Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A All 1,500,638,329.00 748 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  ALUIZNI - Drejtorite Elbasan (1) + Elbasan (2) (0808) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Elbasan 1,253,375 2014-12-30 2014-12-31 18910940052014 Te tjera paga me kontrate Paga Kontrate Aluizni Valmira Beqiri nr.I45513078I
  Klubi I Futbollit Fier (0909) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Fier 240,000 2014-12-30 2014-12-31 24921110132014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat TRAJTIM USHQIMOR NGA SHUMESPORTI FIER
  Klubi I Futbollit Fier (0909) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Fier 306,000 2014-12-30 2014-12-31 24821110132014 Shpenzime per honorare SHPERBLIM NGA SHUMESPORTI FIER
  Klubi I Futbollit Fier (0909) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Fier 492,000 2014-12-30 2014-12-31 25021110132014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat TRAJTIM USHQIMOR NGA SHUMESPORTI FIER
  Klubi I Futbollit Fier (0909) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Fier 9,090 2014-12-30 2014-12-31 25521110132014 Udhetim i brendshem PAGESE NGA SHUMESPORTI FIER
  Komuna Qender (1515) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Korçe 267,000 2014-12-30 2014-12-31 31525090012014 Ndihme ekonomike 2509001 KOMUNA QENDER BULGAREC SHPERBLIM NDIHMA EKONOMIKE
  Komuna Libonik (1515) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Korçe 609,000 2014-12-30 2014-12-31 37325020012014 Pagese paaftesie 2502001 KOMUNA LIBONIK SHPERBLIM PAAFTESIA
  Komuna Qender (1515) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Korçe 531,000 2014-12-30 2014-12-31 31625090012014 Pagese paaftesie 2509001 KOMUNA QENDER BULGAREC SHPERBLIM PAAFTESIE
  Komuna Libonik (1515) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Korçe 744,000 2014-12-30 2014-12-31 37125020012014 Ndihme ekonomike 2502001 KOMUNA LIBONIK SHPERBLIM ND.EKONOMIKE
  Qendra Kombetare Kulturore e Femijeve (3535) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Tirane 1,800 2014-12-29 2014-12-31 19610120092014 Te tjera transferime korrente 1012009 QKK FEMIJEVE Honorare miratim 13/4 dt.4.10.14 urdher drejtori 05.12.14
  Aparati Ministrise se Punes (3535) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Tirane 667,520 2014-12-31 2014-12-31 80210250012014 Kompensim perndjekurit politike 1025001 MIN PUNES Demshperblim per ish te perndjekurit shkrese min fin 18353 dt 30.12.2014 shkrese e MMSR 6762/1 dt 30.12.2014
  Komuna Mollaj (1515) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Korçe 408,000 2014-12-29 2014-12-30 21725080012014 Ndihme ekonomike KOMUNA MOLLAJ SHPERBLIME PER ND/EKONOMIKE E PAAFTESINE
  Universiteti Korce (1515) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Korçe 58,374 2014-12-29 2014-12-30 40310110462014 Te tjera transferta tek individet UNIVERSITETI "FAN S. NOLI" KORCE SHPERBLIME STUDENTESH E BURSA
  Komuna Voskop (1515) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Korçe 130,836 2014-12-30 2014-12-30 26825060012014 Ndihme ekonomike 2506001 KOMUNA VOSKOP ND.EKONOMIKE DHJETOR + SHPERBLIMI ND.EKONOMIKE
  Zyra e Punes Korce (1515) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Korçe 106,560 2014-12-29 2014-12-30 30710250152014 Subvencion per te nxitur punesimin (Paga) ZYRA E PUNES PAGA PRAKTIKANTE DHJETOR NE FIRMA KORCA FRESK SIPAS LISTPAGESAVE
  Komuna Voskop (1515) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Korçe 249,000 2014-12-30 2014-12-30 26925060012014 Pagese paaftesie 2506001 KOMUNA VOSKOP SHPERBLIM PAAFTESIA
  Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Tirane 1,087,423 2014-12-29 2014-12-30 175610060542014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve ARSH - Shkresa Nr 8557 dt 02.12.14 VKM Nr 1056 dt 14.12.13Shpronesim Segmenti Rrugor "By Pass i Fier
  Bashkia Vlore (3737) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Vlore 3,828,000 2014-12-29 2014-12-30 78321460012014 Pagese paaftesie INVALIDE SHPERBLIM E NDIHMA BASHKIA 2146001
  Bashkia Fier (0909) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Fier 3,732,000 2014-12-29 2014-12-29 43021110012014 Pagese paaftesie Bashkia Fier 2111001 paaftesi shperblim per fundvitit Fadil Taraj
  Bashkia Fier (0909) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Fier 1,974,000 2014-12-29 2014-12-29 42921110012014 Ndihme ekonomike Bashkia Fier 2111001 nd ekonomike shperblim per fundvitit Fadil Taraj