Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All FLORFARMA All 232,378,193.00 606 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Sp. Peqin (0827) FLORFARMA Peqin 917,680 2014-12-29 2014-12-31 160/110130802014 Ilaçe dhe materiale mjeksore MEDIKAMENTE nga Spitali Peqin fat nr 8786 dt 12.09.2013, fat nr 130 dt 28.012008 fat nr45 dt 06.11.2007 fat nr 29 dt 21.09.2007 detyrimet e prapambetura
  Sp. Laç (2019) FLORFARMA Laç 417,958 2014-12-24 2014-12-30 42210130752014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SPITALI LAC PAGAUR UP NR 39 DT 17/12/2014 FATURE NR 222 NR SERIE 18700222 DT 23.12.2014 FH NR 95 DT 23.12.2014 PV KOLAUDIMI DT 23.12.2014
  Sp. Librazhd (0821) FLORFARMA Librazhd 243,275 2014-10-16 2014-12-30 610130762015 Ilaçe dhe materiale mjeksore SPITALI LIBRAZHD,LIKUJDIM DETYRIMI PER BLERJE MEDIKAMENTE FAT 4627 DATE 31.01.2014,FH 13 DATE 31.01.2014,FAT 4627 DATE 04.02.2014.,FH FARMACIE NR 16 DATE 04.02.2014.
  Sp. Pogradec (1529) FLORFARMA Pogradec 478,200 2014-12-29 2014-12-30 75610130822014 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013082 SPITALI POGRADEC LIK FAT=89145850 DT 09.01.2012
  Sp. Pogradec (1529) FLORFARMA Pogradec 477,360 2014-12-29 2014-12-30 75810130822014 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013082 SPITALI POGRADEC LIK FAT= 84126250 DT 28.12.2010
  Sp. Pogradec (1529) FLORFARMA Pogradec 478,200 2014-12-29 2014-12-30 75410130822014 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013082 SPITALI POGRADEC LIK FAT=88715029 DT 26.10.2011
  Sp. Pogradec (1529) FLORFARMA Pogradec 999,600 2014-12-29 2014-12-30 75710130822014 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013082 SPITALI POGRADEC LIK FAT= 00891351 DT 22.05.2012
  Sp. Pogradec (1529) FLORFARMA Pogradec 478,800 2014-12-29 2014-12-30 75510130822014 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013082 SPITALI POGRADEC LIK FAT=00891031 DT 09.01.2012
  Spitali Ushtarak (3535)/Spitali Universitar i Traumes (Sherbimi Urgjences) (3535) FLORFARMA Tirane 52,000 2014-12-27 2014-12-30 65710131042014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SPITALI UNIVERSITAR I TRAUMES barna vazhdim kontr.60 dt.09.06.2014 fat.3491(16103491) dt. 23.10.2014 fh. 197 dt. 23.10.2014
  Spitali Ushtarak (3535)/Spitali Universitar i Traumes (Sherbimi Urgjences) (3535) FLORFARMA Tirane 80,249 2014-12-27 2014-12-30 65810131042014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SPITALI UNIVERSITAR I TRAUMES barna vazhdim kontr.60 dt.09.06.2014 fat.6634(16116634) dt. 27.11.2014 fh. 234 dt. 27.11.2014
  Spitali Ushtarak (3535)/Spitali Universitar i Traumes (Sherbimi Urgjences) (3535) FLORFARMA Tirane 90,388 2014-12-28 2014-12-30 66610131042014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SUT barna VAZHDIM KONTR.19/9 DT.05.03.2014 FAT.6607(16116607) DT. 04.11.2014 FH. 208 DT. 04.11.2014 FAT.6608(16116608) DT. 05.11.2014 FH. 209 DT. 05.11.2014 FAT.6616 (16116616) DT.13.11.2014 FH.216 DT.13.11.2014 FH. 216 DT. 13/11/14
  Spitali Ushtarak (3535)/Spitali Universitar i Traumes (Sherbimi Urgjences) (3535) FLORFARMA Tirane 398,300 2014-12-27 2014-12-30 67110131042014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SPITALI UNIVERSITAR I TRAUMES barna Up. 610 dt. 08.11.2014 njft. 07.11.2014 kontr. 113 dt. 12.11.2014 fat.6613(16116613) dt. 12.11.2014 fh. 214 dt. 12.11.2014
  Sp. Tropoje (1836) FLORFARMA Tropoje 19,320 2014-12-29 2014-12-30 37710130872014 Ilaçe dhe materiale mjeksore Sherbimi SPitalor Tropoje shtese kontrate dt 23.12.14 ft 223 dt 23.12.14 fh 98 dt 26.12.14
  Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) FLORFARMA Tirane 702,000 2014-12-27 2014-12-29 339710130492014 Ilaçe dhe materiale mjeksore QSUT barna, kon vazh 2616/9 d 9/6/14,fat 3488 d 23/10/14 s 16103488,fh 4116 d 23/10/14
  Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) FLORFARMA Tirane 271,500 2014-12-28 2014-12-29 354110130492014 Ilaçe dhe materiale mjeksore QSUT BARNA KO 4913/5 DT 12.11.14 FAT 6645 sr 16116645 dt 10.12.2014 fh 4738 dt 10.12.14
  Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) FLORFARMA Tirane 1,066,000 2014-12-28 2014-12-29 354210130492014 Ilaçe dhe materiale mjeksore qsut barna kont 4913/5 dt 12.11.14 fat 207 sr 18700207 dt 11.12.20414 fh 4386 dt 11.12.2014
  Spitali Ushtarak (3535)/Spitali Universitar i Traumes (Sherbimi Urgjences) (3535) FLORFARMA Tirane 398,300 2014-12-27 2014-12-29 67110131042014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SPITALI UNIVERSITAR I TRAUMES barna Up. 610 dt. 08.11.2014 njft. 07.11.2014 kontr. 113 dt. 12.11.2014 fat.6613(16116613) dt. 12.11.2014 fh. 214 dt. 12.11.2014
  Spitali Ushtarak (3535)/Spitali Universitar i Traumes (Sherbimi Urgjences) (3535) FLORFARMA Tirane 90,388 2014-12-28 2014-12-29 66610131042014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SUT barna VAZHDIM KONTR.19/9 DT.05.03.2014 FAT.6607(16116607) DT. 04.11.2014 FH. 208 DT. 04.11.2014 FAT.6608(16116608) DT. 05.11.2014 FH. 209 DT. 05.11.2014 FAT.6616 (16116616) DT.13.11.2014 FH.216 DT.13.11.2014 FH. 216 DT. 13/11/14
  Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) FLORFARMA Tirane 163,500 2014-12-28 2014-12-29 354010130492014 Ilaçe dhe materiale mjeksore QSUT Barna vazhdim kontr 4913/5 dt 12.11.14 fat 6645 sr 16116645 dt 10.12.2014 fh 4379 dt 10.12.2014
  Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) FLORFARMA Tirane 163,500 2014-12-28 2014-12-29 353910130492014 Ilaçe dhe materiale mjeksore QSUT Barna vazhdim kontr 4913/5 dt 12.11.14 fat 6620 sr 16116620 dt 14.11.14 fh 4244 dt 14.11.2014