Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All ABISSNET All 5,321,910.00 332 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Dogana Korce (1515) ABISSNET Korçe 2,457 2014-12-30 2014-12-31 21810100842014 Sherbime telefonike DOGANA KORCE SHPENZIME INTERNETI FAT 4825 DATE 30.12.2014
  Materniteti Tirane (3535) ABISSNET Tirane 8,100 2014-12-30 2014-12-31 56210130502014 Sherbime te tjera 1013050 SUOGJ M.GERALDINA internet dhjetor 2014 up. 6 dt. 10.03.2014 fto 10.03.2014 fat.4435(112315302) dt. 30.11.2014
  Qendra Kombetare e Trajtimit te Viktimave te Dhunes ne Familje (3535) ABISSNET Tirane 2,666 2014-12-29 2014-12-30 3710251132014 Sherbime telefonike QENDRA KOMB TRAJSNIMIT TE VIKTIMAVE Lik internet nentor 2014 up 399 dt 14.08.2014 fo 400 dt 14.08.2014 pv 401 dt 18.08.2014 fat 4737 dt 18.12.2014
  Qarku Shkoder (3333) ABISSNET Shkoder 22,000 2014-12-26 2014-12-29 28520330012014 Sherbime telefonike KESHILLI QARKUT SHKODER FAT112315515 DT 01.12.2014
  Qendra pritese e Viktimave Linze (3535) ABISSNET Tirane 6,580 2014-12-28 2014-12-29 14510250952014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale Q.Komb Pritse Viktim Trafik. LINZE Sherbim interneti fat.4026 dt.04.11.2014 seria 112314893 ref.013-26
  Fakulteti i Shkencave Mjekesore Teknike (3535) ABISSNET Tirane 5,667 2014-12-24 2014-12-26 19010112022014 Sherbime te tjera Fak Shkenc.Mjeksore Teknike inernet fat 4452 dt 30.11.2014 seri 112315319
  Rektorati i Universitetit te Mjekesise Tirane (3535) ABISSNET Tirane 5,667 2014-12-24 2014-12-26 20410111992014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve specifike Rektorati Univ.Mjeksise internet kontrate ne vazhdim fat 4451 dt 30.11.2014 seri 112315318
  Fakulteti i Mjekesise (3535) ABISSNET Tirane 5,667 2014-12-24 2014-12-26 19110111392014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative Fak Mjeksise internet fat 1153 dt 30.10.2014
  Gjykata e rrethit TIrane (3535) ABISSNET Tirane 11,200 2014-12-24 2014-12-26 27810290112014 Sherbime te tjera Gjyk.Rrethi.Tirane Lik internet fat 112315372 dt 03.12.2014
  Dogana Tirane (3535) ABISSNET Tirane 69,666 2014-12-23 2014-12-26 10310100802014 Sherbime telefonike DEGA DOGANES TIRANE .lik ft sherb intern kv dt 28.2.2014, seri 11231526 dt 4.12.2014
  Materniteti Tirane (3535) ABISSNET Tirane 8,100 2014-12-23 2014-12-23 53710130502014 Sherbime te tjera 1013050 SUOGJ M.GERALDINA internet dhjetor 2014 up.6 dt/ 10.03.2014 fat.4435(112315302) dt. 30.11.2014
  Kontrolli i Larte i Shtetit (3535) ABISSNET Tirane 10,000 2014-12-15 2014-12-19 38210240012014 Sherbime telefonike 602-Kon.Lart.Shteti . lik ft intern kv dt 11.3.2014, seri 112315297 dt 30.11.2014
  Administrata Qendrore ShSSH (3535) ABISSNET Tirane 36,677 2014-12-18 2014-12-19 25510250972014 Sherbime telefonike 1025097 602 SHERB SOC SHTET .lik ft tel dt 30.11.2014
  Ndermarrja e Sherbimeve Publike Fier (0909) ABISSNET Fier 1,799 2014-12-16 2014-12-17 28821110062014 Sherbime telefonike Nd Sherbimeve Publike Fier 2111006 likujdim fature
  Komuna Berxull (3535) ABISSNET Tirane 8,000 2014-12-16 2014-12-17 22928080012014 Sherbime telefonike Komuna Berxulle Lik internet fat 4562 dt 04.12.2014 seri 112315429 kontr sherb vazhd 28.03.2014
  Komuna Rashbull (0707) ABISSNET Durres 17,000 2014-12-15 2014-12-16 42923650012014 Sherbime telefonike TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK INTERNET NENTOR 2014
  Bashkia Patos (0909) ABISSNET Fier 384 2014-12-15 2014-12-16 70421120012014 Sherbime telefonike Bashkia Patos 2112001 telefon nentor 2014
  Bashkia Patos (0909) ABISSNET Fier 19,020 2014-12-15 2014-12-16 70321120012014 Sherbime te tjera Bashkia Patos 2112001 internet nentor 2014
  Komuna Petrele (3535) ABISSNET Tirane 5,900 2014-12-16 2014-12-16 21827950012014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale Komuna Petrele fatura fat interneti dhjetor nr.4555 dt.04.12.2014 seria 112315422
  Gjykata e Apelit Korce (1515) ABISSNET Korçe 3,380 2014-12-12 2014-12-15 19210290052014 Sherbime telefonike 1029005 GJYKATA E APELIT KORCE FAT.112315311 SHERBIM INTERNETI