drejtoria e Arkivave Shtetit (3535) O L S O N I Tirane 462,000 2014-12-22 2014-12-23 43310200012014 Blerje dokumentacioni DREJTORIA ARKIVAVE KUTI KARTONI UP.179 DT. dt. 13.11.2014 njft. 03.12.2014 fat.1703(18696543) dt. 12.12.2014 fh. 39 dt. 15.12.2014 pvmd dt. 17.11.2014 .
  Drejtoria e Pergjithshme e burgjeve (3535) O L S O N I Tirane 105,120 2014-12-19 2014-12-22 51710140482014 Libra dhe publikime profesionale 1014048 ,drejtoria e pergjithshme e burgjeve,kancelari,up nr 13 dt 06.11.2014 fto dt 06.11.2014 njof fit 20.11.2014 fat nr 1607 dt 18.11.2014 sr 17184947 fh nr 7 dt 10.12.2014
  Aparati i Ministrise se Brendshme (3535) O L S O N I Tirane 14,520 2014-12-17 2014-12-19 64210160012014 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme 1016001,Aparati Min.Brend.pagese materiale, up 8092/4 dt 1.12.14, ftesa 8092/5 dt 1.12.14, fituesi 3.12.14, ft 1702 dt 9.12.14 sr 18696542 pv 9.12.14 fh 59 dt 9.12.14
  Drejtoria e Pergjithshme e Permbarimit (3535) O L S O N I Tirane 196,320 2014-12-19 2014-12-19 18610140472014 Blerje dokumentacioni D.P.Permbarimit blerje dokumentacioni,up nr 18 dt 12.12.2014 fto dt 18 dt 12.12.2014 njof fit 16.12.2014 fat nr 1837 dt 17.12.2014 sr 18696677 fh nr 8 dt 17.12.2014
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Tirane (3535) O L S O N I Tirane 81,984 2014-12-18 2014-12-19 8410250472014 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme 1025047 ZYRA RAJONALE SH S. SHTET blerje kancelari , app 21.10.2014 shp. fituese 27.10.2014 up.nr.02 dt17.10.2014fat.1518 dt.28.10.2014 seria 17184858 fat 1519 dt.28.10.2014 seria 17184859
  Reparti Special "Renea" Tirane (3535) O L S O N I Tirane 380,700 2014-12-17 2014-12-18 35010160092014 Libra dhe publikime profesionale 1016009 R.E.N.E.A pagese shtypshkrime, up 20 dt 24.11.14, ftesa 25.11.14, raport permb 25.11.14, ft 1697/98/99/1700, seri 18696537/38/39/40, fh 20,1,2 dt 5.12.14
  Drejtoria e Bujqesise Tirane (3535) O L S O N I Tirane 11,820 2014-12-17 2014-12-18 20810050352014 Kancelari DRBBUMK Shpenzime blerje kancelari ,U.P. NR 25 DT 02.12.14,F.OFT. DT 03.12.14, P.V. DT 04.12.14,FAT NR 1949 DT 05.12.14, SERI 18696589 f.hyrje nr 19 dt 05.12.14
  Drejtoria e Pergjithshme e Permbarimit (3535) O L S O N I Tirane 279,240 2014-12-16 2014-12-17 17310140472014 Blerje dokumentacioni D.P.Permbarimit Shpenzime blerje dok.UP 16/1 dt.26.11.14 ftese oferte 16/1 dt.26.11.14 nj.fitusi 10.12.14 ft.1706/18696546 dt.10.12.14 fh 6 dt.10.12.14
  Sp. Has (1812) O L S O N I Has 44,640 2014-12-15 2014-12-16 27310130702014 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme 1812 spitali has,sa likujdojme fat 1824 dt 15.12.2014,per matreiale zyre