Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Komuna Paper (0808) All All 100,632,310.00 140 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Komuna Paper (0808) DEGA TATIME ELBASAN Elbasan 3,000 2014-12-30 2014-12-31 22223940012014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh Kom Paper tatim qera
  Komuna Paper (0808) ALB - SIGURACION Elbasan 16,920 2014-12-30 2014-12-31 21823940012014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit Kom Paper siguracion mjeti
  Komuna Paper (0808) POSTA SHQIPTARE SH.A Elbasan 46,225 2014-12-30 2014-12-31 22323940012014 Posta dhe sherbimi korrier Kom Paper sherbim poste
  Komuna Paper (0808) ERVIS XHELO Elbasan 47,330 2014-12-30 2014-12-31 21923940012014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit Kom Paper siguracion mjeti
  Komuna Paper (0808) RAIFFEISEN BANK SH.A Elbasan 27,000 2014-12-30 2014-12-31 22123940012014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh Kom Paper Qera objekti per Hume Ballhysa
  Komuna Paper (0808) POSTA SHQIPTARE SH.A Elbasan 4,810,150 2014-12-26 2014-12-29 21623940012014 Ndihme ekonomike Kom Paper ndihme ekonomike paaftesi
  Komuna Paper (0808) HAKA-FLORIAN Elbasan 480,726 2014-12-26 2014-12-29 21123940012014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj Kom Paper materiale
  Komuna Paper (0808) POSTA SHQIPTARE SH.A Elbasan 11,500 2014-12-29 2014-12-29 21723940012014 Transferte per mbulimin e perqindjeve te normave te interesave bankare Kom Paper ndihme ekonomike dhjetor
  Komuna Paper (0808) POSTA SHQIPTARE SH.A Elbasan 771,000 2014-12-29 2014-12-29 21523940012014 Ndihme ekonomike Kom Paper shperblim ndihme paaftesi Flamur Gjevori Z0091164
  Komuna Paper (0808) MENI Elbasan 97,558 2014-12-26 2014-12-29 20823940012014 Shpenz. per rritjen e AQT - lulishtet Kom Paper ndertim zone reklative
  Komuna Paper (0808) PISHA / TIRANE (K12526207V) Elbasan 146,000 2014-12-26 2014-12-29 20923940012014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim Kom Paper dru zjarri
  Komuna Paper (0808) ERVIS XHELO Elbasan 99,600 2014-12-26 2014-12-29 21223940012014 Materiale per funksionimin e pajisjeve te zyres Kom Paper boje printimi fotokopje
  Komuna Paper (0808) UNION BANK SHA Elbasan 176,364 2014-12-22 2014-12-23 20023940012014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur Kom Paper keshilltar Flamur Gjevori Z0091164
  Komuna Paper (0808) ARLIND MUCA Elbasan 216,000 2014-12-19 2014-12-23 19923940012014 Pjese kembimi, goma dhe bateri Kom Paper goma kamioni
  Komuna Paper (0808) KOMJANI G Elbasan 350,000 2014-12-22 2014-12-23 20223940012014 Karburant dhe vaj Kom Paper karburant
  Komuna Paper (0808) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Elbasan 928,402 2014-12-19 2014-12-22 20123940012014 Elektricitet 2394001 Kom Paper energji per pompat e ujit kontrat 56125 52135 sipas akt rakordimit
  Komuna Paper (0808) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Elbasan 21,992 2014-12-19 2014-12-22 20723940012014 Elektricitet 2394001 Kom Paper energji per pompat e ujit kontrat 56125 52135 sipas akt rakordimit
  Komuna Paper (0808) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Elbasan 41,872 2014-12-17 2014-12-17 20023940012014 Elektricitet 2394001 Kom Paper energji nentor
  Komuna Paper (0808) UJESJELLESI FSHAT Elbasan 18,748 2014-12-17 2014-12-17 20123940012014 Uje 2394001 Kom Paper uje nentor
  Komuna Paper (0808) MANJOLA SARJA Elbasan 239,000 2014-12-12 2014-12-12 19823940012014 Kancelari Kom Paper kancelari,materiale zyre