Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All I T E. GRUP All 5,441,895.00 9 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  ALUIZNI - Drejtoria e Pergjithshme + Tirana (3) (3535) I T E. GRUP Tirane 83,789 2014-12-27 2014-12-30 22210940022014 Materiale per funksionimin e pajisjeve speciale Drejt.Pergjith.Aluiznit lik shpenz gjeneratori,,urdh prok nr 23 dt 25.11.2014,proc verb emergj 25.11.2014,fat 136 dt 25.11.2014 seri 17235572,fl hyr nr 16 dt 25.11.2014
  Aparati i Drejtorise se Policise se Shtetit (3535) / Aparati i Drejtorise se Pergjithshme te Policise se Shtetit (3535) I T E. GRUP Tirane 1,141,356 2014-12-17 2014-12-19 61810160792014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale 602, D Pergjithshme pol shtetit bl mat,up 72 d 10/9/14,njf 72/3 d 15/10/14,kon 72/4 d 22/10/14,fat 1979 d 20/11/14 s 17235190,fh 70 d 2/12/14
  Drejtoria e Arkivave Shtetit (3535) I T E. GRUP Tirane 396,000 2014-12-09 2014-12-10 41310200012014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim DREJTORIA ARKIVAVE Mat elektrike Up.181 dt. 18.11.2014 njft. 24.11.2014 fat.2047(17235058) dt. 01.12.2014 fh. 34 dt. 02.02.2014
  Bashkia Shkoder (3333) I T E. GRUP Shkoder 485,604 2014-11-04 2014-11-05 63021410012014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale bashkia shkoder , ft 17235410 DT 16.10.2014
  Shkolla profesionale "Thoma Papapano" Gjirokaster (1111) I T E. GRUP Gjirokaster 214,752 2014-10-16 2014-10-16 210111832014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale 1011183 SHKOLL PROF"THOMAPAPAPANO" MATERIALE FAT NR 1653 DT 01.10.2014 NR SER 17235608 FH 26-27 DT 01.10.2014 PV AKT MARJE DOREZ KONTR NR 2481PROT DT 01.10.2014 NJOFT FITUES UP NR 212 DT 28.08.2014 URDHER 213 DT 28.08.2014 NJOFT APP
  Zyra e administrimit dhe kordinimit Butrint (3731) I T E. GRUP Sarande 39,000 2014-08-27 2014-08-27 92.10120172014 Shpenz. per rritjen e AQ - studime ose kerkime lik nga z butrint fat nr 1312 dat 06.08.2014
  Bashkia Shkoder (3333) I T E. GRUP Shkoder 2,606,758 2014-08-18 2014-08-19 48421410012014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale 2141001 BASHKIA SHKODER, ft 14543319/20 dt 01.08.2014
  Nd-ja Komunale Banesa (0202) I T E. GRUP Berat 366,000 2014-08-05 2014-08-07 8621020042014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj Ndermarrja Rruge Trotuare 2102004 likujdimfature nr 1238.dt.23.07.2014
  Agjencia Kombetare e Shoqerise se Informacionit (3535) I T E. GRUP Tirane 108,636 2014-07-07 2014-07-08 14610870062014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim 1087006 AKSHI blerje materiale elektrike e ndricimi UB nr. 30 dt.04.06.2014 Ftese oferte, Njoftimi i fituesit dt.16.06.2014.ft.nr.1031 dt.17.06.2014 s/14542539 fh.19. dt.17.06.2014
  • < Më para
  • 1
  • Më pas >