Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All ARGJIRO BUILLDING All 28,817,494.00 31 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Komuna Qender (1111) ARGJIRO BUILLDING Gjirokaster 750,360 2014-12-30 2014-12-31 17824450012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve 2445001 KOM QENDER LIBOHOVE RIKONSTRUKS RRUGE TE BRENDSHME NEPER FSHATRA FAT NR 31 DT 29.11.2014 NR SER 13732387 SITUAC NR 2 PERFUNDIMT KONTR NR 393 PROT DT 25.09.2014 CERTIF MARJE DOREZ
  Komuna Luftinje (1134) ARGJIRO BUILLDING Tepelene 1,588,413 2014-12-29 2014-12-30 154/27840012014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) ura izvor ft 40/22.12.2014 komuna luftinje
  Komuna Kurvelesh (1134) ARGJIRO BUILLDING Tepelene 570,547 2014-12-29 2014-12-30 129/27860012014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) inv depo uji ft nr 36/09.12.2014 komuna kurvelesh
  Komuna Cepo (1111) ARGJIRO BUILLDING Gjirokaster 96,240 2014-12-24 2014-12-24 13224500012014 Shpenzime per mirembajtjen e paisjeve te zyrave 2450001 KOMUNA CEPO PER rikonstruks ujesjelles palokaster, fat tat 37 seria 13732395.pv 08.12.2014 up 27.11.2014. preventiv
  Zyra e Punes Gjirokaster (1111) ARGJIRO BUILLDING Gjirokaster 8,400 2014-12-12 2014-12-15 22610250112014 Sherbime te tjera 1025011 Z.R.PUNESIMIT 1025011,PLAN RILEVIMI ZYRAT E REJA, UP NR 14 DT 26.11.2014, FATURE NR 30 DT 29.11.2014
  Drejtoria e Rajonit Jugor (Gjirokaster) (1111) ARGJIRO BUILLDING Gjirokaster 2,285,497 2014-12-12 2014-12-12 55910060672014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj 1006067 DREJT RAJONIT JUGOR GJIROKASTER mirembajtje rutine fat nr 34 seria 13732391.situacion nr 17 lista 2.3 situacion progresiv, kontra 01.07.2013
  Drejtoria e Rajonit Jugor (Gjirokaster) (1111) ARGJIRO BUILLDING Gjirokaster 1,433,640 2014-12-12 2014-12-12 55810060672014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj 1006067 DREJT RAJONIT JUGOR GJIROKASTER mirembajtje rutine aksi dhuvjan libohove valare erind cajup fat nr 33 dt 04.12.2014 seria 13732389 situacion pjesor lista 2.3 situacion progresiv, kontrate 01.06.2013
  Komuna Cepo (1111) ARGJIRO BUILLDING Gjirokaster 31,200 2014-11-27 2014-12-01 11824500012014 Shpenzime per mirembajtjen e paisjeve te zyrave 2450001 KOMUNA CEPO rikonstr ujesjelles te jashtem palokaster fat tat 27 seria 13732383 situacion punimesh,formular i njoftimit te fistuesit, ftese per oferte, preventiv, pv 05.11.2014
  Komuna Lunxheri (1111) ARGJIRO BUILLDING Gjirokaster 429,576 2014-11-27 2014-12-01 19824470012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te veprave ujore 2447001 Komuna Lunxheri, mbrojtje lumore, up 42.45 dt 29.10.2014, ftese per oferte, preventiv punimesh 24.10.2014, pv 04.11.2014, formular oferte, situacion punimesh, pv 24.11.2014 fat tat 28 seria 13732384
  Nd-ja Ruget Rurale (1111) ARGJIRO BUILLDING Gjirokaster 119,814 2014-11-18 2014-11-19 6920110192014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj 2011019 NDERM E RRUGEVE RRURALE MIREMB RRUGE VOTUCE GOLEM FAT NR 23 DT 05.11.2014 NR SER 13732378 UP NR 3 DT 06.06.2014 FTES OFERTE PREVEN SITUACION PV NR 2 DT 17.06.2014 VLERES PERF AKT DOREZ FORM KONTRATE
