Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Komuna Klos (0808) All All 41,376,928.00 91 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Komuna Klos (0808) DEGA TATIME ELBASAN Elbasan 999 2014-12-30 2014-12-31 15323900012014 Kontribute per sigurime shoqerore Komuna Klos sig shoqerorew K52905237W48101A
  Komuna Klos (0808) POSTA SHQIPTARE SH.A Elbasan 529,900 2014-12-30 2014-12-31 15423900012014 Ndihme ekonomike Komuna Klos ndihma ekonomike
  Komuna Klos (0808) DEGA TATIME ELBASAN Elbasan 6,815 2014-12-29 2014-12-29 15223900012014 Kontribute per sigurime shoqerore Komuna Klos sig shoqerorew K52905237W48101A
  Komuna Klos (0808) POSTA SHQIPTARE SH.A Elbasan 498,000 2014-12-26 2014-12-29 15123900012014 Pagese paaftesie Komuna Klos ndihma invalid shperblim
  Komuna Klos (0808) POSTA SHQIPTARE SH.A Elbasan 21,438 2014-12-22 2014-12-24 15023900012014 Posta dhe sherbimi korrier Komuna klos komision poste
  Komuna Klos (0808) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Elbasan 30,456 2014-12-22 2014-12-23 14923900012014 Elektricitet 2390001 Komuna Klos energji kontrat El 0C160032072537.El0C160089087254,EL0C160031072410,El0C150026083499.
  Komuna Klos (0808) POSTA SHQIPTARE SH.A Elbasan 2,404,300 2014-12-18 2014-12-18 1423900012014 Pagese paaftesie Komuna Klos ndihma ekonomike
  Komuna Klos (0808) POSTA SHQIPTARE SH.A Elbasan 509,380 2014-12-11 2014-12-11 14723900012014 Ndihme ekonomike Komuna Klos ndihma ekonomike
  Komuna Klos (0808) EDUART DUZHA Elbasan 127,000 2014-12-04 2014-12-05 14223900012014 Kancelari Komuna klos kancelari, materiale
  Komuna Klos (0808) BANKA CREDINS Elbasan 120,000 2014-12-04 2014-12-04 14123900012014 Grant per femije te lindur Komuna Klos shperblim lindje Vjollca Mema H15520013D
  Komuna Klos (0808) BANKA KOMBETARE TREGTARE Elbasan 27,559 2014-12-01 2014-12-02 13923900012014 Paga baze Komuna Klos paga Agron Sina
  Komuna Klos (0808) BANKA KOMBETARE TREGTARE Elbasan 289,124 2014-12-01 2014-12-02 14023900012014 Shtese page per funksionin Komuna Klos paga Agron Sina
  Komuna Klos (0808) IMAG Elbasan 417,360 2014-11-25 2014-11-26 13723900012014 Shpenzime per mirembajtjen e tokave dhe aktiveve natyrore Komuna klos pastrim perroi
  Komuna Klos (0808) POSTA SHQIPTARE SH.A Elbasan 1,250,450 2014-11-25 2014-11-25 13823900012014 Ndihme ekonomike Komuna Klos invalid
  Komuna Klos (0808) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Elbasan 44,878 2014-11-18 2014-11-19 13623900012014 Elektricitet 2390001 Komuna klos energji kontrat 087254,072410,072537,083499
  Komuna Klos (0808) POSTA SHQIPTARE SH.A Elbasan 13,826 2014-11-13 2014-11-14 13523900012014 Posta dhe sherbimi korrier Komuna klos shpenzim poste ndime
  Komuna Klos (0808) DEGA TATIME ELBASAN Elbasan 12,566 2014-11-05 2014-11-06 PT12723900012014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur Komuna klos tatim keshilltar
  Komuna Klos (0808) BANKA KOMBETARE TREGTARE Elbasan 13,320 2014-11-05 2014-11-05 12923900012014 Shtese page per funksionin Komuna Klos paga Agron Sina
  Komuna Klos (0808) POSTA SHQIPTARE SH.A Elbasan 515,040 2014-11-05 2014-11-05 12823900012014 Ndihme ekonomike Komuna Klos ndihma ekonomike
  Komuna Klos (0808) BANKA KOMBETARE TREGTARE Elbasan 291,788 2014-11-03 2014-11-03 12423900012014 Paga baze Komuna Klos paga Agron Sina