Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All GREEMED All 8,148,199.00 23 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Spitali Psikiatrik Vlore (3737) GREEMED Vlore 25,320 2014-12-24 2014-12-26 28210130602014 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013060 PSIKIATRI MAT MJEKIMI FAT NR 1683 DAT 18.12.2014
  Spitali Fier (0909) GREEMED Fier 52,920 2014-12-23 2014-12-23 84110130172014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale MATERIALE PER SPITALIN FIER
  Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) GREEMED Tirane 478,800 2014-12-19 2014-12-19 630110130492014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale QSUT DP BARNA UP 10 DT 16.02.12 PV 3+4 DT 28.04.12 FAT 366 SR 00908834 DT 09.08.1FH 903 TD 09.08.12
  Spitali Fier (0909) GREEMED Fier 118,800 2014-12-17 2014-12-18 83110130172014 Shpenzime per mirembajtjen e aparateve, paisjeve teknike dhe veglave te punes BALLONA ANESTEZIE PER SPITALIN FIER
  Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) GREEMED Tirane 478,800 2014-12-12 2014-12-16 63010130492014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale QSUT DP BARNA UP 10 DT 16.02.12 PV 3+4 DT 28.04.12 FAT 366 SR 00908834 DT 09.08.1FH 903 TD 09.08.12
  Spitali Fier (0909) GREEMED Fier 131,972 2014-10-15 2014-10-15 66410130172014 Ilaçe dhe materiale mjeksore MATERIALE MJEKESORE SPITALI FIER
  Spitali Diber (0606) GREEMED Diber 547,200 2014-09-24 2014-09-24 22710130152014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SpitaliBLERJE MATERIALE MJEKSORE FAT NR1412 DHE 1423 DATE 27.05.14
  Spitali Psikiatrik Vlore (3737) GREEMED Vlore 69,120 2014-09-17 2014-09-18 197 1013060 2014 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013060 PSIKIATRI FAT NR 1528 DAT 01.09.2014 MATERIALE MJEKIMI
  Spitali Lezhe (2020) GREEMED Lezhe 466,799 2014-09-03 2014-09-04 32310110202014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SPITALI LEZHE LIK FAT.1519 DT.21.08.2014
  Spitali Fier (0909) GREEMED Fier 442,800 2014-08-19 2014-08-20 53010130172014 Shpenzime per mirembajtjen e aparateve, paisjeve teknike dhe veglave te punes MATERIALE PER SPITALIN FIER
  Spitali Fier (0909) GREEMED Fier 69,600 2014-08-18 2014-08-18 52210130172014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve specifike GOJEZA SPIROMETRIKE PER SPITALIN FIER
  Spitali Lezhe (2020) GREEMED Lezhe 129,120 2014-07-23 2014-07-23 26210130212014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SPITALI LEZHE LIK FAT.1483 DT.22.07.2014 BLERJE ALKOOL
  Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) GREEMED Tirane 480,000 2014-07-15 2014-07-15 63010130492014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale 1013049 QSUT 602 mat.mjeksore Up.31 DT. 28.03.2012 PV3&4 DT. 28.04.2012 FAT.367(00908835) DT. 09.08.2012 FH. 912 DT. 22.10.2012
  Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) GREEMED Tirane 480,000 2014-06-30 2014-06-30 629110130492014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale 1013049 QSUT 602 mat.mjeksore Up.31 DT. 28.03.2012 PV3&4 DT. 28.04.2012 FAT.367(00908835) DT. 09.08.2012 FH. 912 DT. 22.10.2012
  Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) GREEMED Tirane 478,800 2014-06-30 2014-06-30 630110130492014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale 1013049 QSUT 602 mat.mjeksore Up.10 dt. 16.02.2012 pv 3&4 dt. 28.04.2012 fat.366(00908834)DT. 09.08.2012 FH. 903 DT. 09.08.2012
  Sp. Tropoje (1836) GREEMED Tropoje 233,832 2014-06-24 2014-06-25 8710130872014 Ilaçe dhe materiale mjeksore Sherbimi Spialor Tropoje ilace up nr 30 dt 10.03.2014 kontrate dt 13.03.2014 fh nr 16. date 26.03.2014 ft nr 1333 dt 24.03.2014
  Spitali Lezhe (2020) GREEMED Lezhe 158,676 2014-05-23 2014-05-26 16510130212014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SPITALI LEZHE LIK FAT.1407 DT.15.05.2014
  Sp. Pogradec (1529) GREEMED Pogradec 356,400 2014-05-14 2014-05-15 19710130822014 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013082 SPITALI POGRADEC LIK NGA BORXHI FAT=9999625 DT 29.07.2013
  Sp. Mirdite (2026) GREEMED Mirdite 298,716 2014-04-22 2014-04-23 7010130792014 Ilaçe dhe materiale mjeksore spitali mirdite per materjale mjekimi imazherise
  Spitali Lezhe (2020) GREEMED Lezhe 129,336 2014-04-14 2014-04-15 11610130212014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SPITALI LEZHE LIK FAT.1356 DT.10.04.2014