  Drejtoria e Rajonit Jugor (Gjirokaster) (1111) ARGJIRO BUILLDING Gjirokaster 676,808 2014-11-11 2014-11-12 49810060672014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj 1006067 DREJT RAJONIT JUGOR GJIROKASTER , MIREMB AKSI GJIROKASTER/KAKAVIE, FATURA NR 25 DT 07.11.2014, NR SERIAL 13732381, SIT NR 16 , KONTRATE 01.07.2013
  Drejtoria e Rajonit Jugor (Gjirokaster) (1111) ARGJIRO BUILLDING Gjirokaster 1,151,250 2014-11-11 2014-11-12 49710060672014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj 1006067 DREJT RAJONIT JUGOR GJIROKASTER MIREMB AKSI K/DHUVJAN/LIBOHOVE/VALARE/ERIND, SIT NR 17, FATURA NR 24 DT 07.11.2014, NR SRIAL 13732379, KONTRATE DT 01.06.2014
  Komuna Qender (1111) ARGJIRO BUILLDING Gjirokaster 1,290,664 2014-11-05 2014-11-07 14724450012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve 2445001 KOM QENDER LIBOHOVE RIKONSTRUKS RRUGE TE BRENDSHME NEPER FSHATRA FAT NR 19 DT 06.10.2014 NR SER 13732374 SITUAC NR 1 PJESOR KONTR NR 393 PROT DT 25.09.2014
  Qarku Gjirokaster (1111) ARGJIRO BUILLDING Gjirokaster 42,840 2014-11-06 2014-11-07 31320110012014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj 2011001 KESHILLI I QARKUT GJIROKASTER MIREMB RRUGEVE EMERGJENCE FAT NR 6 DT 03.07.2014 NR SER 13732360 U NR 30 DT 18.04.2014 PV PREVENTIV FORM 4 DT 04.07.2014
  Qarku Gjirokaster (1111) ARGJIRO BUILLDING Gjirokaster 79,411 2014-11-06 2014-11-07 31220110012014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj 2011001 KESHILLI I QARKUT GJIROKASTER MIREMB RRUGEVE EMERGJENCE FAT NR 5 DT 03.07.2014 NR SER 13732359 U NR 29 DT 17.04.2014 PV PREVENTIV FORM 4 DT 04.07.2014
  Drejtoria e Rajonit Jugor (Gjirokaster) (1111) ARGJIRO BUILLDING Gjirokaster 635,321 2014-10-27 2014-10-29 45310060672014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj 1006067 DREJT RAJONIT JUGOR GJIROKASTER mirembajtje rutine aksi gjirokas kakavije fat tat 21 dt 09.10.2014 seria 13732376 situacion 15 , lista 2.3. situacin priogresiv
  Drejtoria e Rajonit Jugor (Gjirokaster) (1111) ARGJIRO BUILLDING Gjirokaster 897,300 2014-10-27 2014-10-29 45210060672014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj 1006067 DREJT RAJONIT JUGOR GJIROKASTER mirembajtje rutine aksi dhivan libohov valare erind cajup fat 20 dt 09.10.2014 seria 13732375 , situacion 16, lista 2 3., situacion progresiv , lsita 2.3.4 , punime e mirembjatje dimerore
  Drejtoria e Rajonit Jugor (Gjirokaster) (1111) ARGJIRO BUILLDING Gjirokaster 622,206 2014-09-24 2014-09-26 39610060672014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj 1006067 DREJT RAJONIT JUGOR GJIROKASTER MIREMB,K/DHUVJAN/LIB/VALARE..., KONTRATE 01.06.2013, SIT NR 15 GUSHT 2014
  Drejtoria e Rajonit Jugor (Gjirokaster) (1111) ARGJIRO BUILLDING Gjirokaster 421,260 2014-09-24 2014-09-26 39710060672014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj 1006067 DREJT RAJONIT JUGOR GJIROKASTER MIREMB AKSI GJIROKASTER/KAKAVIE, KONTRATE 01.07.2013, SIT NR 14 GUSHT 2014, FATURA NR 15 DT 08.09.2014, SERIA 13732370
  Drejtoria e Rajonit Jugor (Gjirokaster) (1111) ARGJIRO BUILLDING Gjirokaster 641,846 2014-08-14 2014-08-21 35110060672014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj 1006067 DREJT RAJONIT JUGOR GJIROKASTER pagese ub 6182 mirembajtje rutine aksi gjirokaster kakavije fat nr 10 dt 04.08.2014 seria 13732365 situacion nr 13 lista 2.3 kontrate 01.07.2013